Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 11 29, 23:24)
na, klausykit, man jau žodžių trūksta... čia jums kas? skyrelis "Už miegamojo durų"?  blink.gif

P.S. kaip jūs iš viso SM fotokonkursuose dalyvaujat?

Nelabai suprantu, kodel pacitavai buten mano zodzius, bet nevermind. As pati nuotrauku neisimineju, bet kadangi yra zmoniu, kurie taip daro, o nuotraukos yra labai geros ir tikrai vertos demesio, tai labai apmaudu butu ju nematyti. Parasiau kodel suprantu zmones, ismancius nuotraukas. Kas negerai ??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 29 lapkričio 2007 - 22:37
vėl pykstatės...

Geriau susitikimą pasiorganizuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 29, 23:40)
vėl pykstatės...

As UZ thumbup.gif kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 29, 22:40)

kad nieks nenori unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 29, 22:34)
NZN, as kiek ikeliau nuotrauku , iki siol visos ir liko. Pradet cia parintis del kazkokiu nesamoniu... Juk ir taip musu brangioji Tevyne musu klausosi pastoviai, o nuo Nauju metu dar prade sir irasineti smile.gif Ar tik cia nevyksta labai didelis susireoiksminimas is kai kuriu mamyciu puses smile.gif Nusiraminkit viskas bus OK smile.gif na o del meet'o manau reiktu pagalvot smile.gif

tai ko čia tokias mintis pakišinėji apie skyrelio užrakinimą lotuliukas.gif ateisi po savaitės ir rasi užrakintą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 29, 23:47)
kad nieks nenori  unsure.gif

Papildyta:
tai ko čia tokias mintis pakišinėji apie skyrelio užrakinimą  lotuliukas.gif ateisi po savaitės ir rasi užrakintą  tongue.gif

As nesiulau uzrakint, as siulau apsaugot kai kuriu mamyciu fobijas smile.gif
BEJE, KAIP SAKOMA : JEI BIJAI VILKO, NEREIKIA NE TIK I MISKA EITI, BET IR PAMISKE NEVAIKSCIOTI biggrin.gif
Bijai savo nuotrauka parodyt, tada papasakok apie ja savais zodziais, o mes komentuosim biggrin.gif
Tik nepradekit pykt - as cia draugiskai, neturiu jokio tikslo ka nors izeist drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 29 lapkričio 2007 - 22:58
4u.gif
išsiliejau. kas perskaitė perskaitė, kas nespėjo nespėjo. Trinu, nes nesinori vėl diskusijas užvirt. Bet žinokit liūdna.
Dėkit geriau nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 lapkričio 2007 - 23:08
QUOTE(bite maja @ 2007 11 29, 22:47)
kad nieks nenori  unsure.gif

kodel nenori.... ax.gif jau minejo kad nori ax.gif
neben............. nepriimsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 30, 00:05)
kodel nenori....  ax.gif jau minejo kad nori  ax.gif
neben............. nepriimsit  ax.gif

tik darom kur nors Lietuvos vidury, kad nereiktu i ta kamsciu VLN trenktis, nu jau koks jis man liudnas miestas su tais kamsciais... Nors esu ten 8 metelius isgyvenes... beje, grazus miestas , spyga taukuota smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
ką matau tą dainuoju. nuotraukos tinkancios kitai temai. fotografuojame viską kas gražu. bet geriau jau į temą diskutuokit apie tai kokios be ryšio nuotraukos, nei kad vis tą patį per tą patį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 lapkričio 2007 - 23:16
Labas vakaras 4u.gif Linksma cia smile.gif

Prasau PS asu pagalbos. Kaip blurinant fona padaryti, kad ryskiu likes objektas taip neissiskirtu, t.y. kaip sutvarkyti perejimus?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 30, 00:04)

Dėkit geriau nuotraukas.

smile.gif Aš nebefotografuoju, kažkas užplaukė unsure.gif . Staiga supratau, kad nemoku fotkinti wacko.gif, netgi buvo minčių- kaip jūs čia vis dar mane toleruojat blush2.gif . Idėjos galvoje tik kirba, bet ar orai veikia ar kas doh.gif ( tamsu namie net dieną, lauke- negražu), ar tas savim nepasitikėjimas mane taip paveikė. Išknisau visas senas nuotraukas, net iš kelionių ir.....neradau ką jums parodyti blink.gif . Viskas man nekokybiška, nebegražu. Tai va, išsiliejau blush2.gif . Prisipažinau. Tik neguoskit schmoll.gif , nes dar labiau užkompleksuosiu wink.gif. Gal pralauksiu, praeis tas durnas periodas. Greičiausiai mane paveikė tie konkursai, matyt, nebuvau pasiriuošusi savo išvaizdos, pačios foto tokiai kritikai doh.gif . Net nemaniau, kad esu tokia kompleksuota mastau.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 21:09)
pritariu. 3 atskiri kadrai su nedideliu pajudėjimu prie kiekvieno lango per tą išlaikymą 2 sek. sukloti. vienam kadre negausi grynų tarpų niekaip.

Laisvai gausi smile.gif Pvz. modelis judėdamas iš vienos vietos į kitą uždengdavo žvakės šviesą ranka smile.gif

Atsakyti