Desiree sugristuviu balionas nekantriai laukiu nauju darbu
na ka, nebusiu originali, tik isgirsiu visus sansaros silkinis vanduo man labai patiko labiau netgi nei rukas ruko tiek dabar visur daug, kad spejo ir atsibosti..o va vanduo toks man naujove, gal kitiems ir ne, bet as dar tokio nepadariau ir macius tokio grozio nelabai esu
o jau bites majos miestas, tai fantastika ant sienos toki arba mainams, tikrai jei tokia gauciau antsienos kabinciau...
dar drumbaceles patiko priespaskutine, tas vanduo irgi silkinis
o Elinos drauge irgi labai idomiai, ten kiek atsimenu apacios perdaug buvo, bet tikrai labai idomus darbas...saunuole!
na ka, nebusiu originali, tik isgirsiu visus sansaros silkinis vanduo man labai patiko labiau netgi nei rukas ruko tiek dabar visur daug, kad spejo ir atsibosti..o va vanduo toks man naujove, gal kitiems ir ne, bet as dar tokio nepadariau ir macius tokio grozio nelabai esu
o jau bites majos miestas, tai fantastika ant sienos toki arba mainams, tikrai jei tokia gauciau antsienos kabinciau...
dar drumbaceles patiko priespaskutine, tas vanduo irgi silkinis
o Elinos drauge irgi labai idomiai, ten kiek atsimenu apacios perdaug buvo, bet tikrai labai idomus darbas...saunuole!
Elina, nepergyvenk aš tai tikrai nesijaučiu durninama ne mano reikalas, kaip nori, taip ir prisistatinėk
Sansara, kol kas aš ten mažiausiai nagų prikišau. nesijaučiu verta nė baliono
vvvvv, na tokia labai saldi nuotrauka ir apyrankę matau
beje man tavo komentarai labai patiko
Desiree, lauksim nuotraukų. šiaip labai gaila, kad neatvažiuosi, nes aš jau buvau nusiteikusi susitikimui su tavim ir kitais
Sansara, kol kas aš ten mažiausiai nagų prikišau. nesijaučiu verta nė baliono
vvvvv, na tokia labai saldi nuotrauka ir apyrankę matau
beje man tavo komentarai labai patiko
Desiree, lauksim nuotraukų. šiaip labai gaila, kad neatvažiuosi, nes aš jau buvau nusiteikusi susitikimui su tavim ir kitais
Dejavu, ačiū, tiksliai aišku nieks nepasakys, bet bandysiu ieškot meniu to balanso... Neįsivaizduoju, kodėl jo ten nerandu, gerai būtų turėt aprašymą...
Aciu visoms uz grazius zodzius mano nuotraukoms ypatingai vvvvv skraidau ant sparnu
vvvvv, miela nuotraukyte Man ir pampersiukas nelabai trukdo, aisku be jo butu geriau
Desiree, lauksim nuotrauku
vvvvv, miela nuotraukyte Man ir pampersiukas nelabai trukdo, aisku be jo butu geriau
Desiree, lauksim nuotrauku
Sveika Desiree gaila, kad nepavyks arbatos susitikti, bet juk svarbiausia tavo gera savijauta Bet jau nuotrauka!!! Super!
Elina neimk į galvą aš tikrai nesijaučiau druninama ir viskas čia normaliai suprantu tave
Vvvvv, mano nuomone dėmesį nuo vaiko atitraukia gėlės, ir tas nesufokusuotas žiedas artimas erzina pamperis - vaikiškas atributas, man jis į akis nekliūna
Aš esu giliam liūdesy, vaikui šiandie operavo žandą, nieko rimto, bet prapjovė 3 mėn stovėjusį spuogą, bet vistiek narkozė ir panašiai aš vėl apsirgau, į kompaniją ir mano vyras, o tiek turiu daug nuveikt ir darbų, ir Victorui užduotis, ir nuotraukas nešt padaryt ech...
Elina neimk į galvą aš tikrai nesijaučiau druninama ir viskas čia normaliai suprantu tave
Vvvvv, mano nuomone dėmesį nuo vaiko atitraukia gėlės, ir tas nesufokusuotas žiedas artimas erzina pamperis - vaikiškas atributas, man jis į akis nekliūna
Aš esu giliam liūdesy, vaikui šiandie operavo žandą, nieko rimto, bet prapjovė 3 mėn stovėjusį spuogą, bet vistiek narkozė ir panašiai aš vėl apsirgau, į kompaniją ir mano vyras, o tiek turiu daug nuveikt ir darbų, ir Victorui užduotis, ir nuotraukas nešt padaryt ech...
na o cia tas mano portretas
pirma karta FS karpaiu ir klijavau skirtingus objektus
yra trukumu... bet jis man patinka
o del foto su gelem tai tik tiek, kad ji buvo fotografuota seniai.. kai tiesiog fotografavau jausmais, o ne technika.... nemasciau apie perkrautas detales, apie fokusavima ir pan..... tiesiog fotografavau su meile... tad ir pati dabar matau be galo daug klaidu... jusu deka
taciau kartais tiesiog norisi pasidalinti savo pupa ir zinoma pirmaisiais fotobandymais
o apyranke kaip nors nudildinsiu
pirma karta FS karpaiu ir klijavau skirtingus objektus
yra trukumu... bet jis man patinka
o del foto su gelem tai tik tiek, kad ji buvo fotografuota seniai.. kai tiesiog fotografavau jausmais, o ne technika.... nemasciau apie perkrautas detales, apie fokusavima ir pan..... tiesiog fotografavau su meile... tad ir pati dabar matau be galo daug klaidu... jusu deka
taciau kartais tiesiog norisi pasidalinti savo pupa ir zinoma pirmaisiais fotobandymais
o apyranke kaip nors nudildinsiu
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 26, 12:46)
balionai tau. įsivaizduoju kaip sunku, kai vaiką operuoja, kokia ta operacija bebūtų...
Sveikatos visai jūsų šeimynėlėi.
Sustok trumpam. Darbai nepabėgs. Sveikata juk svarbiausia.
Manau ir Victoras supras, jei ir pavėluotai atliksi namų užduotis.
Desiree, paskutinioji foto mane graudina.... tos grotos, liudesys akyse, liudinti aplinka..... meniskai graudu
Pupeliuk, daug tenka isgyvent su tais maziais
bet tikiuosi viskas greit liks praeity.... laikykites abu
Pupeliuk, daug tenka isgyvent su tais maziais
bet tikiuosi viskas greit liks praeity.... laikykites abu
na jo, bent jau nebereiks su Photoshopu spuogo maskuot ištisai
Desiree, smulkmenos čia mano, palyginus su artimo žmogaus netektimi
Na ok, ne į temą čia aš, tik pasiguodžiau..
Desiree, smulkmenos čia mano, palyginus su artimo žmogaus netektimi
Na ok, ne į temą čia aš, tik pasiguodžiau..
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 25, 22:48)
pabandziau pakopijuot matyta foto su balioneliu
tik mano erdve visa klonuota... bet cia as velgi mokausi dirbt FS
erdves padariau labai daug, matyt kazkam jos pasirodys tikrai per daug, bet mane ta su balioneliu suzavejo ir ta tema pritaikiau siai... nes labai jau gilus vaiko zvilgsnis buvo ir norejau jam suteikt erdves...
tiesa fonas netycia gavosi dangaus imitacija
tik mano erdve visa klonuota... bet cia as velgi mokausi dirbt FS
erdves padariau labai daug, matyt kazkam jos pasirodys tikrai per daug, bet mane ta su balioneliu suzavejo ir ta tema pritaikiau siai... nes labai jau gilus vaiko zvilgsnis buvo ir norejau jam suteikt erdves...
tiesa fonas netycia gavosi dangaus imitacija
man nepatinka apyrankė, sauskelnė, žaislo spalva ir fono spalva. vienintelis dalykas, kuris man tinka - vaikelio žvilgsnis..
belmontai patiko, ūkanotas vilnius