Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 00:11)
user posted image
user posted image
user posted image
ką matau tą dainuoju. nuotraukos tinkancios kitai temai. fotografuojame viską kas gražu. bet geriau jau į temą diskutuokit apie tai kokios be ryšio nuotraukos, nei kad vis tą patį per tą patį

O garsiau gali padainuot? Man labai neblogai, nes pats bijau skraidyt, tai tokiu vaizdu senai nesu mates sad.gif Tik is Google earth biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 29 lapkričio 2007 - 23:19
Man labai patinka šita nuotrauka, vis atsiverčiu pažiūrėt 4u.gif

user posted image ( kieno ji?)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 29, 22:17)
smile.gif  Aš nebefotografuoju, kažkas užplaukė unsure.gif . Staiga supratau, kad nemoku fotkinti wacko.gif, netgi buvo minčių- kaip jūs čia vis dar mane toleruojat blush2.gif . Idėjos galvoje tik kirba, bet ar orai veikia ar kas doh.gif  ( tamsu namie net dieną, lauke- negražu), ar tas savim nepasitikėjimas mane taip paveikė. Išknisau visas senas nuotraukas, net iš kelionių ir.....neradau ką jums parodyti blink.gif . Viskas man nekokybiška, nebegražu. Tai va, išsiliejau  blush2.gif . Prisipažinau. Tik neguoskit schmoll.gif , nes dar labiau užkompleksuosiu wink.gif. Gal pralauksiu, praeis tas durnas periodas. Greičiausiai mane paveikė tie konkursai, matyt, nebuvau pasiriuošusi savo išvaizdos, pačios foto tokiai kritikai doh.gif  . Net nemaniau, kad esu tokia kompleksuota mastau.gif

Elina, išlauk tik periodą kol baigsis šis konkursas 4u.gif moki tu fotografuoti. o ir paskutinės nuotraukos liudija, kad pamažu atsisakei nuotraukų taisymo su PS. Idėjų turi milijonus įisivaizduoju. Ir tiesą sakant tikrai įdomių. Realizuok jas patyliukais, ir sulaukus konkurso pabaigos priblokšk mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 29, 22:40)

Geriau susitikimą pasiorganizuojam smile.gif

Sveiki ax.gif
Aš būčiau visom keturiom už, bet... kitą savaitę dirbu rytais iki 13:30 kas antrą dieną ir vakarais kiekvieną dieną 16-22 val. Ir paskui dar dvi savaites panašiai, gal tik vakarais trumpiau.

Taigi, kai bebūtų gaila, aš jus tik mintimis palaikysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 29, 18:50)
man atrodo čia Narajanos foto buvo.
aš manau, kad fotografuota su labai  ilgu išlaikymu, o modelis judėjo, tose 3-jose vietose stabtelėdavo kiek ilgiau. Nors galiu ir klysti  g.gif

K10D: Menu -> Multi-Exposure -> 3 times wink.gif
Atsakyti
turiu ir aš nuotraukų iš paukščio skrydžio smile.gif . Dar muilinuke daryta

user posted image

Neužilgo išskrendu į Tailandą, tikrai žinau, kad pirksiu objektyvui filtrą, nes jau kelintos kelionės nuotraukos nuo saulės gaunasi kaip išdęgusios verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 29 lapkričio 2007 - 23:35
Pabandziau perskaityti paskutinius puslapius.
Californiagirl portretukas be priekaistu. Labai!
Fotolamos nuotraukos ama uzgniauzia. Man jos pats geriausias pavyzdys, kaip fotografuoti vaika. Tokios siltos, mielos, parodyta vaikucio aplinka. Super!

Elina, man laaabai patiko tavo bandymai su drauge. Dar dabar stovi ta nuotrauka akyse. Apie technine puse nekalbu, bet pati ideja, spalvos...Skaityk instrukcija kuo grieciau....Ir as noriu i Tailanda. Bet tik Sietlas nusimato...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 29, 23:33)
Neužilgo išskrendu į Tailandą, tikrai žinau, kad pirksiu objektyvui filtrą, nes jau kelintos kelionės nuotraukos nuo saulės gaunasi kaip išdęgusios verysad.gif

Filtrai nepadės. Tokia jau ta atogrąžų saulė. Vidudienį ten kontrastas toks didelis, kad skaitmeniniai nebesusitvarko. Geriau fotografuoti kol saulė neaukštai virš horizonto, t.y. ryte ir vakare smile.gif Arba pleškinti į negatyvinę juostelę.

Beje, jei galvoji apie UV filtrą, tai pinigų išmetimas į balą ir tiek.
Atsakyti
Šios dienos trumpo laisvalaikio epizodas:
user posted image
Džiaugiuosi, kad ir su kitiniu pavyko sniegą nufotkint struktūrišką. Norėčiau komentarų ax.gif

O dėl paskutiniųjų temų - laiko trūkumas - skaityti kažkiek spėju. Tik dažniausiai atsilikusi per eilę puslapių, nebekomentuoju, nes dažniausiai viskas jau išsakyta ir praėję gerokai laiko, pati fotkinimui laiko beveik neturiu... Kai vyksta barniai, dažniausiai išvis nerašau nieko, kažkaip nesinori skirstyti už/prieš, geriau patyliu.

Iš pirmos algos ruošiuosi pirkti objektyvą ax.gif 50-tuką, 1.8. Dar svarstau, gal kokį kitą, bet gal ir ne. Norėčiau, aišku, kad ir portretams tiktų, kažkiek makro temptų, bet ir gamtoj galėčiau pafotkint. Bet žinau, kad čia per dideli norai. Tai gal ties tuo ir apsistosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 23:04)
Bet žinokit liūdna.
Dėkit geriau nuotraukas.

neliudek 4u.gif tikrai neliudek... tavo nuotraukos vienos sauniausiu, tad pakelk galva aukstyn ir rodyk mums toliau kelia wub.gif

foto specialiai tau.... blush2.gif
ji mane kazkuo traukia.... (tik klausimukas prie to pacio, ar saule skaitosi isdehus cia?)

user posted image

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 29, 23:10)
tik darom kur nors Lietuvos vidury, kad nereiktu i ta kamsciu VLN trenktis, nu jau koks jis man liudnas miestas su tais kamsciais... Nors  esu ten 8 metelius isgyvenes... beje, grazus miestas , spyga taukuota smile.gif

na LT vidury mums nelabai turbut iseis.... nebent tam kamsciuotam Vln... 4u.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 29, 23:17)
smile.gif  Aš nebefotografuoju, kažkas užplaukė unsure.gif . Staiga supratau, kad nemoku fotkinti wacko.gif, netgi buvo minčių- kaip jūs čia vis dar mane toleruojat blush2.gif .

ei foto podruzke (jei galiu tave taip vadint blush2.gif )... bet pavadinau, nes panasiai jauciuosi.....
nepabek, man reikia tokio pat labai norincio ir siek tiek galincio mokinuko salia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
manau nuplauks mums tie debeseliai ir vel kibsim i darba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 29, 18:19)
O portretistai, sako, turi bandyti nuotraukose atskleisti žmogaus charakterį. Gal tai nėra taip sudėtinga, kai fotografuoji savo vaiką, juk jį pažįsti visą gyvenimą. O jei  svetimą žmogų, kurį sutikai vos prieš kelias mnutes...
Terorizuok kaimynus, paparacink  smile.gif , o gal kas savanoriais sutiktu tau į modelius eiti. Taip ir judėsi į priekį.
Na dar visad gali eiti peizažų fotografuoti, ar makro  4u.gif

Sutinku su tavim drinks_cheers.gif
Reiketu kaimynus terorizuoti, bet kad as nedrasi blush2.gif To irgi reikia ismokti- buti drasesene, labiau pasitikincia savimi doh.gif

O tu kaip avatare pasiketus, nepazinau doh.gif Cia taviskis kai maziukas buvo??? wub.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 18:22)
Californiagirl, kažkaip nepakomentavau dar tavo paskutinio portreto. Tiesą sakant kažkiek nustebino. Tavo stilius, o ir veidukas atpažįstamas, bet nuotrauka kažkuo kitokia. Jei kitos pirkdavo šiltumu, žaismingumu, ši paperka tuo, kad ne tik parodei nuostabų portretą, bet ir leidai pažvelgti kiek giliau, atviriau į ši berniuką. Į jo vidinį pasaulį.
O ir šiaip, kitur jis toks dar mažas berniukas atrodo, o čia toks paaugęs  smile.gif
Gal kiek nerišliai. Bet tikiuosi supratai, ką norėjau parašyti.
Žaviuosi

Aciu Desiree, labai malonu tokius komentarus is taves girdeti 4u.gif
Ir dar....gal dek savo portretukus kaip ir anksciau dedavai ir trink kada uzsimanai, kaip ir anksciau blush2.gif Na cia ju labai truks... unsure.gif Gal truputi jautriai ir asmeniskai priemei fotolamos pasakyma? 4u.gif

Uzuolaida, dekui 4u.gif I Sietla trauksit, kada...???
Atsakyti
Na, kad nebutu liudna dar vienas portretukas ax.gif
Vel kvadratinis... blush2.gif Bet del to, kad trukdziu is visu pusiu visokiu buvo, kitaip neisgalvojau kaip iskadruot blush2.gif
user posted image

ISO 800, F2.5, islaikymas 1/50s (tai aciu dievui, kad vaikas ramiai gulejo biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 lapkričio 2007 - 01:50