Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Gaziulka, aš imčiau pirmas dvi, kurias čia patalpinai. man ta pirmoji labai patiko thumbup.gif
P.S. bet kaip taip jūs su kaimynais taip sutariat? g.gif ir Lietuvoj gyveni... graži idėja.

Desiree, nustebinai su tuo katinu tongue.gif nesitikėjau iš tavęs biggrin.gif bet nuotrauka mano akim liuks.

California, dėl pirmos neturiu, ką pridurt. labai patinka. o antroji net nežinau, ką pasakyt g.gif gal tikrai didesnio ryškumo delnukui norisi g.gif

Opa, pataisytas cukriuko variantas labiau patinka, nors ir anas patiko. gal šiek tiek kontrasto dar? g.gif dailininkas ir patiko savo spalvom, bet puodelio baltumas šiek tiek erzina. gal jo intensyvumą su PS galima būtų nuimt?

Sansaras, dėl šarpinimo aš esu pastebėjus, kad nuo pačios nuotraukos priklauso. vienoms reikia daugiau šarpo, kitoms - mažiau, o dar kitoms - visai nereikia. intensyvumą visada reguliuoju pagal situaciją.

Peppi, man paskutinė labai patinka. tik gal šiek tiek apačios nukirpčiau. o kitos kažkaip neužkabino ax.gif
Atsakyti
[quote=peppi,2007 12 01, 15:14]
jums leidus idedu kelis kadrus, lauksiu komentaru bei kritikos 4u.gif
pamenu,kai pirma karta pamaciau sia gele,ji padare labai dideli yspudi..deja to yspudzio niekaip neisejo yamzint,kaip,kad butu taip yspudinga,kaip as ja maciau

user posted image

metu tau savo bandymus..Kazkaip noreciau tavaja matyt is arciau..tiesa is visu labiausiai kabino tas berods tilto fregmentas.Su kazkokia paslaptim ir intriga,kas ten anam gale..

tiesa manieji bandymai su muilinuku,tai nelabai kokie...

turiu ir,kur vienoje vietoje kelios,bet man kazkaip per marga,todel j/b issigelbejimas..nespalvu metas pas mane blush2.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 01 gruodžio 2007 - 16:58
juodai balta labai gerai atrodo tas ziedas smile.gif

beje parveziau mamai sio augalo seklu smile.gif bandysim auginti Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
o aš fotografuoju, fotografuoju, bet laiko tiek nėra, kad net nenusiurbiu nuotraukų iš fotiko.. doh.gif
gal kai sūnuks išvažiuos pas senelius kada kaiman, turėsiu, ką parodyti..
šiuo metu net komentuoti nesinori, kažkokios nelygiosios gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
o su tais vyrukais man lyg saules isgadintas kadras,isedeges dangus.Ir seip ydomu,kuo ydomus tau sis kadras?

uzmaciau opa berniuka piesianti...labai grazi foto.Rinkciaus abu kadrus.ir spalvota ir nespalvota.Labai labai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 01, 16:53)
turiu ir,kur vienoje vietoje kelios,bet man kazkaip per marga,todel j/b issigelbejimas..nespalvu metas pas mane blush2.gif

man pirmoji įdomiausia. tik gal labiau apkarpyt reiktų g.gif o j/b variantai man tai nelabai.
Atsakyti
bite maja, apkarpyti itariu i kvadraciuka mirksiukas.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 01, 17:18)
bite maja, apkarpyti itariu i kvadraciuka mirksiukas.gif  biggrin.gif ?

na taip lotuliukas.gif apkarpiau kompe pas save. daaaug geriau žiūrisi hihihi.gif na, ką aš padarysiu, kad pas mane kvadrato ir kontrasto periodas lotuliukas.gif
Atsakyti
cia jau tikrai nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 01, 10:42)
user posted image

O taip gal geriau?
user posted image

Labai thumbup.gif Na isskyrus puodeli, bet pati pastebejai mirksiukas.gif

QUOTE(Buckiukas @ 2007 12 01, 14:36)
Sveiki, kabu čia nuo pat pirmos temos  lens.gif

Matau daznai tave skaitant, junkis drasiau mirksiukas.gif 4u.gif

Dekui uz komentarus mano nuotraukom 4u.gif Na antra tik siaip eterio patersimui idejau, tipo "no paparazi", na "uztenka jau siam kartui" lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 21:01)
Čia ką tik pagavau besidarbuojančią mergaitę smile.gif ( visa apsipeckiojusi doh.gif  ). Kodėl mano visos nuotraukos- oranžinės unsure.gif , o jūsų- įvairiausių atspalvių? g.gif
user posted image

pabandziau biskiuka tavasias spalvas pakoreguot[tikiuos nesupyksi][ce geriausiai spalvas atrinktu californios mergaite],zinok man ir nespalvota labai graziai ziurisi.Labai liuks cia viskas.Tik pasakok ar kas gaunas su tuo WB,nes visos problemos su spalvom tai tik del WB pas tave..
user posted image

bite,matai kaip...o man visai gerai ziurisi ta pirmoji kvadratuke j/b biggrin.gif tongue.gif kazkaip nesugalvojau kvadratuko,bet kai parasei tai net ir neysivaizduoju kitaip hihihi.gif
user posted image

peppiene man regis labai lepios geles yr,ale grooozis kambary nerealus...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 15:27)
Desiree, nustebinai su tuo katinu  tongue.gif nesitikėjau iš tavęs  biggrin.gif bet nuotrauka mano akim liuks.

spec. tau fotografavau biggrin.gif
Atsakyti