Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 20:08)
Vvvvv, nuotrauka išties pilkoka. Gal spalvotą parodyk  4u.gif

tiek tos..... bus tu nuotrauku... 4u.gif
spalvota tikrai nevykus, nes per daug spalvu ir gan intensyviu...

bandysiu nepasiduot pesimistinem nuotaikom ir zygiuot pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
Ikeliu viena savo nuotraukyte, aisku daryta ne siandien, tikriausiai pries menesi.
Laukiu komentaru.

user posted image
Atsakyti
Aciu uz komentarus. Ikeliu spalvota, bet ji man per marga unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 29, 19:44)
na as dar pasivaidensiu su ta pacia foto  rolleyes.gif
noriu atrasti tuos niuansus.. kiek paslepti kiek pridengti, kiek pasveisinti, keik patmsinti..............  blush2.gif
cia beveik originalas.... neskaitant spalvu ir tonu.... man truputi subuitejo, bet pagyvejo  tongue.gif bet ko noret is buitinio kadro  doh.gif

subuitėjo smile.gif visi žinom, kad moki ir įdomiau.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 29, 20:39)
Ikeliu viena savo nuotraukyte, aisku daryta ne siandien, tikriausiai pries menesi.
Laukiu komentaru.

Laidai kažkaip man doh.gif o ir siužetas gana paprastas. Sorry.

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 29, 20:48)
Aciu uz komentarus. Ikeliu spalvota, bet ji man per marga  unsure.gif

JB žymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 29, 19:48)
Aciu uz komentarus. Ikeliu spalvota, bet ji man per marga  unsure.gif

jb geriau. bet kontrasto kiek pridėčiau.
Spalvota man ne tai kad per marga. Tiesiog nuotaika nebe ta...

Labradoriuke, tavo nuotrauka man labai daug ir nesako. Tiesiog nelabai įdomus man toks žanras. Bet tai čia jau mano prob. Todėl galbūt ir negaliu pakomentuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 lapkričio 2007 - 21:06
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 29, 19:05)
Cia islaikymas ne toks ir ilgas gal 2 sek. Padaryti 3 kadriukai su vienodais islaikymais ir nejudanmu fotoparatu (savaime suprantama ant statyvo) ir uzdeti 3 kadriukai viens ant kito.

pritariu. 3 atskiri kadrai su nedideliu pajudėjimu prie kiekvieno lango per tą išlaikymą 2 sek. sukloti. vienam kadre negausi grynų tarpų niekaip.

QUOTE(sillwio @ 2007 11 29, 19:41)
Kaip tu mažini papasakok. Nebuvo dar man, kad netilpčiau į 150 kB, o ir ilgesnės kraštinės formatas pas mane visada 800 taškų.

a) sumažinu Image size ir save as jau matau kiek dydis gausis. jei vos per didelė, perstumiu slankiklį kokybės vos į kairę.

b ) sumažinu Image size, tada nuėjus jei matau, kad net iki 4 reik nutrukt tą slankiklį, einu save for web. ir užduodu Optimized to file size (ar panašiai). ir užduodu 150 kb.

ši nuotrauka su a variantu turėjau iki 3 nuslinkt kokybę, tai atrodė kraupiai. ilgoji kraštinė 650 pksl. prieš tai jau sumažinta buvo. Optimized iki 150 kb size, vis tiek kažkodėl diske palikdavo 200 kb užimantį failą. pirmą kartą taip. todėl ir susiparinau. kažkodėl pradinis failas buvo arklinio dydžio, gal su nikon capture kažko siaubingai daug užvarvolinau ir išsiplėtė iki "negaliu" g.gif

vyras turėjo iš seniau išorinę unomat blykstę su baterijom. buvo sugedus. šian išrinkau ir sudėjau, nors nieko nepadariau, bet pradėjo veikt doh.gif bet kad būtų koks ypatingas skirtumas su vidine - nepastebėjau. kažkiek kampas skiriasi, tas tiesa. tačiau kadangi nesisukioja galvutė, tai jokio kito didesnio efekto negaliu išgaut. nebent gamint kažkokį difuzerį, nes galingesnė. neklauskit kiek galingumas. nes žinau tik kad Unomat 20B ir ten kažkiek Z vadinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 21:09)
pritariu. 3 atskiri kadrai su nedideliu pajudėjimu prie kiekvieno lango per tą išlaikymą 2 sek. sukloti. vienam kadre negausi grynų tarpų niekaip.
a) sumažinu Image size ir save as jau matau kiek dydis gausis. jei vos per didelė, perstumiu slankiklį kokybės vos į kairę.

b ) sumažinu Image size, tada nuėjus jei matau, kad net iki 4 reik nutrukt tą slankiklį, einu save for web. ir užduodu Optimized to file size (ar panašiai). ir užduodu 150 kb.

ši nuotrauka su a variantu turėjau iki 3 nuslinkt kokybę, tai atrodė kraupiai. ilgoji kraštinė 650 pksl. prieš tai jau sumažinta buvo. Optimized iki 150 kb size, vis tiek kažkodėl diske palikdavo 200 kb užimantį failą. pirmą kartą taip. todėl ir susiparinau. kažkodėl pradinis failas buvo arklinio dydžio, gal su nikon capture kažko siaubingai daug užvarvolinau ir išsiplėtė iki "negaliu"  g.gif

vyras turėjo iš seniau išorinę unomat blykstę su baterijom. buvo sugedus. šian išrinkau ir sudėjau, nors nieko nepadariau, bet  pradėjo veikt  doh.gif bet kad būtų koks ypatingas skirtumas su vidine - nepastebėjau. kažkiek kampas skiriasi, tas tiesa. tačiau kadangi nesisukioja galvutė, tai jokio kito didesnio efekto negaliu išgaut. nebent gamint kažkokį difuzerį, nes galingesnė. neklauskit kiek galingumas. nes žinau tik kad Unomat 20B ir ten kažkiek Z vadinasi  doh.gif

Kai mažini nuotraukos dydį (pixelių skaičių), sumažink ir rezoliucija (t.y. dpi). Internetui užtenka 70. Jeigu palieki 300, nuotraukos gaunasi didelės, o kokybės monitoriuje visvien nesimato.
Atsakyti
Aciu visiems uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems ir visomS:) Jau kuris laikas vis skaitau jusu komentarus , rietenas, konfliktukus siokius tokius. Nu niekaip nesuprantu kur cia ta problema su fotkem.Jus bijot kad kas nenusiseivintu nuotraukos ir is jos ko nors nepadarytu? JUK YRA LABAI PAPRASTAI TAI SPRENDZIAMA ;yra tokia apsauga ziniatinkliuose, kuri neleidzia nuotrauku issaugoti . Gali nebent nufotkint visa monitoriu. Dar, beje labai istrigo kazkokia fobija (net nezinau kieno, kai mamyte idejo savo vaikus ciulpiancius varveklius): jau ne duok dieve ka pagalvojo dievobaimingos mamytes. NIEKO ISSKURUS SLYKSTYNES JU GALVOJ NEUZGIME. NET NEJAUKU TOKIUS KOMENTARUS SKAITYT BUVO. Nesiryztat det cia fotkiu? Darom puslapi su slaptazodziu ir isileidziam tik laiko patikrintus dalyvius. Ir nebus problemu. KAS PASAKYS KA NORS PRIES? Ir uz Silwio pasisakyma del situ wub.gif thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
thumbup.gif komentaru . palaikau 100 procentu. Va cia tiks drinks_cheers.gif
Papildyta:
NZN gal mes vyrai cia ne prie ko sitam SM portale? Mums noris ramybes ir produktyvaus bendravimo ... o cia vel konfliktai is pirsto lauzti... ko cia kai kas uzpuole mano miesto gyventoja del to kad suvaidino savo drauge? Kaip norim taip ir pasirodom:) Juk DEMOKRATIJA:)
Atsakyti
As pritariu ZverisKLP del puslapio su slaptazodziu.
Mamu baimes suprantu, nes moteru, kurios yra susidurusios su neturinciu ka veikti zmoniu "darbo" rezultatais - viena mama rado savo vaika kitos moters avatare, dar kita (ne is sito skyrelio) - savo nuotrauka portale "ieskok.lt"...
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 29, 22:10)
As pritariu ZverisKLP del puslapio su slaptazodziu.

na, klausykit, man jau žodžių trūksta... čia jums kas? skyrelis "Už miegamojo durų"? blink.gif

P.S. kaip jūs iš viso SM fotokonkursuose dalyvaujat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 lapkričio 2007 - 22:24
QUOTE(bite maja @ 2007 11 29, 23:24)
na, klausykit, man jau žodžių trūksta... čia jums kas? skyrelis "Už miegamojo durų"?  blink.gif

P.S. kaip jūs iš viso SM fotokonkursuose dalyvaujat?

NZN, as kiek ikeliau nuotrauku , iki siol visos ir liko. Pradet cia parintis del kazkokiu nesamoniu... Juk ir taip musu brangioji Tevyne musu klausosi pastoviai, o nuo Nauju metu dar prade sir irasineti smile.gif Ar tik cia nevyksta labai didelis susireoiksminimas is kai kuriu mamyciu puses smile.gif Nusiraminkit viskas bus OK smile.gif na o del meet'o manau reiktu pagalvot smile.gif
Atsakyti