Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 20:54)

labai grazus liniju ir sviesos zaidimas.man dauguma fotografiju su siluetais labai gerai ir veikianciai ziurisi..
QUOTE(bite maja @ 2007 11 30, 21:10)

bitut,man per "aitri"[nezinau,kaip pavadint] sviesa spalvotoj.Tai as velgi minimaliai j/b...ir visai kita nuotaika.Tik nemoku padaryt,kad nepalietus lempos pasisviesintu sniegas,jei sviesinu sniega tai lempos susilieja y viena....cia Lietuvoj jau tiek sniego?? bigsmile.gif daugiau tokiu vaizdu!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 01, 17:09)
nezinau,ar teisingai nupasakosiu,kaip darau as.
Pasizymek ant to ratuko WB pati paskutini [custom WB],
tada padaryk kadra,kad ir y balta siena[daryk su mergyte,kad matytum pvz odos spalva],
tada eik y meniu antra stulpeli,kur nupiesta fotoaparaciukas su dvejetuku,
tada pasizymek ketvirtoj eilutej turi but parasyta custom WB uzeik ir spustelk su SET mygtuku[cia,kaip OK],
tada tau lieps parodyt foto,ant kurios nori nustatyt,spustelk vel SET ant tos su pvz balta siena ar mergytes portretuku,
ir padaryk dar viena toki pati kadra.
pazek,kaip skirsis spalvos ir tada pasakok,ar samoningai papasakojau,nes nelabai kokia aiskintoja is manes.Bet savo spalvom esu patenkinta,kai darau su Custom WB.

jei suprasi,turetu spalvos tavosios susitvarkyt.

nespeju nieko perziuret,bet uzsikabinau uz to juodo katino.Jega!man kadras koks... wub.gif

einu bandyr, dėkui be galo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 30, 21:24)

Gaziulka,pazadu apsilankyt tam puslapelyje,labai nekantrauju..Tad dar sugrysiu prie patikusiu.is situ,kur ymetei,tai man dvi sitos labai labai.Toje,kur su vaikais labai jaucias nuotaika vaiku.O su boruzele tiesiog...ant sienos tik horizontas taip turi but pasvires?mirksiukas.gif
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 01, 05:30)
user posted image
ISO 800, F1.8, 1/200s
user posted image

sios fotografijos kitokios,bet labai prie dushios pati pirmoji.Taip ir noris paklaust"ei mazyli,kodel toks liudnas",patiko kadravimas.Antroji nuotaikinga.ir rankytes thumbup.gif .ne mamiskai sakua,kad abi patinka 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2007 12 01, 16:09)
gal kai sūnuks išvažiuos pas senelius kada kaiman, turėsiu, ką parodyti..
šiuo metu net komentuoti nesinori, kažkokios nelygiosios gaunasi biggrin.gif

tai mes tai laukiam laukiam.issizioje laukiam.O komentaru irgi laukiam.Lygiosios nelygiosios ale laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 01 gruodžio 2007 - 17:56
rodaus, ką nuveikiau ax.gif
user posted image

šitos matytos praeitą savaitę, tik dar be sniego buvo biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 17:26)
rodaus, ką nuveikiau  ax.gif
šitos matytos praeitą savaitę, tik dar be sniego buvo  biggrin.gif

ir aš norėčiau su tavimi pasivaikščioti. Gražūs vaizdai. Pirmąją jau Kūdroje pamilau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 gruodžio 2007 - 18:32
aciu visoms uz patarimus ir atsiliepimus del parodeles, skaitau labai idemiai ir bandau apsispresti pioneer.gif zuvialia, taip, horizonta foto su boruze reiketu tiesint, jokia cia ne samoninga ideja buvo schmoll.gif Tik siaip dar nezinau, su kuriom cia verta toliau pasicackint mirksiukas.gif

bite_maja, is tu stogu tai man antroji labiausiai patinka. Lyginant su trecia joje tokiais smulkesniais staciakampiais tie namai ir daugiau ju, tai man ritmiskesne nuotrauka atrodo (nezinau, ar suprantamai paaiskinau).

QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 16:27)
P.S. bet kaip taip jūs su kaimynais taip sutariat?  g.gif ir Lietuvoj gyveni... graži idėja.

cia naujas rajonelis toks musu uz santariskiu ligonines, ir didelis jo fainumas is tikruju ir yra, kad nuo pat pradziu kaimynu bendruomene formuojasi. man tas irgi labai labai rolleyes.gif

ir vel nuotrauku pratrynet. is matytu c-girl vaikiukas patiko del rakurso, ir dar labiau noriu 50mm f 1,4...

nepamenu kieno gele - tai gele ispudinga (kas per ekzempliorius?), nuotraukos tai nezinau unsure.gif gal vienintele spalvota labiausiai del paciu spalvu ryskumo
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 01, 17:44)
ir vel nuotrauku pratrynet.

lotuliukas.gif ne aš, ne aš, ne aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Drumbacėle, gal jau grįžk iš atostogų nuo SM. Į susitikimą norim 4u.gif
Ir dėl susitikimo. Nežinau kiek dirbančių, kiek Vilniuje gyvenančių, kiek norinčių.... Bet tikriausiai man pavyktų savaitės eigoje prisijungti. Rzte ar vakare nelabai svarbu. Savaitgali tikrai negalėčiau. Tad jei norinčių bus 4u.gif
Pasistengsiu šįvakar dar prigriebti kelis savo darbus atspausdintus. Faina būtų ir jei ir jūs atsineštumėt.

Ir ar yra dar norinčių mokintis komentuoti? Įkėliau naują nuotrauką. Lankytojų buvo, apžiūrėjot, bet nekomentavot. Nu nu nu. Jei ir nepatiko nuotrauka pasisakykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 gruodžio 2007 - 18:54
Jetau kokios gražios jūsų nuotraukos wacko.gif

O aš padariau vieną tokią net sau netikėtą smile.gif . Paprastai mano ir spalvos kitos, ir nekarpau veidų ( o kitpau, nes labbai aiškiai matėsi fokusas tik į vieną akytę unsure.gif ). Ką manot? Man įdomiai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 01, 18:52)
Ir dėl susitikimo. Nežinau kiek dirbančių, kiek Vilniuje gyvenančių, kiek norinčių.... Bet tikriausiai man pavyktų savaitės eigoje prisijungti. Rzte ar vakare nelabai svarbu. Savaitgali tikrai negalėčiau. Tad jei norinčių bus  4u.gif
Pasistengsiu šįvakar dar prigriebti kelis savo darbus atspausdintus. Faina būtų ir jei ir jūs atsineštumėt.

na, tai ar yra dar norinčių susitikt be manęs ir Desiree? man patogiausia būtų vakare apie 18 val.
Desiree, aš pabūsiu nagla blush2.gif , bet paprašysiu prigriebt katinuką blush2.gif aš tau mainais duosiu tą snieguotą nuotrauką su geltonu namuku, a? ax.gif blush2.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 01, 19:18)
O aš padariau vieną tokią net sau netikėtą smile.gif . Paprastai mano ir spalvos kitos, ir nekarpau veidų ( o kitpau, nes labbai aiškiai matėsi fokusas tik į vieną akytę unsure.gif ). Ką manot? Man įdomiai blush2.gif

man patinka biggrin.gif . tik galvoju, kad šiek tiek kairės pusės galėjai daugiau palikt. ir spalvos tikrai šaunios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 gruodžio 2007 - 19:53
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 20:52)
ir spalvos tikrai šaunios.

bet spalvas tvarkiau su PS verysad.gif . Nepavyksta man sutvarkyt WB schmoll.gif . Mačiau Klp organizuoja fotokursus, užsirašysiu po kelionės 4u.gif
Atsakyti
Elina, sakyk kas nesigauna, bandysim padet.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 18:52)
Desiree, aš pabūsiu nagla  blush2.gif , bet paprašysiu prigriebt katinuką  blush2.gif aš tau mainais duosiu tą snieguotą nuotrauką su geltonu namuku, a?  :[right

lotuliukas.gif gerai. bet gal nusivilsi pamačius spausdintą variantą. Pasistengsiu šįvakar geriau atspausdinti, bet su ekspozicija sugrybavau fotografuodama, tai sunkoka...
Man po 18 irgi tinka. Gaila tik kad šviesos bus mažai fotografavimui ax.gif
Atsakyti