Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Desiree, o tu galėsi prisijungt prie SM Lietuvoj? kada išvažiuoji?

nemanau, kad spausdintas variantas bus blogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 gruodžio 2007 - 20:16
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 01, 17:09)
nezinau,ar teisingai nupasakosiu,kaip darau as.
Pasizymek ant to ratuko WB pati paskutini [custom WB],
tada padaryk kadra,kad ir y balta siena[daryk su mergyte,kad matytum pvz odos spalva],
tada eik y meniu antra stulpeli,kur nupiesta fotoaparaciukas su dvejetuku,
tada pasizymek ketvirtoj eilutej turi but parasyta custom WB uzeik ir spustelk su SET mygtuku[cia,kaip OK],
tada tau lieps parodyt foto,ant kurios nori nustatyt,spustelk vel SET ant tos su pvz balta siena ar mergytes portretuku,
ir padaryk dar viena toki pati kadra.
pazek,kaip skirsis spalvos ir tada pasakok,ar samoningai papasakojau,nes nelabai kokia aiskintoja is manes
.Bet savo spalvom esu patenkinta,kai darau su Custom WB.

jei suprasi,turetu spalvos tavosios susitvarkyt.

QUOTE(Opa @ 2007 12 01, 21:05)
Elina, sakyk kas nesigauna, bandysim padet.

Va patamsinau vietą kurioje pastringu blush2.gif . Paspaudžiu SET ant baltojo vaizdo ir nieko man fotikas nebedaro blush2.gif , neleidžia nei šviesinti, nei kitaip tvarkyt spalvų. Darau kitą foto, ji vėl- geltona. Bet man jau gėda prašinėti jūsų pagalbos, eisiu į kursus. Sena bobutė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 gruodžio 2007 - 20:30
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 19:15)
Desiree, o tu galėsi prisijungt prie SM Lietuvoj? kada išvažiuoji?

nemanau, kad spausdintas variantas bus blogas.

interneto neturėsiu. nebent kur spėsiu į internetinę kavinę užsukt, bet su vaiku sunkoka... Išskrendam ryt ryte. Pupeliukas turėtų prisijungti, tik jos laiko nežinau. Norėjo ir Drumbacėlė, tik vat atostogas pasiėmė nuo SM verysad.gif Bet gal spės grįžti. Aš turiu Pupeliuko tel. nr. Jūs susitarkit čia, o aš per ją susižinosiu kur ir kada. Tik kaip minėjau savaitgali tikrai negalėsiu, o savaitės eigoje kaip nors susidėliosiu, kad ištrūkt.
Atsakyti
aš vilnietė ir labai norėčiau pasimatyt... tik žiūrėčiau kaip sektųsi darbo savaitės bėgyje. su vaiku nenoriu, jei kas bus su vaiku, mums inkubacinis dėl galimų vėjaraupių. negalim su vaikais kontaktuot. jei be vaiko, tai tik po 18.30 kažkur... ir tada jau kažkur tik iki centro spėčiau pavažiuot su troleibusu g.gif bet pažadu pasistengti,kiek tik leis aplinkybės 4u.gif
Atsakyti
Labas.. Ir vel lyja.. o taip noretusi va tokio vakaro...
user posted image
F/4.8 1/60 s ISO 260
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 01 gruodžio 2007 - 20:39
Sveiki 4u.gif

Grįžom iš vakarinio pasivaikščiojimo-pasivažinėjimo. Rodau savo pirmuosius naktinius bandymus. Sušalau nežmoniškai doh.gif Klaidų matau, bet kai pirmąjam kartui, gal ir ne tokios baisios mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 01 gruodžio 2007 - 20:46
Beje atsimenat sita "kalini? ...ATA pries kelias dienas.... verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 01, 20:28)
Išskrendam ryt ryte. Pupeliukas turėtų prisijungti, tik jos laiko nežinau. Norėjo ir Drumbacėlė, tik vat atostogas pasiėmė nuo SM  verysad.gif  Bet gal spės grįžti. Aš turiu Pupeliuko tel. nr. Jūs susitarkit čia, o aš per ją susižinosiu kur ir kada. Tik kaip minėjau savaitgali tikrai negalėsiu, o savaitės eigoje kaip nors susidėliosiu, kad ištrūkt.

tada viskas tvarkoj. kontaktuosim su Pupeliuku mirksiukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 01, 20:29)
aš vilnietė ir labai norėčiau pasimatyt... tik žiūrėčiau kaip sektųsi darbo savaitės bėgyje. su vaiku nenoriu, jei kas bus su vaiku, mums inkubacinis dėl galimų vėjaraupių. negalim su vaikais kontaktuot. jei be vaiko, tai tik po 18.30 kažkur... ir tada jau kažkur tik iki centro spėčiau pavažiuot su troleibusu  g.gif bet pažadu pasistengti,kiek tik leis aplinkybės  4u.gif

Sansariuk, gal kaip nors pavyktų, a? ax.gif
na, kadangi reikia kokią nors datą pasiūlyt, tai siūlau šį ketvirtadienį 18 - 18.30 val. o kur susitinkam?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 01, 21:40)
user posted image

verysad.gif kas buvo? Pas mane du tokie smile.gif
Atsakyti
aš savo mažiaus neturėčiau su kuo palikti verysad.gif atvažiuoju be vyro, tik su vaikiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 gruodžio 2007 - 20:44
QUOTE(Elina @ 2007 12 01, 21:42)
verysad.gif  kas buvo? Pas mane du tokie smile.gif

Nzn, gal uzkando ko nors? Vaikai lyg vynuogem pavaisino...
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 01, 20:39)
Labas.. Ir vel lyja.. o taip noretusi va tokio vakaro...

o kai kurie bepročiai dabar vėgeles gaudo blink.gif brr...

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 01, 20:40)

Grįžom iš vakarinio pasivaikščiojimo-pasivažinėjimo. Rodau savo pirmuosius naktinius bandymus. Sušalau nežmoniškai doh.gif  Klaidų matau, bet kai pirmąjam kartui, gal ir ne tokios baisios mirksiukas.gif

kokybiškas kadras ir šiaip visai neblogas mirksiukas.gif tik aš gal tuščią viršų nukirpčiau ir norėčiau daugiau to posūkio apačioj.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 01, 20:40)

vargšas verysad.gif
Atsakyti