Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Gaziulka, labai patiko tavosios nuotraukos , ypač ta - su dviem žaidžiančiais vaikiukais thumbup.gif Ir tavo albumėlį peržiūrėjau wub.gif Kaip jums smagu, kad parodas sau susiorganizuojat thumbup.gif

Desiree, puikios nuotraukos - su apšviestu žmogaus veidu ir su katuku wub.gif Mačiau kūdroje tavąją su arkliuku ant palangės - likau sužavėta rolleyes.gif Įdėk kokią nekokią fotkę, o tai nėra prie ko prikibti biggrin.gif

Californiagirl, labai man tavoji faina, kur vaikiukas guli wub.gif Tos lūpytės tokios vaikiukams būdingai išdžiūvę - priminė mano dukriuką kažkaip smile.gif

Bite, o tavosios šiandieninės - nu tokios klasikinės thumbup.gif Pirmoji labai užkabino savo spalvomis. Kitos dvi - savo švara ir išbaigtumu.

Atsakyti
Sveiki,
labai greit pasisveikinu ir įmetu nuotraukytę komentaram iš šios dienos smile.gif nes vyras internetą atjungs man tuoj smile.gif
Kiek greit akim permečiau, tai labai labai patiko Desiree vyro portretas, Bitelės pirma nuotrauka iš trijų thumbup.gif aišku Califronios portretai kaip visad super, kitų neturiu laiko komentuot, tikiuosi ryt turėti internetą, nes šį vakarą vyras pasiima laidą smile.gif

Taigi: "Ekspedicija: Labanoro giria" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi tuoj temą uždarys, dar parodysiu savo augintinius smile.gif . Vėlžiuką vargšą iš akvariumo ištraukiau, šlapias, nefotogeniškas. Ir dar galite pamatyt kokias mėlynas foto dabar darau doh.gif ( vėžliukas- rudas, grindys- smėlinės blink.gif ). Va taip va aš WB susitvarkiau unsure.gif smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 gruodžio 2007 - 21:30
Pupeliuk, man labai patinka thumbup.gif

Elina, paskutiniu metu tu tobulėji labai sparčiai thumbup.gif man žiurkėnas patinka. spalvos geros, ryškumas irgi. na, su vėžliu šiek tiek ne kas. būtų gerai, jei fokusas būtų į akis, o ne į kaklą.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 01, 20:43)
aš savo mažiaus neturėčiau su kuo palikti  verysad.gif atvažiuoju be vyro, tik su vaikiu

tai gerai, būk su mažium. aš nesiruošiu su vaiku į viešą vietą eit... nenoriu po to kalta jaustis dėl pažįstamo ar ne. vis tiek atsakomybę jaučiu. aš pati sirgus, tai negaliu būt užkratu. tiesiog mes žaidėm praeitą sav lauke su vaiku, kuris susirgo kitą dieną. jaučiu, kad nesirgs mano vaikas (intuicija), bet ligoninėj pasakė, kad inkubacinis 21 d. o šiandien tik 9 eina... rekomendavo susilaikyt nuo kontaktų. aš niekada nebūnu prieš vaikus, nes suprantu mamas mirksiukas.gif

bitėmaja, labai noriu. bijau planuot, nes pati žinai, kaip būna su vaikais... jei tik būsim sveiki, prisijungsiu 4u.gif o vieta g.gif čili kaimas vokiečių g gal? g.gif centre. didelės patalpos. turėtume 4dienį rast kampą g.gif siūlykit kas žinot dar. nesugalvoju kažkaip doh.gif

ŽverisKLP. tokie jau jie trumpaamžiai. iš vaikystės prisimenu tik kad nuolat laidojau žiurkėniukus.. net kapinaites savo turėjau. bet dabar tai žinau kur klaidą darėm. mes juos maudėm blink.gif tuo metu nedaug info buvo apie priežiūra...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 01, 21:45)
bitėmaja, labai noriu. bijau planuot, nes pati žinai, kaip būna su vaikais... jei tik būsim sveiki, prisijungsiu  4u.gif o vieta  g.gif čili kaimas vokiečių g gal?  g.gif centre. didelės patalpos. turėtume 4dienį rast kampą  g.gif siūlykit kas žinot dar. nesugalvoju kažkaip  doh.gif

aš kažkaip ir apie tą pačią vietą buvau pagalvojus biggrin.gif na, bet gal kas dar pasiūlysit, kokią vietelę? kas dar norit prisijungt? Pupeliuk? kas ten dar iš Vilniaus pas mus?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 01, 14:43)
manau turi jau ką parodyti  4u.gif  jei reik kokios pagalbos kaip įkelt nuotraukas ar dar ką klausk  4u.gif
Jei tik turi laiko parodyk ir savo nuotraukyčių, o ir apie čia esamas ir tau patikusias pasisakyk  Žodžiu, mielai prašom į būrį 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 01, 17:27)
Matau daznai tave skaitant, junkis drasiau mirksiukas.gif  4u.gif

Labai ačiū, kad priimat 4u.gif , suku dabar galvą ir renku nuotraukytes, ir kai nedirbsiu, kurią dieną labai prašysiu pagalbos, kaip teisingai sutvarkyt ir įkelt. Po to jau pažadu tokių klausimų nebeuždavinėt blush2.gif Ir komentuot bandysiu, nors žaviuosi jūsų sugebėjimais išreikšt žodžiais, ką matot.
Sorry už poster_offtopic.gif , sekantį kartą jau ateisiu nors su kokia nuotraukyte.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 01, 21:19)
Sveiki,
labai greit pasisveikinu ir įmetu nuotraukytę komentaram iš šios dienos smile.gif nes vyras internetą atjungs man tuoj smile.gif
Kiek greit akim permečiau, tai labai labai patiko Desiree vyro portretas, Bitelės pirma nuotrauka iš trijų thumbup.gif aišku Califronios portretai kaip visad super, kitų neturiu laiko komentuot, tikiuosi ryt turėti internetą, nes šį vakarą vyras pasiima laidą smile.gif

Taigi: "Ekspedicija: Labanoro giria" smile.gif

oho kiek sniego! Kaip aš laukiu kol ir pas mus bus tiek. Čia dar ir žolė žaliuoja ax.gif Išsitempiau saviškius fotografuoti rūko, bet taip pilkai nuobodžiai viskas gavosi...
Bitės majos pirmoji nuotrauka labai labai patiko. Atvirukiška.
C-girl, matau tik vieną portretuką (man gal vos vos dešinės perdaug...)
Atsakyti
4u.gif pagaliau atspausdinau nuotrauką foto mainams 4u.gif
atspausdinau ir katiną Bitei 4u.gif pasistengiau, kad ir liežuvis matytųsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 22:40)

Elina, paskutiniu metu tu tobulėji labai sparčiai 

Tik jūsų dėka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 01, 20:19)
Sveiki,
labai greit pasisveikinu ir įmetu nuotraukytę komentaram iš šios dienos smile.gif

oho, žiūrėjau žiūrėjau ir mažą vaikutį kuprinėje įžiūrėjau. Na jūs šaunuoliai.
Pačios nuotraukos šįkart gal nekomentuosiu.

Dar norėjau įkelti į ND vieną foto, bet ji dar juostelėje. o liko dar į kadrai... Tai gal kai grįšiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 gruodžio 2007 - 23:41
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 21:52)
kas ten dar iš Vilniaus pas mus?

aš.
bet aš tik su vaiku.. šiuo metu su mašina "judesiai" - su vyru dalinamės. jei pasisakysit, kur ir kada - būsiu dėkinga, nes jei bus galimybė, prisijungsiu..
Atsakyti