gaila tik, kad paskutinės mano nuotraukos kokybės nematysit.
Ant skruosto, link ausies yra kažkoks blynas, kurio nuotraukoje nėra. ir nesuprantu iš kur. O skaneris kažkokiom dėmėm it rūkas iš vidaus nusėtas...
QUOTE(bite maja @ 2007 11 30, 22:10)
šviežutėlė nuotraukėlė manau, kad nesusitvarkiau su šviesom.
Tą raudoną nuklonuočiau, nes prie jos žvilgsnis "prilimpa". Žalsva šviesa irgi nelabai. Pastumk į geltoną pusę gal.
P.S. kilo idėja - reikėjo atsisėst pačiai ant suoliuko, toj vietoj, kur jau nusėdėta, būtų ideali kompozicija
QUOTE(sillwio @ 2007 11 30, 23:04)
Gaila, kad pirma neryški. Matau fokusavai į puodelį, taigi lyg jis yra pagrindinis čia, bet tokiu atveju ir kiek per arti kadro krašto manau. Berniuko ranka irgi sujudėjo. Gal blykstę reikėjo jungt?
Ryškumo trūksta. Komponuočiau irgi kiek kitaip. Norėtūsi daugiau malūnėlio matyti ir dešinės prikirpt.
Ryškumo trūksta. Komponuočiau irgi kiek kitaip. Norėtūsi daugiau malūnėlio matyti ir dešinės prikirpt.
Silwio, pirma taip, fokusuota i puodeli. Su blykste nemoku visiskai elgtis, kad veidas nesigautu baltas, be to, kazkodel ji man neatsidaro, rodo klaida. Kazi ar garantinis tam galioja?
Del antros - deja, matau, kad fokusas pasiklydes. Gaila.
QUOTE(sillwio @ 2007 11 30, 23:09)
"Ragus" manau galima nuklonuot Per daug viršaus. Gal nereikia kepurės tiek daug rodyt?
Kol nepasakei, ragu nepastebejau. Kazkas nepatiko, bet kas net nesugalvojau. Laikas man matyt miegot, ryt pakadruosiu. Aciu
QUOTE(bite maja @ 2007 11 30, 23:10)
šita man labai patinka. tik gal šiek tiek pašviesinčiau. ir ten virš galvos kažkas tokio neaiškaus
o antroj fokusas lyg ir pabėgęs. bet šiaip neužkabino.
o antroj fokusas lyg ir pabėgęs. bet šiaip neužkabino.
Bite Maja, nu geda man... virs galvos ten brokas... Bandziau paklonuot, nes siek tiek tiesinau nuotrauka ir toj vietoj liko baltas lopinelis. Nepamaciau... Ryt taisysiu.
O tavo nuotraukoj man sniegas per daug geltonas. Nors gal jis ir turi buti geltonas, kai tokia lempa sviecia Kazkaip nenaturaliai atrodo. O kompozicija man patinka.
zinot, noreciau siek tiek pagalbos, bet man kartais, kai suvokiu, koks skirtingas musu visu cia lygis, nera labai drasu jos ir prasyt. Tai tiesiog tu, kurie turi siek tiek laiko ir kantrybes
sugalvojom su kaimynais suregti tokia miniparodele. be jokiu dideliu pretenziju, pasidaryti svente sau ir kt kaimynams. tai dabar turiu vargo atrinkinedama nuotraukas. Parodele be pavadinimo Tas, kurios man atrodo kzk vertos sudejau cia -
foto. Tiesa, ju ten nemazai (sunku su savo nuotraukom ), tai prasyciau tiesiog uzmesti aki ir pasakyti, kas patrauke, kuria bent jau uzsinorejo pasididint ir paziuret, kurios strigo labiausiai. Nuotraukoms nieko nedaryta, dar tik ieskau tu, su kuriom verta toliau kzk daryt. Siaip atrinkti reiketu tik kelias (3-6) Man paciai kol kas kyla maziausiai klausimu triju zemiau parodytu, bet labai idomu ir kaip is salies atrodo.
jeigu kas turetu siaip bendru komentaru mano fotografavimo stiliui, taip pat buciau nuosirdziai dekinga
sugalvojom su kaimynais suregti tokia miniparodele. be jokiu dideliu pretenziju, pasidaryti svente sau ir kt kaimynams. tai dabar turiu vargo atrinkinedama nuotraukas. Parodele be pavadinimo Tas, kurios man atrodo kzk vertos sudejau cia -
foto. Tiesa, ju ten nemazai (sunku su savo nuotraukom ), tai prasyciau tiesiog uzmesti aki ir pasakyti, kas patrauke, kuria bent jau uzsinorejo pasididint ir paziuret, kurios strigo labiausiai. Nuotraukoms nieko nedaryta, dar tik ieskau tu, su kuriom verta toliau kzk daryt. Siaip atrinkti reiketu tik kelias (3-6) Man paciai kol kas kyla maziausiai klausimu triju zemiau parodytu, bet labai idomu ir kaip is salies atrodo.
jeigu kas turetu siaip bendru komentaru mano fotografavimo stiliui, taip pat buciau nuosirdziai dekinga
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 30, 21:24)
labai faina idėja aš turiu sumanymą iki savo tortadienio atsispausdinti foto albumą, o taipogi palikti jį pardavimui. Svajūko dramblionės, betgi kai yra galimybė atspausdinti po to kai gaunamas užsakymas, kodėl ne.
Grįžtant prie nuotraukų. Nepastebėjau gal, bet rodos konkurse dalyvavai su viena nuotrauka su riešutukais. Yra tavo psl viena panaši, bet man toji konkursinė labiau patiko.
*Mama skaitanti knygą su miegančiu kūdikėliu miela. Tik gal spalvota, nežinau..
*Vaikutis kėdutėje su tuo raižytu ar spalvotu mediniu šaukštu. Tik gal irgi spalvota, o jei ne tai jb. nes toks tonavimas man nelabai.
*miegantis kūdikėlis pataluose balta, su melynom gėlytem
*Pėda su lakuotais nagiukais nuotaikinga. Tik spalvų gal gyvesnių reikėtų.
*Labai fainai besijuokiančios trys mergytės. labai nuotaikinga nuotrauka
*Dvi mergytės su kamuoliuku ir virvutė priešais
*Linksma porelė su fainu namu fone
Na greitai peržiūrėjus rinkčiausi iš šitų. Sėkmės
O, dar ir ta su medžiais kur čia įkėlėi patiko. Tik rodos fokusas kiek pabėgęs, bet spalvos patinka. ir šiaip nuotrauka šiandieninei nuotaikai
QUOTE(Opa @ 2007 11 30, 22:23)
Kazi ar garantinis tam galioja?
Turėtų galiot.
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 30, 22:24)
sugalvojom su kaimynais suregti tokia miniparodele. be jokiu dideliu pretenziju, pasidaryti svente sau ir kt kaimynams. tai dabar turiu vargo atrinkinedama nuotraukas.
Manau pati išrinkai geriausias. Pastebėjau keletą matytų švediškų vaizdelių
aciu, kad nepatingejai
taip, ta su riesutukais buvo mano
jo, mama su kudikiu man irgi miela, ir ta su saukstu - gaila, spalvu nebeatstatysiu, fotografuota iskart su filtru fotike
peda ir man patinka, ir ryskesnes norisi, tiesa sakant, nelabai zinau, kaip spalvas pagyvint, bet bandysiu. Si foto, manau, tiks dar ir todel, kad is keturiu dalyviu tik viena mergina (as), tai jie tikisi kzk moterisko zvilgsnio
tos su vaikais man irgi smagios, bet vis neapsisprendziu i koki zanra geriau susikoncentruoti, kad nors koks vientisumas butu tarp tu keliu atrinku foto.
o tie medziai - del fokuso sutinku, bet kur jis nebus pabeges, galvoju, kad dar isvis neblogai gavosi kaip is vaziuojancios masinos pro langa fotkinant is rankos
kada tas tavo tortadienis?
taip, ta su riesutukais buvo mano
jo, mama su kudikiu man irgi miela, ir ta su saukstu - gaila, spalvu nebeatstatysiu, fotografuota iskart su filtru fotike
peda ir man patinka, ir ryskesnes norisi, tiesa sakant, nelabai zinau, kaip spalvas pagyvint, bet bandysiu. Si foto, manau, tiks dar ir todel, kad is keturiu dalyviu tik viena mergina (as), tai jie tikisi kzk moterisko zvilgsnio
tos su vaikais man irgi smagios, bet vis neapsisprendziu i koki zanra geriau susikoncentruoti, kad nors koks vientisumas butu tarp tu keliu atrinku foto.
o tie medziai - del fokuso sutinku, bet kur jis nebus pabeges, galvoju, kad dar isvis neblogai gavosi kaip is vaziuojancios masinos pro langa fotkinant is rankos
kada tas tavo tortadienis?
QUOTE(sillwio @ 2007 11 30, 22:51)
Turėtų galiot.
abejoju vis dar - ta boruze pvz dar tiesint ir tiesint, ir tai neaisku, ar pavyks. ir siaip kzk nuobodoka atrodo. Nu dar ziuresiu. Aha, svedisku, danisku ir prancuzisku lyg turetu but
kaip tvarkomas vietomis isdeges (nesu tikra, ar teisingai suprantu si termina - na toks baltas, bespalvis) dangus?
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 30, 21:59)
tai gal vis tik aš apsistočiau ties portretais. Nerašau ties vaikų nuotraukomis, nes man labai patiko ir ta nuotaikinga poros nuotrauka. Vis tik portretai man rodos stipresni už gamtos foto tame albume
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 23:16)
tai gal vis tik aš apsistočiau ties portretais. Nerašau ties vaikų nuotraukomis, nes man labai patiko ir ta nuotaikinga poros nuotrauka. Vis tik portretai man rodos stipresni už gamtos foto tame albume
zodziu, ties veidais ir galunemis (kad pedos neprarasciau)
QUOTE(Opa @ 2007 11 30, 20:20)
O kad nebutu tauskalai, ikeliu kelis sio vakaro bandymus.
man patinka toji su cukrum, bet gal kiek tamsoka. Bet šiaip įdomi foto.
Su malūnėliu taip pat nieko, tik tas mėlynas fonas, traukia labiau dėmesį nei pats malūnėlis.
Trečiojoje šviesesnio veiduko norėtusi. Bet labai pozityvi foto.
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 21:01)
Čia ką tik pagavau besidarbuojančią mergaitę ( visa apsipeckiojusi ). Kodėl mano visos nuotraukos- oranžinės , o jūsų- įvairiausių atspalvių?
pritarsiu Silwio komentarui. raudonos spalvos indelis ir kamštelis nelabai reikalingi. Pati nuotrauka patinka. Patinka dar ir tai, kad rodos nieko nedarei su PS arba taip minimaliai, kad nesijaučia.
QUOTE(bite maja @ 2007 11 30, 21:10)
kviečia prisėsti šie suoliukai. Tik su spalvom kažką norėtųsi daryti. Bet su naktinėm foto man pačiai prastoka, tai nelabai žinau ką patarti.