QUOTE(Opa @ 2007 11 30, 21:20)
3 dienas nebuvau cia, ir teko tiek ilgai skaityti tuscius komentarus, kol neperskaiciau savo minciu Zuviales poste. Tai nebesikartosiu. Tik noriu paprasyti vieno dalyko - jei jau mokomes fotografuoti, gal rasykime ir nustatymus, kaip viena ar kita foto buvo padaryta. Dabar berods vienintele Californiagirl tai daro.
Pasakykit, kaip ta informacija nukopijuot, nes niekur, kiek bandziau kopijuot neleido.
Pasakykit, kaip ta informacija nukopijuot, nes niekur, kiek bandziau kopijuot neleido.
Na, aš visose foto palieku EXIF, tad žiūrėkit
Galiu plačiau parašyti kaip fotografavau visiems patikusį portretuką. ISO200, M režimas, išlaikymas 1/90 sekundės, diafragma f/2.8 taigi palikau apšvietimo intensyvumo nustatymą blykstei. Pačią blykstę padėjau už poros metrų prie sienos ir nukreipiau blykstės galvą į lubas. Ir fotografavau begulinėjančią mažę
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 11 30, 21:52)
Dar vienas mano vaikio portretukas, kaip sakoma seimyniniam albumui, ir einu miegot jau.
Tik cia man nepatinka kadravimas. Bet kaip padaryti geriau, net neisivaizduoju.
Tik cia man nepatinka kadravimas. Bet kaip padaryti geriau, net neisivaizduoju.
Vaikui ragai auga
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 21:54)
Na ir jei aprašymas kaip fotografuota, tai į Adox juostelę 400 ISO. f 2,8, 1/30
Spausdinta namuose ant popieriaus kuris man visai nepatinka, nes nuima kontrastą, bet Agfa popierius deja baigėsi. Džiovinta fonu, nes norėjau greičiau parodyti.
Ir pabaigai. Mano skaneris beveik numirė...
Tiek.
Kritikas iš manęs menkas, aš niekada nemoku pasakyti kodėl man kažkas patinka... Bet žinau, kad šita foto man tikrai patinka
Beje, o kodėl tu niekada neskanuoji tiesiai iš juostelės? Šiaip smalsu.