3 dienas nebuvau cia, ir teko tiek ilgai skaityti tuscius komentarus, kol neperskaiciau savo minciu Zuviales poste. Tai nebesikartosiu. Tik noriu paprasyti vieno dalyko - jei jau mokomes fotografuoti, gal rasykime ir nustatymus, kaip viena ar kita foto buvo padaryta. Dabar berods vienintele Californiagirl tai daro.
Pasakykit, kaip ta informacija nukopijuot, nes niekur, kiek bandziau kopijuot neleido.
Tiesa sakant nelabai jauciuosi galinti cia reikstis... Didzioji dauguma mano klausimu matyt yra kvaili ir daugumai juokingi, nes dazniausiai yra praignoruojami. Beje, labai dziaugiuosi Blog'u - va ten yra INFORMACIJA ir nera plepalu. Kai pagalvoju, kad va tokias temas teks skaityti norintiems pasimokyt, o mokytis nera ka... Tiksliau gal ir butu, jei butu i ka pasiziuret. Na, bet cia vel tas pats apie ta pati.
Is matytu nuotrauku galiu pakomentuoti tik kelias.
Fotolama, istrigo paskutinis mergaites portretas. Man gal noretusi siek tiek maziau desines puses, nors nebandziau pasiziuret kaip atrodytu.
Bites Majos fotoshopintas kadras man per ryskus, be to visiskai neisivaizduoju kaip tai buvo daryta. Gal siek tiek "susvelninus spalvas" ziuretusi geriau.
Apie
Latoya orchideja su lasiuku. Kadravimas labiausiai patiko Silwio variante. Ten lasiukas geriausiai isryskejo.
Dar
Sansaros Skirtingi poziuriai. Na net nezinau, man noretusi kazkokio bendrumo, vienijancio teti ir vaika. Dabar jie tokie tolimi. Pavadinimas is ties tinka, bet pacio vaizdo t.y. bendravimo tarp tecio ir vaiko noretusi.
Californiagirl, man labai patiko vyresnelio zvilgsnis. Ir kaip tau pavyksta taip sufokusuoti i akis? Ir dar klausimas, ar tu sarpini nuotraukas pries verciant jas is RAW i JPG?
O kad nebutu tauskalai, ikeliu kelis sio vakaro bandymus. Fokusas atrodo visur nuplaukes, nors kai ziurejau RAW viskas atrode gerai. Net nezinau kodel taip.
Visoms nuotraukoms ISO 400 (fotografuota patalpoj, su prastoku apsvietimu), WB Custom, F /1,8.
Gal cukriuko?
Puciam, puciam :-)
Kitu nuotrauku nekomentuoju, nes nematau :-(
Ai, dar maciau
Silwio serksna. Spalvinis variantas labiau antras ptiko - isryskeja tiek augalo faktura, tiek serksniukas ant jo. Patinka kontrastas tarp salta ir silta.