QUOTE(Degutė @ 2007 11 29, 23:51)
Šios dienos trumpo laisvalaikio epizodas
kaip supratau norejai akcentuoti sniega? bet akcentas mano akiai skyle skylute..... per didelis lapas mazam plote ir per ryskus
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 30, 01:27)
Na, kad nebutu liudna dar vienas portretukas
tikrai neliudna, nes ziurejau ir vis laukiau, kada gi vaikis pratruks ir nusikvatos
is lupu padeties sprendziu, kad norejo pratrukt
kai Zuvialia pacitavo Fotolamos nuotrauka su mergyte ant lovytes, palyginau tavaji portreta su ta foto....
ir norejau paklaust.... tavojoj veidukas palyginus su jo pablyskes.... nors abiejuose man atrodo labai naturaliai.... tai kuris variantas dabar geresnis?
nors gal jie per skirtingi savo nuotaikom, kad lyginti?
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 30, 04:35)
sioji savo spalvom,ir kadravimu patiko labiausiai.Labai siltas portretukas..
niu sitoje lyg ir geriau su ta erdve,bet jau noretusi grynesniu spalvu.Bandei kontrastint?
prajuokinai.ir kodel dabar nusitaikei tiesiai y saule?kad juodi "eziai"gavos tai gerai.reikejo biskiuka patraukt nuo saules.Ce jin man sviecia in akis net nesnori zet kairen,kai taip is desines sviecia
Desirees pauksciaskrydzio nuotraukiukai visgi kitokie..sakyc gal arciau tavasis lektuvas buvo pritupes,ar debesys labiau prasisklande,negu,kad man nesekesi taip,kaip tau..bet grazu..
kitokiskos ne "desirinees foto"..net spalvotos
niu sitoje lyg ir geriau su ta erdve,bet jau noretusi grynesniu spalvu.Bandei kontrastint?
prajuokinai.ir kodel dabar nusitaikei tiesiai y saule?kad juodi "eziai"gavos tai gerai.reikejo biskiuka patraukt nuo saules.Ce jin man sviecia in akis net nesnori zet kairen,kai taip is desines sviecia
Desirees pauksciaskrydzio nuotraukiukai visgi kitokie..sakyc gal arciau tavasis lektuvas buvo pritupes,ar debesys labiau prasisklande,negu,kad man nesekesi taip,kaip tau..bet grazu..
kitokiskos ne "desirinees foto"..net spalvotos
del pirmosios bandziau visaip.... o kontrastas man batuka isdegina..... na pabandysiu dar kaip nors, bet jauciu, kadf nieko nebeispesiu....
del saules tai pirma karta bandziau fotografuoti saule
o kad nebutu nuobodu ziuret i tiesiog blyna ieskojau kas pagyvintu foto... paryskintu spindulius... tai radau eziukus ir namukus
o del Desiree foto as vis ziurejau ir niekaip negalejau suprast kas kitaip
o pasirodo SPALVOTOS
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 30, 08:28)
nors pastebėjau, kad biški piktnaudžiauju konkurso lygiu, nes neatidirbu idėjos iki geriausio rezultato. o pagalvoju, ai ten sueis, negerai taip aišku, į Kūdrą ir čia tokių nuotraukų nedėčiau dėl per daug akis badančių klaidų..
gal galetum tas klaideles parasyt? jei ne cia tai AZ
nes bandau iziuret ir sunkiai gaunas................. o labai jau idomu........
QUOTE(fotolama @ 2007 11 30, 09:10)
Man patinka. Labai gražiai tie saulės spinduliukai gavosi. Kiek gadina vaizdelį tie daugiaukščiai fone, bet bendrai paėmus tai gera foto.
O dėl saulės išdegimo. Per ryški ji, kad neišdegtų Kai šnekama apie išdegimą, paprastai kalbama ne apie baltus debesis, o apie baltus blynus danguje
O dėl saulės išdegimo. Per ryški ji, kad neišdegtų Kai šnekama apie išdegimą, paprastai kalbama ne apie baltus debesis, o apie baltus blynus danguje
labai dziugu, kad kazkiek uzkabino
del isdegimo zuvialia minejo, kad reiketu truputi pasukt fotoaparata nuo saules.. gal ji tada maziau isdegus butu? ar vidudieni ji vis tiek visada tokia gaunas?
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 09:35)
O jeigu nukirpt dešinėje tą daiktą ( pastatą), palikt tik dalį saulės, spinduliukus ir visą kairę?
na va mano namas, kuriame gyvenu isbrokuotas
bandau nukirpt, bet man kazkaip truksta tu spinduliu, kurie krito ant namo ir tas plemas-saule lieka kaip ne i ta foto pataikes uzeiti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 11:22)
bandau nukirpt, bet man kazkaip truksta tu spinduliu, kurie krito ant namo ir tas plemas-saule lieka kaip ne i ta foto pataikes uzeiti
Šitaip visai nebekabina. Negana to, saulė be spinduliukų pasidarė panaši į išdegusią dėmę.
QUOTE(fotolama @ 2007 11 30, 11:42)
Šitaip visai nebekabina. Negana to, saulė be spinduliukų pasidarė panaši į išdegusią dėmę.
palieku tik pirmaji varianta, nes ten ant to namo spinduliai ir parodo saules ryskuma.... o be jo nieko nebelieka.. visai nieko.... tik plemas
reiks vel kuria diena islyst su fotoaparatu i lauka...
gal uzkibs kas nors idomaus...
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 13:03)
reiks vel kuria diena islyst su fotoaparatu i lauka...
gal uzkibs kas nors idomaus...
Šiandien išlindau- lyja, tamsu. Toks oras mane į depresija varo . Nematau ką nufotkinti
QUOTE(Elina @ 2007 11 30, 12:06)
Šiandien išlindau- lyja, tamsu. Toks oras mane į depresija varo . Nematau ką nufotkinti
pagauk gamta lietuje, ruke, baloje..... manau reikia tik pamatyti tai ko nemato kiti praeiviai, bet tam irgi reikia ikvepimo..... ir nuotaikos....
o namu darbus jau atlikai???? jei ne tai bek ju daryti, juk antradienis ne uz kalnu!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 13:31)
va Narajana užsiminė apie autorių teises. Įdomu dabar vienas dalykas. Ar dėdama nuotraukas komentarams į ND, na ten kur mokomės komentuoti, aš pažeidžiau autorines teises. Gal galit atsakyt. Jei taip suskubsiu nuotraukas išimti.
Na bet Victoro temoje dedamos Bresson ir kitų nuotraukos aptarimams
Aš manau čia buvo problema tame, kad Zuvialia parašė, kad "nežinau kieno čia foto", o ne paminėjo, kad tai Narajanos.. jei paminimas autorius, tai gal ir neturėtų būti problema, nežinau
Iš AUTORIŲ TEISIŲ IR GRETUTINIŲ TEISIŲ įstatymo
22 straipsnis. Kūrinio panaudojimas mokymo ir mokslinių tyrimų tikslais
1. Be kūrinio autoriaus ar kito šio kūrinio autorių teisių subjekto leidimo ir be autorinio atlyginimo, tačiau nurodant, jei tai įmanoma, naudojamą šaltinį ir autoriaus vardą, leidžiama:
1) kaip pavyzdį nekomerciniais mokymo ir mokslinių tyrimų tikslais atgaminti nedidelius išleistus kūrinius ar trumpą išleisto kūrinio ištrauką rašytiniu, garso ar vaizdo pavidalu tiek, kiek tai susiję su mokymo programomis ir neviršija mokymui ar moksliniam tyrimui reikalingo masto;
Tad nesiparink, ir Narajanos, ir Bresono foto čia demonstruojamos visiškai teisėtai
22 straipsnis. Kūrinio panaudojimas mokymo ir mokslinių tyrimų tikslais
1. Be kūrinio autoriaus ar kito šio kūrinio autorių teisių subjekto leidimo ir be autorinio atlyginimo, tačiau nurodant, jei tai įmanoma, naudojamą šaltinį ir autoriaus vardą, leidžiama:
1) kaip pavyzdį nekomerciniais mokymo ir mokslinių tyrimų tikslais atgaminti nedidelius išleistus kūrinius ar trumpą išleisto kūrinio ištrauką rašytiniu, garso ar vaizdo pavidalu tiek, kiek tai susiję su mokymo programomis ir neviršija mokymui ar moksliniam tyrimui reikalingo masto;
Tad nesiparink, ir Narajanos, ir Bresono foto čia demonstruojamos visiškai teisėtai
kaip jus toj kudroj atsekat kur kieno foto?
ten vardai, pavardes...
ten vardai, pavardes...