QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 14:14)
ne, su PS... niekaip nerandu laiko pasidomėt, ar yra Nikon Capture Mac'ui...
labai abejoju.
tik WB perstumiu į mėlynumą ir jau dangus akis bado. jei to nepadarau, foto raudona per daug

tik WB perstumiu į mėlynumą ir jau dangus akis bado. jei to nepadarau, foto raudona per daug

tikrai išbandyk NX. man RAW su PS ir neišeina pataisyt taip, kaip noriu. o su NX kažkaip viskas labai paprastai išsisprendžia.
idedu dar viena is senesniu..... tiesiog esu ieskojimu stadijoj ir bandau izvelgti koki sena prasminga, kabinanti kadra....

QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 16:34)
"Už ką????"

rankovytės peršviestos, bet ar pagaunat mintį?
P.S. jb nesižiūri, nes susilieja viskas su žole.

rankovytės peršviestos, bet ar pagaunat mintį?

P.S. jb nesižiūri, nes susilieja viskas su žole.
Išraiška mažylio puiki, ir tas rankyčių mostas gražus. Gal būtų geriau buvę, jei būtų pagauta šiek tiek daugiau iš priekio. Bet mažasis šaunuolis, puikiai atlieka savo vaidmenį, o va mamai rykščių reiktų už nuotrauką.
Sansara tik nepyk, bet nepatikėčiau, kad šita nuotrauka tavo fotografuota. Kur kokybė dingus? iškirpta iš didelės foto? Sakyčiau šiek tiek peršviestos rankovytės čia mažiausia problema. man labiausiai kliūna fokusas ne į galvą. Netgi šulinio dangtis ryškesnis atrodo. Bet juk ne jis čia nuotraukoj svarbiausias.
QUOTE(sillwio @ 2007 11 29, 13:33)
Ziurint kas patinka. Kokybe taip, sprendimas nelabai. Nemegstu ziureti nuotraukose i zmoniu nugaras. Retai taim yra pateisinimas.
Yra NX mac'ui. 30 dienu bandomaja versija gali parsisiust. Man patinka funkcija Control Point. http://www.capturenx.com/ Pasirinkus kalba spausti ant tutorials.
Yra NX mac'ui. 30 dienu bandomaja versija gali parsisiust. Man patinka funkcija Control Point. http://www.capturenx.com/ Pasirinkus kalba spausti ant tutorials.
kaip tik siandien isbandziau fotografuoti RAW.tik dabar nerandu,kaip bent jau atidaryti foto..Asdsee rodo papilkinta RAW vieta.t.y neatidaro.PS irgi nepriima failo,sakykit kurioj vietoj,ka reikia nustatyt,kad man priimtu failus?Tiesa,o tas NX tik niconistams?
Sansara, foto su medziu mano akiai buvo gera.. bet kaip supratau tik mano akiai...
kai pasigilini is ties pagrindiniu akcentu tampa medis.... kaip ir parasiau pristatydama foto.....
man noretusi matyt daugiau kaires puses, o ne maziau desines.... noretusi matyti kur tas keliukas sukasi.....
del antrosios kazkaip neuzkabino....
o tercioji paliko ispudi.. o pavadinimas irgi savo dave
nebent jei vaikas ziuri i virsu tai gal tos erdves virsuje lyg labiau noretusi...
spalvota man ziurisi.. rubeliai suderinti su aplinka....
dar veiduka ziuriu.... siek tiek pablyskes lyg atrodo, bet gal taip jis tampa foto akcentu?
Vienišybe, tavo laseliai man ispudingi, israiskingi, shlapi ir gyvi....
geriau prisijunk prie besimokanciu ir daugiau bendrauk, taip tikrai daug smagiau mokytis nei tik skaitant.... o ir parodyti tikrai turi ka, tad dalinkis
as tokiu dalyku dar net nebandziau isgaut.... tad nevadink saves naujoke, nes man darosi nejauku
Sapokliaka, man tavo foto tarsi linguoja
norisi traukt daina ir siubuot i sonus.. tikrai isjudina...
del erdves, noretusi jos daugiau, noretusi peduciu ir kelio kuriuo jie zingsniavo...
tiesa.. sorry uz komentarus is emocionaliosios puses... su technine puse dar nesusikalbu, tad nelabai galiu teisingai ivertint...
kai pasigilini is ties pagrindiniu akcentu tampa medis.... kaip ir parasiau pristatydama foto.....
man noretusi matyt daugiau kaires puses, o ne maziau desines.... noretusi matyti kur tas keliukas sukasi.....
del antrosios kazkaip neuzkabino....

o tercioji paliko ispudi.. o pavadinimas irgi savo dave

nebent jei vaikas ziuri i virsu tai gal tos erdves virsuje lyg labiau noretusi...
spalvota man ziurisi.. rubeliai suderinti su aplinka....
dar veiduka ziuriu.... siek tiek pablyskes lyg atrodo, bet gal taip jis tampa foto akcentu?
Vienišybe, tavo laseliai man ispudingi, israiskingi, shlapi ir gyvi....
geriau prisijunk prie besimokanciu ir daugiau bendrauk, taip tikrai daug smagiau mokytis nei tik skaitant.... o ir parodyti tikrai turi ka, tad dalinkis

as tokiu dalyku dar net nebandziau isgaut.... tad nevadink saves naujoke, nes man darosi nejauku

Sapokliaka, man tavo foto tarsi linguoja

del erdves, noretusi jos daugiau, noretusi peduciu ir kelio kuriuo jie zingsniavo...
tiesa.. sorry uz komentarus is emocionaliosios puses... su technine puse dar nesusikalbu, tad nelabai galiu teisingai ivertint...

QUOTE(dejavu @ 2007 11 29, 17:28)
Sansara tik nepyk, bet nepatikėčiau, kad šita nuotrauka tavo fotografuota. Kur kokybė dingus? iškirpta iš didelės foto? Sakyčiau šiek tiek peršviestos rankovytės čia mažiausia problema. man labiausiai kliūna fokusas ne į galvą. Netgi šulinio dangtis ryškesnis atrodo. Bet juk ne jis čia nuotraukoj svarbiausias.
nepykstu. čia pirmi mano bandymai vasara su RAW, tada dar visko pasitaikydavo. atradau archyve atrinkinėjant foto, pasirodė su idėja, tai ir sustojau prie jos.
šiaip originale vaikas svyra labai į priekį, praradęs pusiausvyrą, teko tiesint, taip apsikarpė, net priklonuot šonus teko.... ryškumas

QUOTE(bite maja @ 2007 11 29, 10:22)
aš savo kompe stipriai apkarpiau iš visų šonų
. man geriau atrodo
ir dabar tos svajingos akys išryškėjo dar labiau.

Aaaa.....aiskumelis

QUOTE(sillwio @ 2007 11 29, 10:38)
Is mano puses bus
Jei tik neisvaziuosiu vel kur nors.
Portretas kaip visada - "puiku" ir "neturiu ka pridurt". Tikrai

Portretas kaip visada - "puiku" ir "neturiu ka pridurt". Tikrai

Visada lauksim

Nu blyn.....

QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 12:18)
Man patinka

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 29, 14:02)
Irgi patinka

Gal spalvota noretusi pamatyti????
vvvv, dekui uz grazius zodzius

Sansara, momentas liuks, bet sutinku su dejavu...kas kokybei atsitiko??? Dejavu kodel mano nuotrauku nekomentuoji, jau pastebejau seniau???? Nebijok sakyt, net jei nekabina

O man labai labai gaila jie desiree nekels cia savo nuotrauku

Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 29, 17:42)
kaip tik siandien isbandziau fotografuoti RAW.tik dabar nerandu,kaip bent jau atidaryti foto..Asdsee rodo papilkinta RAW vieta.t.y neatidaro.PS irgi nepriima failo,sakykit kurioj vietoj,ka reikia nustatyt,kad man priimtu failus?Tiesa,o tas NX tik niconistams?
Zuvieliok, jei gerai pamenu pas tave canonukas. Atidaryk RAW failus su Canon'o duota programele Digital Photo Profesional

QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 17:50)
nepykstu. čia pirmi mano bandymai vasara su RAW, tada dar visko pasitaikydavo. atradau archyve atrinkinėjant foto, pasirodė su idėja, tai ir sustojau prie jos.
šiaip originale vaikas svyra labai į priekį, praradęs pusiausvyrą, teko tiesint, taip apsikarpė, net priklonuot šonus teko.... ryškumas
labai sumažėjo mažinant. ir tiap mažinau ir taip... niekaip neįtilpau į 150 kb standartą (na dabar jau nejučiom iki tiek mažinu). kad fokusas į dangtį net nepajutau, originale tikrai akys ryškios labai labai
na čia turbūt tas atvejis, kai pasąmonė prikuria kas ne fokuse ir to net nejaučiu
visgi pavojnga su savo vaiku dėt foto
garbės žodis, nejaučiu kur būna fokusas
jau ne pirmą kart ant to grėblio užlipu, kad jį kur... 

šiaip sumažinus pašarpinti dar reikia

Bet man anksčiau neatrodė, kad tavo nuotraukos fokusas nuvažiavęs, todėl ir sakau, kad nepanašu į tavo foto. Arba nutaisei kaip nors su PS.
Californiagirl, tai kad neturiu ko prisikabinti prie tavo foto, kad ir kaip norėčiau

QUOTE(dejavu @ 2007 11 29, 18:02)
Californiagirl, tai kad neturiu ko prisikabinti prie tavo foto, kad ir kaip norėčiau
Galiu tik prisidėti prie pagyrimų. Na nebent, kad modelius jau laikas pakeisti, kitokių veidų paieškoti. 

Supratau

Nezinau kur kitu modeliu ieskoti...sitie visad po ranka