Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 11 30, 22:19)
Tą raudoną nuklonuočiau, nes prie jos žvilgsnis "prilimpa". Žalsva šviesa irgi nelabai. Pastumk į geltoną pusę gal.
P.S. kilo idėja - reikėjo atsisėst pačiai ant suoliuko, toj vietoj, kur jau nusėdėta, būtų ideali kompozicija smile.gif

dėl raudono sutinku, dėl vvvvv pastebėto lempos kreivumo sutinku. bet vat dėl spalvų nesutinku unsure.gif kaip Peppi ir minėjo tiesiog jos ten tokios buvo. ir man patinka tas toks keistas jaukus atspalvis. pabandysiu vakare pakeist spalvas. žiūrėsim, kas gausis. tik man nepatinka pati lempa. kažkaip keistai gavosi.

P.S. Sillwio, man tavo idėja labai patiko. Peppi, galėjai manęs palaukt ant suoliuko. dabar turėčiau idealią kompoziciją lotuliukas.gif

visą kitą pakomentuosiu vėliau. lauke oras nerealus thumbup.gif kadangi diedas išvažiavo vėgelių gaudyt, tai aš bėgu į miestą - sniegas, rūkas... idealu biggrin.gif
įtariu, kad vakare sulauksim daugiau snieguotų nuotraukų smile.gif
Atsakyti
bite maja, butu man teke ten dvi paras laukti kol tu ateitum su aparatu biggrin.gif
siaip jau ne pirma karta mane uzkabina butent tavo kadrai g.gif kas cia bus g.gif biggrin.gif

ech, fotografuokite sniega, ruka, miesta...bus smagu paziureti ax.gif as dar negaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 01 gruodžio 2007 - 10:13
Pas mus slapdriba, tai jei nesupyksit, parodysiu dar viena kadra. Mano dailininkas.
Tas puodukas labai blasko demesi man...
user posted image

O taip gal geriau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 30, 21:52)
Sansara, turiu knyga rusu kalboje "Как сделать фотографию HI-класса". Galetume ikelti i bloga, tik ji ziauriai daug atminties uzima.

deja, tai nelegalu. todėl neįkelsim. be to, į blog'ą vargu ar galima iš viso failą įkėlti g.gif pati turiu tiek knygų, kad... bet nei kopijuot ką gali, nei cielas kelt. nebent kokią nuorodą įmesti į knygas parsisiuntimui kokiam rusiškam puslapyje, bet ir tai abejoju legalumu g.gif gaunasi nelegalus produkcijos platinimas doh.gif

Opa, paskutinė foto thumbup.gif puodukas man ne fokuse, todėl nublanksta prieš vaikučio ryškumą. aš niekada nejaučiu kuri geresnė jb ar spalvota, todėl į šį klausimą neatsakysiu. savo foto kažkaip galiu pagrįst kodėl renkuos vieną ar kitą variantą, o svetimose - nejaučiu nors tu ką... jb praranda man prasme tik spalvojimas dažais, kai jie visi vienos spalvos blush2.gif
Atsakyti
papasakokit, kas suprantat. nuo ko priklauso šarpinimo intensyvumas? aš visada visas nuotraukas šarpinu vienodai. su Unsharp mask apie 40 proc. 1,3 pikselio radiusu. slenkčio nejudinu. kodėl vieną kart foto tokio pat dydžio atrodo peršarpinta, o kitą kart dar būna norėtųsi ir daugiau paryškinti g.gif nuo ko priklauso tai? g.gif anksčiau nesusimąstydavau, iki kol sillwio pasakė, kad mano Skirtingi požiūriai peršarpinta. nors visas šarpinu analogiškai g.gif
Atsakyti
Aš tokia moliūgė blink.gif . Vakar tvarkiausi WB, gerą valandą. Su instrukcija, su baltais lapais wacko.gif . Vakare atrodė, kad liuksiškai nusistačiau, taip džiaugiausi gun_bandana.gif . O šiandien fotkinu.....mėlynai fear.gif protest.gif stupid.gif
Žodžiu, man net instrukcija negelbėja dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 01 gruodžio 2007 - 13:44
QUOTE(Elina @ 2007 12 01, 13:42)
Aš tokia moliūgė blink.gif . Vakar tvarkiausi WB, gerą valandą. Su instrukcija, su baltais lapais wacko.gif . Vakare atrodė, kad liuksiškai nusistačiau, taip džiaugiausi gun_bandana.gif . O šiandien fotkinu.....mėlynai fear.gif  protest.gif  stupid.gif

elina, viskas ok. kita diena, kitas apšveitimas. vėl reik keist 4u.gif viskas yra ok. vakar nureguliavai, šiandien jau šviesu ir todėl kitaip atrodo viskas. arba vėl statyk ant auto, arba vėl per naują reik nustatyt 4u.gif ta baltą lapą rekomenduoja su savim visur turet ir kas karta per naują nustatyt. saunuolė, kad išmokai 4u.gif aš dar to nemoku (vat aš tai moliugė mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 01 gruodžio 2007 - 13:54
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 19:12)
vis matau tuos pat vartotojus skaitant. nugi prisijunkit  4u.gif   4u.gif   4u.gif

Sveiki, kabu čia nuo pat pirmos temos lens.gif ir labai ją myliu wub.gif , tiesiog kol kas tokia situacija, kad du vaikiukai namie ir jei spėju, tai tik pafotografuot, bet jau prisėst prie kompiuterio ir išsiaiškint, kaip čia įkelt nuotraukas, neprisiruošiu... blush2.gif Net PS turiu, bet dar neišbandžiau - tik Picasoj neseniai pradėjau kadravimą taisyt ir pašarpint doh.gif Žodžiu, iš manęs kompiuteristė šiaip sau...
Dėl vaikų skundėtės, kad slepiasi, tai čia ne didžiausia bėda - mūsiškiai (1,5 ir 3,5 metų) - pozuoja, po to tuoj pat bėga pažiūrėt, kas gavosi, o dabar jau bando ir aparatą pasiimt į savo rankytes, kad "geriau matytų doh.gif .

Fotografuoju Canon 20D ir prieš tai turėtu Panasonic Lumix FZ-7, bet dar neišnaudoju pirmojo galimybių, dar mokytis ir mokytis. Tai ir mokausi šitame skyrely, perskaitau viską, o prisijungt pažadu, kai tik galėsiu kažką parodyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buckiukas: 01 gruodžio 2007 - 14:36
QUOTE(Buckiukas @ 2007 12 01, 13:36)
Sveiki, kabu čia nuo pat pirmos temos  lens.gif ir labai ją myliu  wub.gif ,

manau turi jau ką parodyti 4u.gif jei reik kokios pagalbos kaip įkelt nuotraukas ar dar ką klausk 4u.gif
Jei tik turi laiko parodyk ir savo nuotraukyčių, o ir apie čia esamas ir tau patikusias pasisakyk Žodžiu, mielai prašom į būrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 01, 09:42)
Pas mus slapdriba, tai jei nesupyksit, parodysiu dar viena kadra. Mano dailininkas.
Tas puodukas labai blasko demesi man...
O taip gal geriau?

aš už spalvotą. Puodelis aišku maišo, bet tai jis čia ir nieko nepakeisi.
Patinka susikaupęs mažulis.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 01, 12:42)
Aš tokia moliūgė blink.gif . Vakar tvarkiausi WB, gerą valandą. Su instrukcija, su baltais lapais wacko.gif . Vakare atrodė, kad liuksiškai nusistačiau, taip džiaugiausi gun_bandana.gif . O šiandien fotkinu.....mėlynai fear.gif  protest.gif  stupid.gif

nezinau,ar teisingai nupasakosiu,kaip darau as.
Pasizymek ant to ratuko WB pati paskutini [custom WB],
tada padaryk kadra,kad ir y balta siena[daryk su mergyte,kad matytum pvz odos spalva],
tada eik y meniu antra stulpeli,kur nupiesta fotoaparaciukas su dvejetuku,
tada pasizymek ketvirtoj eilutej turi but parasyta custom WB uzeik ir spustelk su SET mygtuku[cia,kaip OK],
tada tau lieps parodyt foto,ant kurios nori nustatyt,spustelk vel SET ant tos su pvz balta siena ar mergytes portretuku,
ir padaryk dar viena toki pati kadra.
pazek,kaip skirsis spalvos ir tada pasakok,ar samoningai papasakojau,nes nelabai kokia aiskintoja is manes.Bet savo spalvom esu patenkinta,kai darau su Custom WB.

jei suprasi,turetu spalvos tavosios susitvarkyt.

nespeju nieko perziuret,bet uzsikabinau uz to juodo katino.Jega!man kadras koks... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 01 gruodžio 2007 - 16:11
jums leidus idedu kelis kadrus, lauksiu komentaru bei kritikos 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti