Gaziulka, labai patiko tavosios nuotraukos , ypač ta - su dviem žaidžiančiais vaikiukais Ir tavo albumėlį peržiūrėjau Kaip jums smagu, kad parodas sau susiorganizuojat
Desiree, puikios nuotraukos - su apšviestu žmogaus veidu ir su katuku Mačiau kūdroje tavąją su arkliuku ant palangės - likau sužavėta Įdėk kokią nekokią fotkę, o tai nėra prie ko prikibti
Californiagirl, labai man tavoji faina, kur vaikiukas guli Tos lūpytės tokios vaikiukams būdingai išdžiūvę - priminė mano dukriuką kažkaip
Bite, o tavosios šiandieninės - nu tokios klasikinės Pirmoji labai užkabino savo spalvomis. Kitos dvi - savo švara ir išbaigtumu.
Sveiki,
labai greit pasisveikinu ir įmetu nuotraukytę komentaram iš šios dienos nes vyras internetą atjungs man tuoj
Kiek greit akim permečiau, tai labai labai patiko Desiree vyro portretas, Bitelės pirma nuotrauka iš trijų aišku Califronios portretai kaip visad super, kitų neturiu laiko komentuot, tikiuosi ryt turėti internetą, nes šį vakarą vyras pasiima laidą
Taigi: "Ekspedicija: Labanoro giria"
labai greit pasisveikinu ir įmetu nuotraukytę komentaram iš šios dienos nes vyras internetą atjungs man tuoj
Kiek greit akim permečiau, tai labai labai patiko Desiree vyro portretas, Bitelės pirma nuotrauka iš trijų aišku Califronios portretai kaip visad super, kitų neturiu laiko komentuot, tikiuosi ryt turėti internetą, nes šį vakarą vyras pasiima laidą
QUOTE(Desiree @ 2007 12 01, 20:43)
aš savo mažiaus neturėčiau su kuo palikti atvažiuoju be vyro, tik su vaikiu
tai gerai, būk su mažium. aš nesiruošiu su vaiku į viešą vietą eit... nenoriu po to kalta jaustis dėl pažįstamo ar ne. vis tiek atsakomybę jaučiu. aš pati sirgus, tai negaliu būt užkratu. tiesiog mes žaidėm praeitą sav lauke su vaiku, kuris susirgo kitą dieną. jaučiu, kad nesirgs mano vaikas (intuicija), bet ligoninėj pasakė, kad inkubacinis 21 d. o šiandien tik 9 eina... rekomendavo susilaikyt nuo kontaktų. aš niekada nebūnu prieš vaikus, nes suprantu mamas
bitėmaja, labai noriu. bijau planuot, nes pati žinai, kaip būna su vaikais... jei tik būsim sveiki, prisijungsiu o vieta čili kaimas vokiečių g gal? centre. didelės patalpos. turėtume 4dienį rast kampą siūlykit kas žinot dar. nesugalvoju kažkaip
ŽverisKLP. tokie jau jie trumpaamžiai. iš vaikystės prisimenu tik kad nuolat laidojau žiurkėniukus.. net kapinaites savo turėjau. bet dabar tai žinau kur klaidą darėm. mes juos maudėm tuo metu nedaug info buvo apie priežiūra...
QUOTE(Sansara @ 2007 12 01, 21:45)
bitėmaja, labai noriu. bijau planuot, nes pati žinai, kaip būna su vaikais... jei tik būsim sveiki, prisijungsiu o vieta čili kaimas vokiečių g gal? centre. didelės patalpos. turėtume 4dienį rast kampą siūlykit kas žinot dar. nesugalvoju kažkaip
aš kažkaip ir apie tą pačią vietą buvau pagalvojus na, bet gal kas dar pasiūlysit, kokią vietelę? kas dar norit prisijungt? Pupeliuk? kas ten dar iš Vilniaus pas mus?
QUOTE(Desiree @ 2007 12 01, 14:43)
manau turi jau ką parodyti jei reik kokios pagalbos kaip įkelt nuotraukas ar dar ką klausk
Jei tik turi laiko parodyk ir savo nuotraukyčių, o ir apie čia esamas ir tau patikusias pasisakyk Žodžiu, mielai prašom į būrį
Jei tik turi laiko parodyk ir savo nuotraukyčių, o ir apie čia esamas ir tau patikusias pasisakyk Žodžiu, mielai prašom į būrį
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 01, 17:27)
Matau daznai tave skaitant, junkis drasiau
Labai ačiū, kad priimat , suku dabar galvą ir renku nuotraukytes, ir kai nedirbsiu, kurią dieną labai prašysiu pagalbos, kaip teisingai sutvarkyt ir įkelt. Po to jau pažadu tokių klausimų nebeuždavinėt Ir komentuot bandysiu, nors žaviuosi jūsų sugebėjimais išreikšt žodžiais, ką matot.
Sorry už , sekantį kartą jau ateisiu nors su kokia nuotraukyte.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 01, 21:19)
Sveiki,
oho kiek sniego! Kaip aš laukiu kol ir pas mus bus tiek. Čia dar ir žolė žaliuoja Išsitempiau saviškius fotografuoti rūko, bet taip pilkai nuobodžiai viskas gavosi...
Bitės majos pirmoji nuotrauka labai labai patiko. Atvirukiška.
C-girl, matau tik vieną portretuką (man gal vos vos dešinės perdaug...)
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 22:40)
Tik jūsų dėka
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 01, 20:19)
Sveiki,
labai greit pasisveikinu ir įmetu nuotraukytę komentaram iš šios dienos
labai greit pasisveikinu ir įmetu nuotraukytę komentaram iš šios dienos
oho, žiūrėjau žiūrėjau ir mažą vaikutį kuprinėje įžiūrėjau. Na jūs šaunuoliai.
Pačios nuotraukos šįkart gal nekomentuosiu.
Dar norėjau įkelti į ND vieną foto, bet ji dar juostelėje. o liko dar į kadrai... Tai gal kai grįšiu.
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 21:52)
kas ten dar iš Vilniaus pas mus?
aš.
bet aš tik su vaiku.. šiuo metu su mašina "judesiai" - su vyru dalinamės. jei pasisakysit, kur ir kada - būsiu dėkinga, nes jei bus galimybė, prisijungsiu..