žinokit vakar nuotrauka "Už ką?" kad ir nekokybiška, bet pranašiška... naktis ligoninėj, vaikui reakcija baisi į 1,5 m skiepą daryta vakar ryte, nors kiti visi iki tol lengvokai praėjo... guliu ir galvoju naktį šalia vaiko ligoninėj "Už ką?" ir vis tą foto prisimenu... jau namie mes
desiree, aeronuotraukros man visada patiko ir žavėjo. tavo ne išimtis. neturiu progos tokių vaizdų nei matyt, nei fotografuot, tai lydausi nuo kiekvieno...
Žūžū dar lašiukai įsiminė. kito kampo norisi, išgrynintų lašiukų iš bendro fono, bet idėja patiko. gerai šviesa blizga juose. esu mačius stulbinančią ryto foto, kur kiekvienas rasos lašelis žiba saulėje, o dar be to visas rūkingas vaizdas atsiveria... mačiau ją popieriuje, tai vaizdas pribloškė tikrai vien dėl tš lašiukų. va radau ją
daugiau nepykit, neprisimenu nieko. neveikia galva už lango matau pasaką, tik ta pasaka dar ne mums. bet žiema ilga, sulauksim savo pasakų
QUOTE(Sansara @ 2007 11 30, 17:16)
naktis ligoninėj, vaikui reakcija baisi į 1,5 m skiepą daryta vakar ryte, nors kiti visi iki tol lengvokai praėjo... guliu ir galvoju naktį šalia vaiko ligoninėj "Už ką?"
Žūžū dar lašiukai įsiminė. kito kampo norisi, išgrynintų lašiukų iš bendro fono, bet idėja patiko. gerai šviesa blizga juose.
Žūžū dar lašiukai įsiminė. kito kampo norisi, išgrynintų lašiukų iš bendro fono, bet idėja patiko. gerai šviesa blizga juose.
*uzjauciu. mes pries pora dienu is ten pat su abiem maziais grizom
**budu uchitsia
QUOTE(Sansara @ 2007 11 30, 16:16)
žinokit vakar nuotrauka "Už ką?" kad ir nekokybiška, bet pranašiška... naktis ligoninėj, vaikui reakcija baisi į 1,5 m skiepą daryta vakar ryte, nors kiti visi iki tol lengvokai praėjo... guliu ir galvoju naktį šalia vaiko ligoninėj "Už ką?" ir vis tą foto prisimenu... jau namie mes
Sansara, porą savaičių labai atidžiai stebėkit vaikutį, ypač ~10 dienų po skiepo.. Tas MMR skiepas yra klastingas, gali pasitaikyti labai sunkios komplikacijos, netgi mirtis.
Mes Gabijos juo net ir neskiepijom. Nuo raudoniukės, tymų paskiepysim jei pati nepersirgs iki mokyklos. Galbūt išeis skiepyti vienvalentėmis vakcinomis, kurios nėra sukėlusios tiek skandalų, kiek MMR.
QUOTE(fotolama @ 2007 11 30, 17:38)
Sansara, porą savaičių labai atidžiai stebėkit vaikutį, ypač ~10 dienų po skiepo.. Tas MMR skiepas yra klastingas, gali pasitaikyti labai sunkios komplikacijos, netgi mirtis.
TFU TFU TFU... o stebėt, kur čia nestebėsi... tikėsimės viskas jau baigėsi šiandien. ačiū už įspėjimą. tik mes ne MMR šį kartą skiepijomės. o difterija, stabligė, kokliušas. penkiavalente.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 08:40)
Cliforniagirl, paskutinė paperka akimis, žvilgsniu.. patinka spalvų derinys. Bet apklotėlio rodos visai čia nereikėtų.
Na yra kaldra ir nebepatrauksiu Cia fotosesijos jokios neruosiau, vaikas gulejo uzsiklojes ir tiek...ir man ji prie meskio visai dera Dekui uz nuomone
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 11:22)
ir norejau paklaust.... tavojoj veidukas palyginus su jo pablyskes.... nors abiejuose man atrodo labai naturaliai.... tai kuris variantas dabar geresnis?
Mano portretukas tiesiai pries langa, todel veidukas toks apsviestas atrodo, fotolamos mergyte ant lovos, tiesiogiai sviesa i veiduka nekrenta. Kuris geresnis? Manau abu vienodai "geri" , tik skirtingas apsvietimas ir viskas
Sansara, net siurpas nueina..... Laikykites, balionai jum abiem
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 30, 18:06)
Mano portretukas tiesiai pries langa, todel veidukas toks apsviestas atrodo, fotolamos mergyte ant lovos, tiesiogiai sviesa i veiduka nekrenta. Kuris geresnis? Manau abu vienodai "geri" , tik skirtingas apsvietimas ir viskas
Mano svajotojos foto fotografuota su blykste
Aš nesu prieš blykstes nusistatęs ir dažnai naudojuosi blykstės pagalba
Sansara, sveikit
Californiagirl, aciu uz paaiskinima.. zinosiu
Papildyta:
bet veidukas visiskai naturalus.. jokio apsisvietimo nuo blykstes.... cia kaip taip?
Californiagirl, aciu uz paaiskinima.. zinosiu
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 11 30, 18:13)
Mano svajotojos foto fotografuota su blykste
bet veidukas visiskai naturalus.. jokio apsisvietimo nuo blykstes.... cia kaip taip?
QUOTE(sillwio @ 2007 11 29, 15:01)
Kas tau taip sake?
Pati sugalvojau. Kartais man kyla genialių minčių.
Dėkui už patarimą, ateičiai bus. Nes dabar vaikas mane pačia iš kojų verčia, kai pamato kad vandenį fotografuoju. Trikojui su visu fotoaparatu "amen" būtų...
QUOTE(bite maja @ 2007 11 29, 16:06)
prašom prisijungt nepanašu, kad jau labai pradinukė būtum
Na, pradėjau gal prieš 20 metų su "CMEHA"m po to apleicddau, o po to atsirado skaitmenos. Iki šiol naudojau auto ir dar vieną panašią funkciją. O po to taip gėda pasidarė ir pradėjau mokytis. Jeigu dar laiko būtų iš kur pasiskolinti...
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 30, 05:35)
Kol komentavau pamirsau nicka mergaites su lashiukais is V raides [vvvv ce ne tu ],klausyk panelyt,a ne laikas prisijungt prie musu drasiau?zinok,suoluose daug nepazangiu mokiniu sedi.viena is ju ir as.Net nebandziau berods fotografuot lasho,taip,kaip tu.Nors vis ruosiuos...ruosiuos..Ei,uzeik,pas mus truksta tokiu stropiu mokiniu!!
Aš visada užeinu ir skaitau, ir žiūriu ir dejuoju, kad jau man taip niekada nepavyks. Bet turiu sveikų ambicijų Toliau vandenį kankinu. Lauksiu vyro reakcijos į sąskaitą už vandenį...
Dėkui, kad neaplamdėt šonų iš pat pradžių. Gavau ūpo bandyti toliau. Dabar kankinuosi visas savo nuotraukas talpindama į tą auksinį kvadratą, pjūvį ar kaip jis ten.
sveiki, daugumos nuotrauku nebera, uztai diskusija apie tai ohoho
as tai tik pridurciau - dar imkim nuziurejimais ir kitais prietarais tiketi butu i tema
is likusiu istrigo labiausiai bite maja ryski nuotrauka su augaleliais, gelytem...nu pasaka nezinau ar, kad mano skonio (megstu kontrastingas nuotraukas) ar siaip ziema tokie vaizdeliai ypac maloniai nuteikia o ir siaip megciau tokioje vietoje pabuti - zodziu glebis teigiamu emociju man is jos ir nei kiek nepataikauju
as tai tik pridurciau - dar imkim nuziurejimais ir kitais prietarais tiketi butu i tema
is likusiu istrigo labiausiai bite maja ryski nuotrauka su augaleliais, gelytem...nu pasaka nezinau ar, kad mano skonio (megstu kontrastingas nuotraukas) ar siaip ziema tokie vaizdeliai ypac maloniai nuteikia o ir siaip megciau tokioje vietoje pabuti - zodziu glebis teigiamu emociju man is jos ir nei kiek nepataikauju
QUOTE(peppi @ 2007 11 30, 18:35)
ir nei kiek nepataikauju
o kodel jau ne is pirmos ir ne pirma karta perskaitau si sakini.....
cia ka turima omeny?
jei as pvz teigiamai atsiliepiu apie man idealia foto tai jau pataikavimas? sorry.. kvailas klausimas, nu bet idomu...
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 18:23)
Išorinė blykstė padėta reikiamoje vietoje ir nukreipta į lubas bounce flash angliškai. Tokiu būdu gaunamas labai lygus švelnus apšvietimas. Labai dažnai taip fotografuoju kambariuose, net ir dieną, kai šviesos lyg ir pakanka.