Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 29, 18:22)
Vvvv, užsuk retkiarčiai į Fotokūdrą, ten rasi nemažai mūsų dalyvaujančių, tai pat ir Desiree 4u.gif

kelis kart buvau zusukus, bet dar neikandau ten sistemos blush2.gif
pazadu pasitaisyt 4u.gif

o del foto supratau ir isidejau i galva, kad ir juoda gali buti isdegus 4u.gif
persistengiau su leveliais ir perjuodinau...

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 29, 18:36)
Na ir vvvv'uk,tavoji mazyle remiasi y remelius..t.y. netelpa nabagiuke kadre.Anksta jai...Siektiek vietos galvytei,ir vyriskai rankytei padaryciau..

is pradziu lyg ir patiko ta suspausta mintis... tarsi baugu, bet saugu rankose...
bet zinoma profesionalios akys viska mato ax.gif
taisysimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 29, 17:50)
Zuvialia pasidarbavai 4u.gif man tavo Sansaros darbo taisytas variantas su dviem veikėjais nelabai, tuomet tie veikėjai gaunasi centre, noris kad jie kadre judėtų - kaip yra originale. Man originalus kadravimas patinka, tik medis galėtų pasislėpti rūke

pagalvojau ir as,kad atsidurtu centre,bet jeigu tas keliukas sukasi desinen,tai tas centras kazkaip ne taip mano akims kliutu.O tas medis sone mano akim jam per daug reiksmes hihihi.gif nelabai mokeciau nublankint,bet jei tai ymanoma,tuomet turetu but ydomu..pamatyt toki varianta.
QUOTE(dejavu @ 2007 11 29, 17:50)
man atrodo čia Narajanos foto buvo.
aš manau, kad fotografuota su labai  ilgu išlaikymu, o modelis judėjo, tose 3-jose vietose stabtelėdavo kiek ilgiau. Nors galiu ir klysti  g.gif

dejavu,kai parase,net nusgundau.Berniuko israiska avatarcike superine bigsmile.gif !

Statyvas turbut neisvengiamai reikalingas tai foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 29 lapkričio 2007 - 18:59
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 29, 18:56)

dejavu,kai parase,net nusgundau.Berniuko israiska avatarcike superine bigsmile.gif !Statyvas turbut neisvengiamai reikalingas...

a kodėl gąsčiojiesi ax.gif

Taip, tokiose foto trikojis būtinas, dar variantas - padėti fotoaparatą ant kokio tvirto pagrindo, nes laikant rankose visa nuotrauka išsiliejus bus.
Gali jau praktikuotis - pasidėk fotoaparatą kur tvirtai ir vaikščiok aplinkuj su žvake, o ryt parodysi rezultatus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 29, 18:50)
man atrodo čia Narajanos foto buvo.
aš manau, kad fotografuota su labai  ilgu išlaikymu, o modelis judėjo, tose 3-jose vietose stabtelėdavo kiek ilgiau. Nors galiu ir klysti  g.gif

Cia islaikymas ne toks ir ilgas gal 2 sek. Padaryti 3 kadriukai su vienodais islaikymais ir nejudanmu fotoparatu (savaime suprantama ant statyvo) ir uzdeti 3 kadriukai viens ant kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 29 lapkričio 2007 - 19:07
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 29, 19:05)
Cia islaikymas ne toks ir ilgas gal 2 sek. Padaryti 3 kadriukai su vienodais islaikymais ir nejudanmu fotoparatu (savaime suprantama ant statyvo) ir uzdeti 3 kadriukai viens ant kito.

tada kodėl žvakės liepsna tokia ištęsta, lyg eita būtų buvę.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 29, 19:08)
tada kodėl žvakės liepsna tokia ištęsta, lyg eita būtų buvę.

Nes per 2 sek sviesa issitesia, o ji kaip matai yra su pertukiais ir nepanasu, kad seselis eitu nenutrukstamai, nuo paskutiniu iki pirmo seselio. As is tikruju tiesiog speju kaip tai galejo but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 29 lapkričio 2007 - 19:12
QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 17:50)
bandau kelt nuotaiką nuotraukom iš archyvo, ale nusipiginau...  4u.gif
žadu pasitaisyt  ok.gif  wub.gif

žiūrinėti archyvus yra gerai!!!

apie tą nuotrauką su žvakėm, nežinau kieno ji, bet daryčiau kaip jau parašė Dejavu.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 29, 17:42)
kaip tik siandien isbandziau fotografuoti RAW.tik dabar nerandu,kaip bent jau atidaryti foto..Asdsee rodo papilkinta RAW vieta.t.y neatidaro.PS irgi nepriima failo,sakykit kurioj vietoj,ka reikia nustatyt,kad man priimtu failus?Tiesa,o tas NX tik niconistams?

Tik nikonistams. Dalis funkcijų veikia ir su jpg, bet tik dalis.

QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 17:50)
niekaip neįtilpau į 150 kb standartą (na dabar jau nejučiom iki tiek mažinu). kad fokusas į dangtį net nepajutau, originale tikrai akys ryškios labai labai  g.gif na čia turbūt tas atvejis, kai pasąmonė prikuria kas ne fokuse ir to net nejaučiu  g.gif visgi pavojnga su savo vaiku dėt foto  doh.gif garbės žodis, nejaučiu kur būna fokusas  verysad.gif jau ne pirmą kart ant to grėblio užlipu, kad jį kur...  g.gif

Kaip tu mažini papasakok. Nebuvo dar man, kad netilpčiau į 150 kB, o ir ilgesnės kraštinės formatas pas mane visada 800 taškų.
Atsakyti
na as dar pasivaidensiu su ta pacia foto rolleyes.gif
noriu atrasti tuos niuansus.. kiek paslepti kiek pridengti, kiek pasveisinti, keik patmsinti.............. blush2.gif
cia beveik originalas.... neskaitant spalvu ir tonu.... man truputi subuitejo, bet pagyvejo tongue.gif bet ko noret is buitinio kadro doh.gif

user posted image

Atsakyti
Vvvv, nuotrauka pilka, o kodėl netinka spalvota? negeros spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 29, 19:53)
Vvvv, nuotrauka pilka, o kodėl netinka spalvota? negeros spalvos?

spalvota per marga.... negraziai visai atrodo..
na bandysiu dar baltinti, bet tada batas man degt pradeda doh.gif

na zodziu dar viena foto keliauja i gilia uzmarsti verysad.gif
Atsakyti
Vvvvv, nuotrauka išties pilkoka. Gal spalvotą parodyk 4u.gif
Atsakyti