Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

kai tik turėsiu daugiau laiko apžiūrėsiu atidžiau kokios info jau yra. Ir tada pažiūrėsiu ar turiu ko nors, kuo galėčiau papildyti. Nors turiu aišku, bet reiktų išversti arba iš italų arba vokiečių...
Atsakyti
Desiree sugristuviu balionas 4u.gif nekantriai laukiu nauju darbu mirksiukas.gif

na ka, nebusiu originali, tik isgirsiu visus biggrin.gif sansaros silkinis vanduo man labai patiko thumbup.gif labiau netgi nei rukas mirksiukas.gif ruko tiek dabar visur daug, kad spejo ir atsibosti..o va vanduo toks man naujove, gal kitiems ir ne, bet as dar tokio nepadariau ir macius tokio grozio nelabai esu smile.gif

o jau bites majos miestas, tai fantastika wub.gif ant sienos toki smile.gif arba mainams, tikrai jei tokia gauciau antsienos kabinciau...

dar drumbaceles patiko priespaskutine, tas vanduo irgi silkinis thumbup.gif

o Elinos drauge irgi labai idomiai, ten kiek atsimenu apacios perdaug buvo, bet tikrai labai idomus darbas...saunuole!
Atsakyti
Elina, nepergyvenk 4u.gif aš tai tikrai nesijaučiu durninama lotuliukas.gif ne mano reikalas, kaip nori, taip ir prisistatinėk mirksiukas.gif

Sansara, kol kas aš ten mažiausiai nagų prikišau. nesijaučiu verta nė baliono lotuliukas.gif

vvvvv, na tokia labai saldi nuotrauka ax.gif ir apyrankę matau tongue.gif
beje man tavo komentarai labai patiko mirksiukas.gif

Desiree, lauksim nuotraukų. šiaip labai gaila, kad neatvažiuosi, nes aš jau buvau nusiteikusi susitikimui su tavim ir kitais ax.gif
Atsakyti
Dejavu, ačiū, tiksliai aišku nieks nepasakys, bet bandysiu ieškot meniu to balanso... Neįsivaizduoju, kodėl jo ten nerandu, gerai būtų turėt aprašymą...
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius mano nuotraukoms blush2.gif ypatingai vvvvv smile.gif skraidau ant sparnu blush2.gif

vvvvv, miela nuotraukyte smile.gif Man ir pampersiukas nelabai trukdo, aisku be jo butu geriau smile.gif

Desiree, lauksim nuotrauku smile.gif
Atsakyti
štai tokios mūsų lietingos nuotaikos...

Dėl Lt... Bilietas mano negražinamas. Todėl galiu delsti su apsisprendimu iki paskutinės minutės. bet kol kas nežadu važiuoti, nes realiai būtų labai sunku vienai su vaiku.

user posted image
Atsakyti
Sveika Desiree 4u.gif gaila, kad nepavyks arbatos susitikti, bet juk svarbiausia tavo gera savijauta 4u.gif Bet jau nuotrauka!!! Super!

Elina 4u.gif neimk į galvą mirksiukas.gif aš tikrai nesijaučiau druninama ir viskas čia normaliai mirksiukas.gif suprantu tave 4u.gif

Vvvvv, mano nuomone dėmesį nuo vaiko atitraukia gėlės, ir tas nesufokusuotas žiedas artimas erzina unsure.gif pamperis - vaikiškas atributas, man jis į akis nekliūna mirksiukas.gif

Aš esu giliam liūdesy, vaikui šiandie operavo žandą, nieko rimto, bet prapjovė 3 mėn stovėjusį spuogą, bet vistiek narkozė ir panašiai verysad.gif aš vėl apsirgau, į kompaniją ir mano vyras, o tiek turiu daug nuveikt unsure.gif ir darbų, ir Victorui užduotis, ir nuotraukas nešt padaryt verysad.gif ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 26 lapkričio 2007 - 13:47
na o cia tas mano portretas cool.gif
pirma karta FS karpaiu ir klijavau skirtingus objektus ax.gif

yra trukumu... bet jis man patinka thumbup.gif
user posted image

o del foto su gelem tai tik tiek, kad ji buvo fotografuota seniai.. kai tiesiog fotografavau jausmais, o ne technika.... nemasciau apie perkrautas detales, apie fokusavima ir pan..... tiesiog fotografavau su meile... tad ir pati dabar matau be galo daug klaidu... jusu deka 4u.gif

taciau kartais tiesiog norisi pasidalinti savo pupa blush2.gif ir zinoma pirmaisiais fotobandymais blush2.gif
o apyranke kaip nors nudildinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 26, 12:46)
Aš esu giliam liūdesy, vaikui šiandie operavo žandą, nieko rimto, bet prapjovė 3 mėn stovėjusį spuogą, bet vistiek narkozė ir panašiai verysad.gif aš vėl apsirgau, į kompaniją ir mano vyras, o tiek turiu daug nuveikt unsure.gif ir darbų, ir Victorui užduotis, ir nuotraukas nešt padaryt verysad.gif ech...

4u.gif 4u.gif balionai tau. įsivaizduoju kaip sunku, kai vaiką operuoja, kokia ta operacija bebūtų...
Sveikatos visai jūsų šeimynėlėi.
Sustok trumpam. Darbai nepabėgs. Sveikata juk svarbiausia.
Manau ir Victoras supras, jei ir pavėluotai atliksi namų užduotis.
Atsakyti
Desiree, paskutinioji foto mane graudina.... tos grotos, liudesys akyse, liudinti aplinka..... meniskai graudu 4u.gif

Pupeliuk, daug tenka isgyvent su tais maziais verysad.gif
bet tikiuosi viskas greit liks praeity.... laikykites abu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 26 lapkričio 2007 - 14:08
na jo, bent jau nebereiks su Photoshopu spuogo maskuot ištisai smile.gif

Desiree, smulkmenos čia mano, palyginus su artimo žmogaus netektimi 4u.gif

Na ok, ne į temą čia aš, tik pasiguodžiau..
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 25, 22:48)
pabandziau pakopijuot matyta foto su balioneliu  blush2.gif
tik mano erdve visa klonuota... bet cia as velgi mokausi dirbt FS  blush2.gif

erdves padariau labai daug, matyt kazkam jos pasirodys tikrai per daug, bet mane ta su balioneliu suzavejo ir ta tema pritaikiau siai... nes labai jau gilus vaiko zvilgsnis buvo ir norejau jam suteikt erdves...  ax.gif
tiesa fonas netycia gavosi dangaus imitacija hihihi.gif

user posted image

man nepatinka apyrankė, sauskelnė, žaislo spalva ir fono spalva. vienintelis dalykas, kuris man tinka - vaikelio žvilgsnis..smile.gif

belmontai patiko, ūkanotas vilnius wub.gif
Atsakyti