Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 11 26, 00:50)
Nu koks skirtumas? rolleyes.gif  Nedurninu aš, dėl kitų aš čia truputį maskuojuosi. Be to, manau, kad visi čia supranta kas yra kas tongue.gif . Geai, prisipažinsiu, jei kažkam labai reikia- mokiausi daryt savo autopotretus blush2.gif Nu bet ir nemelavau g.gif . Aš sau- pati geriausia draugė unsure.gif

ach tu lapute slapuke lotuliukas.gif
as ir patikejau kad ten drauge lotuliukas.gif
tik galvojau labai i tave panasi thumbup.gif
jungiuos prie visu pagyru.... nu jau grazumas.......... ka tu ka tu wub.gif

Desiree, balionelis sugryzus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

As naujoke 4u.gif
Tik pradedanti megeja, tik sestadieni nusipirkau Pentax K10D. Visa savaitgali dirbau ax.gif Oi, kiek man ten neaiskumu, kad siandien is pat ryto uzsirasiau i kursus, laaaabai noriu ismokt graziai fotografuot, ir zinoma isnaudot naujojo aparato visas galimybes.

Klausimukas Pentax turetojams, ir ne tik ....
Nerandu greito fotografavimo (3 kadrai/s), aciu

Aisku, pasirodysiu nemoksa, bet atleiskit, as dar tik mokinuos 4u.gif
Atsakyti
Ai, va, prie to paties nemokšų klausimo - kažkur anoj temoj klausiau, gal žinot, kur skaitmeninėj muilinėj rast baltos spalvos balansą? Meniu, mygtukai šalia ekrano, viršuj, kur nustatoma diafragmos pirmenybė, automatas, naktinis fotografavimas, dar kokių idėjų nebūtų? Nes fotiko apraše yra nurodyta, jog baltos spalvos balansas reguliuojamas rankiniu būdu, o aš užsimušdama nerandu doh.gif
P. S.
Off topic, nesupratau, kam tau to reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2007 11 26, 11:42)
Laba diena,

As naujoke  4u.gif
Tik pradedanti megeja, tik sestadieni nusipirkau Pentax K10D. Visa savaitgali dirbau  ax.gif  Oi, kiek man ten neaiskumu, kad siandien is pat ryto uzsirasiau i kursus, laaaabai noriu ismokt graziai fotografuot, ir zinoma isnaudot naujojo aparato visas galimybes.

Klausimukas Pentax turetojams, ir ne tik ....
Nerandu greito fotografavimo (3 kadrai/s), aciu

Aisku, pasirodysiu nemoksa, bet atleiskit, as dar tik mokinuos  4u.gif

Laba, norma.

Dėl to greito fotografavimo kiek pamenu (nes neturiu dabar prieš akis fotoaparato) - spaudi Fn, paeini rodyklyte į viršų, o ten pasirenki poziciją, kur du kvadratėliai.
Bet gal pirmiausia reiktų instrukciją perskaityti, labai aiškiai ten viskas surašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 11 26, 13:18)
P. S.
Off topic, nesupratau, kam tau to reikėjo?

Žinai, tikrai visai nebejaukiai jaučiuosi unsure.gif . Negalvojau nieko durninti ( nes nemaniau, kad kitiems svarbu žinoti draugė čia ar aš), bet kam reikėjo kelti mano Maldyvų reportažą- vistiek nesuprantu unsure.gif . Čia ta prasme, kad demaskuot mane? Aš nesislėpiau schmoll.gif . Nesmagu kažkaip verysad.gif
Mačiau ir čia keletą autoportretų, niekas nerašė- štai čia aš bigsmile.gif . Tiesą pasakius, daugiau kuklinausi aš, nei slėpiausi blush2.gif . Ir atsiprašau, jei kuris pasijutot durninamas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 26 lapkričio 2007 - 12:38
QUOTE(stripulis @ 2007 11 26, 12:18)
Ai, va, prie to paties nemokšų klausimo - kažkur anoj temoj klausiau, gal žinot, kur skaitmeninėj muilinėj rast baltos spalvos balansą?

Visų muilinių mygtukai sudėlioti skirtingai. Todėl tau niekas tiksliai nepasakys, kol nemato prieš akis fotoaparato. Dažniausiai baltos spalvos balansas būna kurnors meniu punktuose įtrauktas.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 26, 13:27)
Laba, norma.

Dėl to greito fotografavimo kiek pamenu (nes neturiu dabar prieš akis fotoaparato)  - spaudi Fn, paeini rodyklyte į viršų, o ten pasirenki poziciją, kur du kvadratėliai.
Bet gal pirmiausia reiktų instrukciją perskaityti, labai aiškiai ten viskas surašyta  4u.gif

Aciu, bent jau zinosiu, ka reikia paspaust. Susirasiu.
Matyt iki to punkto dar nespejau daeit g.gif Nes visa savaitgali as su tuo aparatu zaidziau, ir skaitydama viska bandziau. Labai jau ,,krutai" ta instrukcija parasyta, tie terminai tokie h mmmmm .... pasijauciau tokia dunduke blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 26 lapkričio 2007 - 12:46
na negalejau nesugrizti... dar karta visas akylai perziurejau, pasianalizavau.... ir issirinkau savo favorites

QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 17:24)

si pasirode be galo elegantiska, tad laaabai uzkabino!
o tas medis desineje man kaip pagrindinis elegancijos akcentas... toks issiskiriantis is visu, toks isdidus, pakrypes i kita puse, toks atsiskyrelis... saunu wub.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 24, 20:25)

taipogi sios dvi... pirmoji labiau patrauke savo israiskingumu, nes antrojoj su namukais jo truko... per daug rukas buvo apemes Vilniu.... o siaip senokai jau ziurejau i Vilniu is virsaus.... tad miela akiai buvo paklaidzioti vel wub.gif

na o upe tai be galo romantiska ir labai i tema ireminimas.... nuotrauka man tarsi atgyja.... nes be medziu ji butu taipogi paskendus ruke...

QUOTE(Sansara @ 2007 11 25, 09:53)

savo ramybe patrauke ir si, bet kai pamaciau Drumbaceles rezultatus tai sios siek tiek nublanko blush2.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 25, 20:09)

na Drumbacele, o i taviskes ziurejau ilgiausiai....... thumbup.gif
idomus rakursai, idomios detales!!
pirmoji grieztumo isikunijimas.. atrodo prisiliesi prie foto ir isipjausi....
antra is pirmo zvilgsnio paprasta, bet kabina.. turi cinkeli.. ar ta sniegeli ar ta fona, bet tikrai turi
treciosios rakursas man patiko, bet labai sunki ji atrodo... gal ta faktura surudijusio metalo tai priduoda... gal uzdejus koki lengvinanti filtra ji atsinaujintu?
ketvirtoje nepakartojamas svelnumas ir minkstumas.... penktojoje puikus trapumo perteikimas, kaip ir namu darbuose su orchideja...
zodziu mano akiai visos penkios vertos pagiru... saunuole!!!

p.s. sorry, kad tiek pricitavau, bet tiesiog atkeliau i sia tema, nes dar noresiu pasiziuret i jas.. kad nereiktu ieskot senojoj

Papildyta:

QUOTE(Elina @ 2007 11 26, 12:30)
Žinai, tikrai visai nebejaukiai jaučiuosi unsure.gif

Elina, neimk i plaucius mirksiukas.gif
ir toliau eksperimentuok su savo "drauge" 4u.gif
tau labai puikiai gaunasi tad neuzgesink saves ir savo didelio noro wub.gif
LAUKSIM NAUJU REZULTATU!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2007 11 26, 12:45)
Aciu, bent jau zinosiu, ka reikia paspaust. Susirasiu.
Matyt iki to punkto dar nespejau daeit  g.gif  Nes visa savaitgali as su tuo aparatu zaidziau, ir skaitydama viska bandziau. Labai jau ,,krutai" ta instrukcija parasyta, tie terminai tokie h mmmmm .... pasijauciau tokia dunduke  blush2.gif

Susirasi, nėra tiek viskas taip "krutai" kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio (nors aš irgi ne viską perskaičiau blush2.gif )
beje su kokiu objektyvu pirkai?
Atsakyti
balionai jum už blogą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o aš grįžau su 5 juostelėm. Į vieną dedu daug vilčių. Įdomu ar pasiteisins.... Kai turėsiu atspausdintas ir jei bus kas rodomo, parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 26 lapkričio 2007 - 13:09
QUOTE(Desiree @ 2007 11 26, 13:02)
balionai jum už blogą  4u.gif   4u.gif   4u.gif

dėkui 4u.gif

dar kartą prašau, jei turit kokios info BLOG'ui, siųskit man ieva.vincer@gmail.com ar kitoms redaguojančioms merginoms ax.gif atsilyginsiu balionais lotuliukas.gif

balionų jau nusipelnė drumbacelė ir labradoriukė,
na deja vu su bitemaja, tai apibalioninti neužteks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 lapkričio 2007 - 13:09
cia dar vienas senas kadriukas blush2.gif
su senuoju canon muilinuku....
tik dabar su FS prisedau paeksperimentuot... tik pampero nesugebejau paslept niekaip rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti