na negalejau nesugrizti... dar karta visas akylai perziurejau, pasianalizavau.... ir issirinkau savo favorites
QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 17:24)
si pasirode be galo elegantiska, tad laaabai uzkabino!
o tas medis desineje man kaip pagrindinis elegancijos akcentas... toks issiskiriantis is visu, toks isdidus, pakrypes i kita puse, toks atsiskyrelis... saunu
QUOTE(bite maja @ 2007 11 24, 20:25)
taipogi sios dvi... pirmoji labiau patrauke savo israiskingumu, nes antrojoj su namukais jo truko... per daug rukas buvo apemes Vilniu.... o siaip senokai jau ziurejau i Vilniu is virsaus.... tad miela akiai buvo paklaidzioti vel
na o upe tai be galo romantiska ir labai i tema ireminimas.... nuotrauka man tarsi atgyja.... nes be medziu ji butu taipogi paskendus ruke...
QUOTE(Sansara @ 2007 11 25, 09:53)
savo ramybe patrauke ir si, bet kai pamaciau Drumbaceles rezultatus tai sios siek tiek nublanko
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 25, 20:09)
na Drumbacele, o i taviskes ziurejau ilgiausiai.......
idomus rakursai, idomios detales!!
pirmoji grieztumo isikunijimas.. atrodo prisiliesi prie foto ir isipjausi....
antra is pirmo zvilgsnio paprasta, bet kabina.. turi cinkeli.. ar ta sniegeli ar ta fona, bet tikrai turi
treciosios rakursas man patiko, bet labai sunki ji atrodo... gal ta faktura surudijusio metalo tai priduoda... gal uzdejus koki lengvinanti filtra ji atsinaujintu?
ketvirtoje nepakartojamas svelnumas ir minkstumas.... penktojoje puikus trapumo perteikimas, kaip ir namu darbuose su orchideja...
zodziu mano akiai visos penkios vertos pagiru... saunuole!!!
p.s. sorry, kad tiek pricitavau, bet tiesiog atkeliau i sia tema, nes dar noresiu pasiziuret i jas.. kad nereiktu ieskot senojoj
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 11 26, 12:30)
Žinai, tikrai visai nebejaukiai jaučiuosi
Elina, neimk i plaucius
ir toliau eksperimentuok su savo "drauge"
tau labai puikiai gaunasi tad neuzgesink saves ir savo didelio noro
LAUKSIM NAUJU REZULTATU!!!!!!!!!