Sveiki
Reigistruojuosi gyva ir 'nepasiplovus' is jusu skyrelio..
O kodel beveik men nebuvau turiu dr rasteli
Prizadu kiek laikas ir jegos leis grizt i klase
Cia kelios nuotraukytes jusu teismui, tik neturiu kaip sumazint nes niekaip nesusinstaliuoju PS raso kad reik vista arba xp su pack2 turet o as dura net nzn kur paziuret koks pas mane xp
Zalias ir gaivus
Padziautas lietutis
MB tortas
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 13:07)
prajuokinai taigi aš įdėdavau ir spalvotų. va ir ND trys spalvotos nuotrakos yra
na kazkaip tu+j/b=Desiree
o vat tu+spalvota=jau kitaip....
pries akis stovi puse tavo j/b darbu, o spalvotu nepamenu nei vieno.. nesakau, kad nemaciau... tiesiog isireze atmintin nespalvotieji
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 12:40)
Na bet Victoro temoje dedamos Bresson ir kitų nuotraukos aptarimams
Aš manau čia buvo problema tame, kad Zuvialia parašė, kad "nežinau kieno čia foto", o ne paminėjo, kad tai Narajanos.. jei paminimas autorius, tai gal ir neturėtų būti problema, nežinau
Aš manau čia buvo problema tame, kad Zuvialia parašė, kad "nežinau kieno čia foto", o ne paminėjo, kad tai Narajanos.. jei paminimas autorius, tai gal ir neturėtų būti problema, nežinau
Aga o iš kur žinot kad ten Bresno? Vadinasi buvo nurodytas autorius. O jei įdėmiau paskaitytumėte ką parašiau, tai ten taip pat rašau, kad negalima dėti nuotraukų nenurodant autoriaus. Čia svarbiausia klaida, jei autorius nurodomas tai didelio nusižengimo nėra, ypač jei tai daroma mokymo tikslais. Aš į natiurmorto straipsnį taip pat dėjau foto žymių menininkų ir teiravausi ar tai nenusižengimas. Taigi man išaiškino, kad dėti foto mokymo tikslais ir nurodant tų nuotraukų autorių nėra nusižengimas
Man jau ne vieną kartą buvo, kai kiti autoriai siuntė mano nuotraukas kaip savo. Už tai buvo visiems laikams pašalinti iš tų saitų ir forumų.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 12:31)
va Narajana užsiminė apie autorių teises. Įdomu dabar vienas dalykas. Ar dėdama nuotraukas komentarams į ND, na ten kur mokomės komentuoti, aš pažeidžiau autorines teises. Gal galit atsakyt. Jei taip suskubsiu nuotraukas išimti.
ND yra uždara erdvė, galima sakyti privati. Taigi, manau, kad ten siųsti nieko tokio
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 12:26)
pries akis stovi puse tavo j/b darbu, o spalvotu nepamenu nei vieno.. nesakau, kad nemaciau... tiesiog isireze atmintin nespalvotieji
gaila, kad neprisimeni nė vieno spalvoto
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 13:42)
gaila, kad neprisimeni nė vieno spalvoto
ne visgi gal ne taip issireiskiau.... prisimenu.. ir namu darbu spalvos svyti... ir zvakes, kurios kvieste kviecia uzeiti ir susilti... ir vaikis ir tetukas panires i spalvu pasauli...
bet tiesiog kaip ir Latoya jus abi man jau susirisot su j/b....
bet gal cia tik mano akiai.....
kaip minejau visi tavo darbai man auksciausio lygio.... kaip Narajana kazkada sake tau cia nebe vieta, tu turi zengti auksciau..... gal pas Victora, o gal dar kakzur......
tikrai nenorejau kad suprastum jog spalvoti tokie nevyke, kad net neatsimenu.. kazkaip supratau kad taip pagalvojai.... TIKRAI TAIP NERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 30, 12:20)
Sveiki
sveika pargrįžusi. man atroji patinka.
pirmojoje obuoliukas tikrai gaiviai atrodo, bet fono neryškaus noretus. o trečiojoje matosi, kad tortas skanus bet kaip nuotrauka nežinau...
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 12:50)
tikrai nenorejau kad suprastum jog spalvoti tokie nevyke, kad net neatsimenu.. kazkaip supratau kad taip pagalvojai.... TIKRAI TAIP NERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baik tu
QUOTE(Narajana @ 2007 11 30, 09:52)
Na reikia su tais nežinau kieno truputį atsargiau. Pvz. aš sudariusi sutartį su LATGA (Lietuvos autorių teisių gynimo asociacija) Va jie seka kas kur mano foto naudoja, legaliai ir nelegaliai ir iš jų ima pinigus. Aš į šį procesą nesikišu, tik kelis kartus į metus gaunu iš jų pinigėlius, jei kas nors kur nors mano foto parodė.
Taigi visos foto turi copyright'ą, todėl šiaip paimti ir bet kur publikuoti nepaminint autoriaus negalima...
Čia ateičiai, gal neužsirausit, o galit ir užsirauti labai skausmingai.
Vienas mano kolega vis gi prisiteisė iš laikraščio 10000lt. vien todėl, kad jo foto sumontavo dizaineris kažkaip ne taip kaip jam norėjosi.
LATGA gina autorius ir internete...
Dabar dėl fotografavimo tai, žinoma, čia labai ilgas išlaikymas 10-15 sekundžių, fotoaparatas stovi ant stovo, taigi per tą laiką galimą vaikščioti ir daryti ką nori.
Čia svarbu kiek laiko stovėti, jei nori kad visi objektai būtų skaidrūs tarsi vaiduokliai.
Jei užtvaras jau suveiks, o tu dar būsi kadre, tai objektas gausis kaip ir paprastai fotografuojant
Tarpai tarp linijų yra todėl, kad buvo uždengiama ranka.
Svarbiausia iš anksto žinoti ką konkrečiai nori nufotografuoti, kaip tai turėtų būti, o po to fotografuoji tiek kartų, kol pasieki norimą rezultatą
Taigi visos foto turi copyright'ą, todėl šiaip paimti ir bet kur publikuoti nepaminint autoriaus negalima...
Čia ateičiai, gal neužsirausit, o galit ir užsirauti labai skausmingai.
Vienas mano kolega vis gi prisiteisė iš laikraščio 10000lt. vien todėl, kad jo foto sumontavo dizaineris kažkaip ne taip kaip jam norėjosi.
LATGA gina autorius ir internete...
Dabar dėl fotografavimo tai, žinoma, čia labai ilgas išlaikymas 10-15 sekundžių, fotoaparatas stovi ant stovo, taigi per tą laiką galimą vaikščioti ir daryti ką nori.
Čia svarbu kiek laiko stovėti, jei nori kad visi objektai būtų skaidrūs tarsi vaiduokliai.
Jei užtvaras jau suveiks, o tu dar būsi kadre, tai objektas gausis kaip ir paprastai fotografuojant
Tarpai tarp linijų yra todėl, kad buvo uždengiama ranka.
Svarbiausia iš anksto žinoti ką konkrečiai nori nufotografuoti, kaip tai turėtų būti, o po to fotografuoji tiek kartų, kol pasieki norimą rezultatą
as labai atsiprasau.per ziopluma neuzfiksavau,kad darbas jusu.tik vakar atradau kudroje patalpintus jusu galerijos darbus,ir ju tarpe sia fotografija.Jei ka nors keis as galiu istrinti...Aciu uz issamu paaiskinima,kaip kadras buvo daromas.tik dabar,jeigu isimsiu,kiti nematys,apie kokia foto jus snekejote...
dabar tik nezinau,kaip isimti salia Sansaros medelio patalpinta is kudros medeli irgi be autoriaus..Geda.Tikrai nezinojau...
Elina,nereguok taip skaudziai...moterys tokios jau esam.Ta kur ymetei man puslapiuka..Nelabai suprantu,kokia prasme jo.Pagirt?Isidergt...nezinau.As ignoruociau.Susikaupk gal cia ziema daro tave jautresne.
beja pazinau pora trejetu musu autoriu tiesa,ta juodai baltoji mergina prie sienos suzavejo... ar ji viena is musu?
Ačiū už komentarus. Matau, kad negaliu koreguoti nuotraukos spalvų tamsoj. Ryte darbe žiūrėjau ir gėda buvo... O naktį tas kontrastas visiškai nerėžia akių.
Įdėsiu švelnesnį variantą gal ir kompozicija geresnė? lapas smulkesnis
Iš paskutinių nuotraukų...
Desiree patiko trečioji serijoj apie žemę pro debesų skraistę
Elina, sėkmės kelionėj. Pailsėsi, atsigausi ir įkvėpimas grįš
vvvvv spygliuotis man patiko Ir jei ne tas artimas namas delinėj, nesimatytų gražiai išsiskleidusių spindulių.
Californiagirl mažiuko portretukas man toks ilgesingas atrodo... Gal suspaustos lūpos ir tramdo emocijas, bet akys toookios ilgesingai žiūrinčios Neturiu prie ko kibti.
Žūžū, o tortas nesudegė nuo tokio laužo
Iš paskutinių nuotraukų...
Desiree patiko trečioji serijoj apie žemę pro debesų skraistę
Elina, sėkmės kelionėj. Pailsėsi, atsigausi ir įkvėpimas grįš
vvvvv spygliuotis man patiko Ir jei ne tas artimas namas delinėj, nesimatytų gražiai išsiskleidusių spindulių.
Californiagirl mažiuko portretukas man toks ilgesingas atrodo... Gal suspaustos lūpos ir tramdo emocijas, bet akys toookios ilgesingai žiūrinčios Neturiu prie ko kibti.
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 30, 13:20)
Padziautas lietutis
sios man labai patiko ideja.. tik pateikimo kitokio noreciau.. gal labiau romantisko, ne tokio margo
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 14:21)
baik tu
man tikrai palengvejo
QUOTE(Degutė @ 2007 11 30, 14:27)
sis variantas labesnis, bet lapas per sunkus kazkaip man vis tiek atrodo... gal fonas per sviesus ir apsunkina ji...
QUOTE(Degutė @ 2007 11 30, 15:27)
Reik jaunesnio vyro pasieskot
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 15:32)
sios man labai patiko ideja.. tik pateikimo kitokio noreciau.. gal labiau romantisko, ne tokio margo
bandziau j/b ir sephia tai labai toks visas zaismingumas dingsta..
idomumo delei...
Žūžū, pagal mane, jei nesimatytų tos džiovyklos rėmų, tai jėgiškai būtų.
Bet sepia gal geriau - rėmas taip nebeišsiskiria.
Bet sepia gal geriau - rėmas taip nebeišsiskiria.