QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 12:18)
įdedu vieną foto komentarams. dėl jb nesmerkit - lietuva visa ruda be sniego tuo metu buvo, o mano vyro kepurė raudona per kilometrą akis spigina. norėjau tai paslėpt. (bet liga ton pusėn krypsta) man ji įstrigus atmintin. tikiuos ir jūs rasit ką gero, bet priimama visa kritika
Demesio centre turetu buti tikrai ne medis, taigi manau ji galima nurezt, nes objektas (2 objektai ) per daug kampe. IMO. Dangus truputi persviestas. Imesk i atskira sluoksni ir manau pavyks "papilkint".
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 29, 12:31)
del foto isemimo... idedu jas cia ir man geda pasidaro.... labai dziaugiuosi kai sulaukiu kritikos.. del to ir dedu....
bet isimu ne del to kad kazkas pamatys (man negaila, tegu ziuri), bet nenoriu kad jos butu kaip blogas pavyzdys kaip fotografuoti nereiketu.... nors suprantu kad ir tokiu reikia...
kai pajausiu kad nors viena foto gali buti kaip teigiamas pavyzdys besimokantiems tuomet ja paliksiu ir tuo didziuosius... bet kol kas
o jus visi savo foto neisiminekite, nes jose yra neatrasti lobynai...
bet isimu ne del to kad kazkas pamatys (man negaila, tegu ziuri), bet nenoriu kad jos butu kaip blogas pavyzdys kaip fotografuoti nereiketu.... nors suprantu kad ir tokiu reikia...
kai pajausiu kad nors viena foto gali buti kaip teigiamas pavyzdys besimokantiems tuomet ja paliksiu ir tuo didziuosius... bet kol kas
o jus visi savo foto neisiminekite, nes jose yra neatrasti lobynai...
Va prasideda Jus dekit, o as tai savo isimsiu. Tavo nuotraukos taip pat lobynas, o ypac komentarai po jomis. Ne fokusas kur nors idet nuotrauka. Zymiai naudingiau skaityti komentarus. Pasikartosiu, kad nedaug egzistuoja forumu, kur galima perskaityti tiek info kiek cia.