QUOTE(fotolama @ 2007 11 29, 08:02)
Tai nusipirk iki 100Lt juostinį aparatą, nusipirk pasenusių juostelių, išryskintas išplauk kietame vandenyje, išdžiovink su likusiais ant juostelės lašais, po to dar pabraižyk juostelę ir labai pigiai ir be didesniu pastangų gausi norimą efektą
nesupratau,kokiais budais tavo fotografiju nepamaciau..gerai,kad neisjamiai,tai spesiu pakomentuot.Tiesa,aciu del patarimo su subraizyta juostele.Nu sakyc gera minti davei.Atvaziuojancios sesers paprasiau atvezt Zenita.. tavaja ideja pabandysiu ygyvendint.pala,tai sakai tu senu juosteliu rasciau belekur?Tiesa,o neturiu salygu ryskinimui,kaip tada?
Nuotraukyciu spalvos labai patiko.O ir sniege braidanti mazyle labai nuotaikyngai ziuris.tik abiejose pirmose specialiai centravai?
antroji man visai skaniai ziuris,o ir smalizius islietas fone labai liuks.
sioji savo spalvom,ir kadravimu patiko labiausiai.Labai siltas portretukas..
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 29, 18:44)
niu sitoje lyg ir geriau su ta erdve,bet jau noretusi grynesniu spalvu.Bandei kontrastint?
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 29, 19:39)
Man tamsoka..noreciau matyt aiskiau visus konturus namuko..nors dangus matosi buvo grazus.
QUOTE(Degutė @ 2007 11 29, 22:51)
Man kazkaip netikros spalvos,lapelis atrodo perspalvintas,na matosi kad kazkas ne taip..
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 29, 23:06)
prajuokinai.ir kodel dabar nusitaikei tiesiai y saule?kad juodi "eziai"gavos tai gerai.reikejo biskiuka patraukt nuo saules.Ce jin man sviecia in akis net nesnori zet kairen,kai taip is desines sviecia
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 30, 00:27)
man tai dusia uzlieja siluma tavo portretukus pamacius.Atrodo nei pazystu nei ka..ale jau taip miela iki negaliu...
Kol komentavau pamirsau nicka mergaites su lashiukais is V raides [vvvv ce ne tu ],klausyk panelyt,a ne laikas prisijungt prie musu drasiau?zinok,suoluose daug nepazangiu mokiniu sedi.viena is ju ir as.Net nebandziau berods fotografuot lasho,taip,kaip tu.Nors vis ruosiuos...ruosiuos..Ei,uzeik,pas mus truksta tokiu stropiu mokiniu!!
dejavuk,nugusdino vaikiukas savo akytem tiesiai y mane.Akiu didumas ir grazumas iskart smigo in mane vos atsivertus puslapiui,tai bisky shoktelejau.Labai dailus berniukas.As berods net ir nemacius tavojo nei vieno portretuko su mazuoju..
Sapokliaka,tavoji nespalvota visgi man labiau..
Desirees pauksciaskrydzio nuotraukiukai visgi kitokie..sakyc gal arciau tavasis lektuvas buvo pritupes,ar debesys labiau prasisklande,negu,kad man nesekesi taip,kaip tau..bet grazu..
kitokiskos ne "desirinees foto"..net spalvotos