Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 01, 22:54)
atspausdinau ir katiną Bitei  4u.gif  pasistengiau, kad ir liežuvis matytųsi  biggrin.gif

friends.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 12 01, 23:42)
aš.
bet aš tik su vaiku.. šiuo metu su mašina "judesiai" - su vyru dalinamės. jei pasisakysit, kur ir kada - būsiu dėkinga, nes jei bus galimybė, prisijungsiu..

šaunu, kuo mūsų daugiau, tuo smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
na ką, lekiu. Iki malonaus susimatymo, realybėje arba virtualiai... Brūkštelkit man až apie sutartą datą, laiką ir vietą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Geros keliones 4u.gif Taip velai isskrendi...
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 01, 20:40)

Fainas wub.gif Gaila, kad nebera... unsure.gif Mano vaiku zuvyte nudvese, jau sirdi skaudejo, toks padarelis numirtu turbut uzsikaukciau...todel suniuku ir kaciuku vien del to bijau pirkti..

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 01, 21:01)
Tos lūpytės tokios vaikiukams  būdingai išdžiūvę - priminė mano dukriuką kažkaip smile.gif

Pastebejai bigsmile.gif Ziemos "problema" pas visus maniskius doh.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 01, 21:19)

Kaip pavydziu tiek sniego rolleyes.gif Faina foto thumbup.gif
Beje, pas mus siuo momentu SNINGA thumbup.gif Tik kazin ar liks kas iki rytojaus... doh.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 01, 21:29)

Elina, prisidedu prie visu- tobuleji, mergyt 4u.gif Labai patinka ziurkeno nuotrauka ax.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 12 01, 22:48)
C-girl, matau tik vieną portretuką (man gal vos vos dešinės perdaug...)

Kad butu vaikui kur ziuret biggrin.gif mirksiukas.gif Aciuks uz nuomone, labai vertinu 4u.gif

Desiree, geros keliones 4u.gif Buciau LT, labai noreciau pasimytint, o dabar... unsure.gif
Atsakyti
Bite,aciu uz Lietuviska sniega.Labai ant dushios gera tuos kadrus pamatyt.Pirma kokia superine... 4u.gif

Purienos naktiniai kadrai irgi labai patiko..Gal kiek to posukio noreciau ir horizontalaus kadro,bet kokybe liuks.

Elina,as kiek suprantu,tai tu visa tai uzsistacius visur ir fotografuoji?Kiekviena karta Custom WB turi pareguliuot pagal vieta.Fotografuodama vis kitoj vietoj darau ta nustatymu malda kiekviena karta.kai moki tai tai netgi neuztrunka.Jei tik pamatau nufotografavus,kad kadras melsvesnis,ar gelsvesnis tuoj padarau ta "malda"ir veikia.is paskutiniu kadru tai man tavasis ir apsvietimas ir kadravimas vis labiau pradeda patikt.Visa tai ka parasiau padarei be trukumu.t.y.kai reikalavo parinkti nuotrauka ant kurios nustatyti WB tu pazymejai ja ir paspaudei SET?tada padarei dar viena kadra,kad matytum,kas pasikeite?nezinau..jei viska darei,kaip rasiau tai turetu veikt...pasitikrinau pagal aprasyma..viska darau butent taip...jei netingetum parasyt smulkiai,kaip tu darai tai mazum rastume klaida..

Pupeliuko ziemine foto patiko sniego gausa,tik kadravimas kazkaip nelabai..Suniukas beveik istirpsta sniege,o ir seip noretusi konors uzkabinancio..

o jau uzpavydejau meeto....as busiu tik nuo sausio 7d...savaite..palaukit manes ka.. [juokauju,bet butu fain ir man su jumi apsipazyndint]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 02 gruodžio 2007 - 05:16
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 02, 05:07)
o jau uzpavydejau meeto....as busiu tik nuo sausio 7d...savaite..palaukit manes ka.. [juokauju,bet butu fain ir man su jumi apsipazyndint]

o kas trukdo dar kartą paskui susitikti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 02, 10:52)
o kas trukdo dar kartą paskui susitikti? biggrin.gif

kad tik pirmą kartą susitiktume biggrin.gif
tikrai galim ir antrą kartą susitikt. Žuvialiok, aš labai norėčiau su tavim susimatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, aš dar iš Vilniaus ir įtraukit mane į sąrašus sustinkančių smile.gif aš galiu belekur ir belekada, bet būsiu su vaiku smile.gif ai trečiadienio vakaras netinka, einu dantų taisyt.. unsure.gif

Gaila, kad Desiree nepakomentavo nuotraukos sad.gif jei į šeimyninį albumą - tai taip ir reikėjo sakyt wink.gif niekur labiau netaikau. Žuvialia sakė dėl kadravimo - gal turi kokių pasiūlymų? čia kadras praktiškai pilnas, tik vos vos apkirptas priartinant veikėjus, kadras visai šviežias, tai negaliu dar objektyviai pati apie jį kalbėt, man jis kol kas labai patinka, bet tikiu, kad "my pictures" ir tiek biggrin.gif

Elina, pirmoji patinka, antrojo fokusas pabėgo nuo akies.. gaila.. smagus kadras būtų smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, man vaikas susilieja su striuke ir nesijaučia to smagumo, kad ant pečių vaikutis sportuoja g.gif vaiką pastebėjau tik antrą kartą kai kažkas pacitavo tavo foto blush2.gif bet aš nepastabi iš prigimties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 02, 11:45)
Sveiki, aš dar iš Vilniaus ir įtraukit mane į sąrašus sustinkančių smile.gif aš galiu belekur ir belekada, bet būsiu su vaiku smile.gif ai trečiadienio vakaras netinka, einu dantų taisyt.. unsure.gif

susitinkam ketvirtadienį, o ne trečiadienį mirksiukas.gif kadangi didžioji dalis būsit su vaikais, tai mamkos galvokit apie vaikams draugišką vietelę hihihi.gif mirksiukas.gif ar Čili kaimas Vokiečių g. visiems tinka?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti