Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 11 29, 09:51)
klausykit, o tai kai dėl susitikimo darom? kada, kur? aš tik dabar suvokiau, kad šeštadienį jau gruodis  blink.gif  lotuliukas.gif
o aš vakar parsinešiau savo mainų nuotrauką  ax.gif gavosi 15x15.

aš tai būsiu Lietuvoje nuo sekmadienio. Susitikt norėsiu, bet geriau jei jūs vietiniai organizuositės. O aš prisijungsiu jei galėsiu. Nežinau kaip klostysis įvykiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 lapkričio 2007 - 10:55
QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 10:43)
sutinku. Dėsiu tas, kurių neišimu. T.y. gamtos fotografijas  smile.gif  o aš ją labai dažnai fotografuoju  lotuliukas.gif
Gal tuomet ir į temos pirmojo psl. taisykles įrašyti reikėtų, kad dedam tas nuotraukas kurių neišimsim  4u.gif

O šiaip manau, mokosi tie, kurie deda savo nuotraukas. Iš kitų nuotraukų galima aišku pasimokinti, bet jei savų nedėsi......
Todėk nesutinku su pasakymu, kad mokosie tie, kas online.

Kam taip kategoriskai. Tu dedi savo nuotraukas, gauni komentaru ir jas isimi. Viskas smagu ir gerai. Tu mokaisi. Kiti (tame tarpe ir stebetojai, kuriu cia devynios galybes), neikerta apie ka eina kalba. Nemanai, kad tai savanaudiska?
Patikek, kai 3 savaites prie kompo prisijungi 2 kartus per savaite valandai, pradedi skaityt tema, kol galu gale nusispjauni ir uzdarai, nes nera tikslo gaisti laika.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 29, 10:05)
Kam taip kategoriskai. Tu dedi savo nuotraukas, gauni komentaru ir jas isimi. Viskas smagu ir gerai. Tu mokaisi. Kiti (tame tarpe ir stebetojai, kuriu cia devynios galybes), neikerta apie ka eina kalba. Nemanai, kad tai savanaudiska?
Patikek, kai 3 savaites prie kompo prisijungi 2 kartus per savaite valandai, pradedi skaityt tema, kol galu gale nusispjauni ir uzdarai, nes nera tikslo gaisti laika.

iš mano pusės diskusija gali būti ir baigta. Juk rašiau aukščiau savo tolimesnius ketinimus. Tiesą sakant tik iš pagarbos.
Nes pati nuotraukų išėmime problemos nematau ir tai manęs nenervina. todėl suprasti jūsų nesuprasiu. Kaip jūs nesuprantat nuotraukų dėjimo išėmimo tikslo.
bet tai jau nebe į temą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 lapkričio 2007 - 11:23
viskas dar buvo gerai, kol tai darė tik Desiree, viena nuotrauka nepamatyta - dar ne bėda. bet tai tapo masine problema... dabar jau dauguma įmeta tik keliom minutėm, kad draugė nekabėtų, vaikas, pažįstamas ar dar kas... tada jau tapo problema. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 12:48)
viskas dar buvo gerai, kol tai darė tik Desiree, viena nuotrauka nepamatyta - dar ne bėda. bet tai tapo masine problema... dabar jau dauguma įmeta tik keliom minutėm, kad draugė nekabėtų, vaikas, pažįstamas ar dar kas... tada jau tapo problema.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Peržvelgus senas temas, ten kone visos nuotraukos yra, ir niekaip nesutinku, kad mokomės tik iš komentarų savom nuotraukom. Yra vaizdas, yra komentaras, ir kuo [puikiausiai galima mokytis ir iš svetimos nuotraukos. Ir gal net geriau nei iš savo, nes savo tai vis būni kažką tokio sugalvojęs, ir jei kažkam ne prie širdies, atsiranda natūralus pasipriešinimas (aišku, lieku prie minties, kad komentuot reikia aštriai, o ne uci puci)... Tiesą sakant, sėdžiu online beveik kiaurą dieną, užsuku į čia maždaug kas porą valandų, ir tai 50 proc. nuotraukų nebepamatau... Įsivaizduoju, koks jausmas apima tuos, kurie dirba ne prie kompo arba negali sau leist landžiot tokiu dažniu, kaip aš.
Atsakyti
Man nuotraukų palikimas temoje tapo tikra problema po vieno konflikto, kuomet supratau, jog kažkas gali išsisaugoti tas nuotraukas, o paskui mėtyti jas į kitas temas su nesmagiais komentarais ar keistais savo tikslais. Mane tai išgąsdino. Visai nesmagu ir nejauku žinoti, jog kažkas mano ar artimųjų atvaizdus apžiūrinėja negatyviais žvilgsniais. unsure.gif
Bet iš manęs niekas nesimoko biggrin.gif , tai mano nuotraukų trumpas pademonstravimas tik mūsiškiams įvertinimui- ne didelė bėda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 29 lapkričio 2007 - 11:56
QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 10:48)
viskas dar buvo gerai, kol tai darė tik Desiree, viena nuotrauka nepamatyta - dar ne bėda. bet tai tapo masine problema... dabar jau dauguma įmeta tik keliom minutėm, kad draugė nekabėtų, vaikas, pažįstamas ar dar kas... tada jau tapo problema.  4u.gif

kokios nuotaikos taip ir rašysiu..
Jei tai tapo bėda, kodėl nebandoma jos spręsti? Aišku man tai jokio skirtumo kur dėti nuotraukas, nors kažkoks skirtumas yra. tarkim sau leidžiu čia įdėti mažiau vykusias nuotraukas, kurių į kūdrą nedėčiau. Nes kartais ir mažiau vykusias norisi išgelbėti.. Ir tikimasi gauti komentarų.
Taigi, jei išiminėju ne tik aš, gal galima bandyti spręsti, o ne rašyti, kad geriau tada išvis nedėti. Nes būčiau kitokios nuotaikos, tokius žodžius skaityčiau kaip vistiek tavo nuotraukos neįdomios, tai gal išvis nedėk.
Vienas variantas gali būti jau sukurto blogo panaudojimas ir tų nuotraukų komentavimams, kurias bus norima trinti. Ten juk paskui galima tiesiog ištrinti postus ir tiek. Autorius bus patenkintas gavęs kritikos, o rečiau besilankantys nesinervins.
Kiti gal turi kitokių pasiūlymų. Nes manau išeities vistiek reik ieškoti.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 11 29, 10:54)

Bet iš manęs niekas nesimoko biggrin.gif , tai mano nuotraukų trumpas pademonstravimas tik mūsiškiams įvertinimui- ne didelė bėda biggrin.gif

o iš tavęs yra ko pasimokyti, prašom nesikuklinti. Esi pilna idėjų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 lapkričio 2007 - 12:05
jei jau iki to priėjom... nenorit tokias nuotraukas dėt į ND? padarom ten atskirą folderį su pasvordu ir ten tuo pačiu komentuot būtų galima. o čia jau dėkit tas, kurių nesiruošiat ištrint. ir viskas.
Elinos atveju, aš tikrai suprantu, kaip tai turi būt nemalonu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 12:06)
kokios nuotaikos taip ir rašysiu..
Jei tai tapo bėda, kodėl nebandoma jos spręsti? Aišku man tai jokio skirtumo kur dėti nuotraukas, nors kažkoks skirtumas yra. tarkim sau leidžiu čia įdėti mažiau vykusias nuotraukas, kurių į kūdrą nedėčiau. Nes kartais ir mažiau vykusias norisi išgelbėti.. Ir tikimasi gauti komentarų.
Taigi, jei išiminėju ne tik aš, gal galima bandyti spręsti, o ne rašyti, kad geriau tada išvis nedėti. Nes būčiau kitokios nuotaikos, tokius žodžius skaityčiau kaip vistiek tavo nuotraukos neįdomios, tai gal išvis nedėk.
Vienas variantas gali būti jau sukurto blogo panaudojimas ir tų nuotraukų komentavimams, kurias bus norima trinti. Ten juk paskui galima tiesiog ištrinti postus ir tiek. Autorius bus patenkintas gavęs kritikos, o rečiau  besilankantys nesinervins.
Kiti gal turi kitokių pasiūlymų. Nes manau išeities vistiek reik ieškoti.

Neturiu nieko pries bloga arba bites majos pasiulyma. Galima ten. Manau bites pasiulymas net geresnis, nes nuotraukos butu uzrakintos nuo svetimu akiu ir galetu ilgiau paguleti, kad spetume pakomentuoti visi norintys.
Atsakyti
oj Desiree, neskaityk, kad nuotraukos nieko vertos 4u.gif visos nuotraukos yra vertos kabėt. ir nebūtinai dėl gero atlikimo, bet ir dėl klaidų ir dėl pastabų ir dėl mėginimų perkadruoti 4u.gif tačiau tas kompleksas, kad nenoriu savo vaiko internete užkrėtė daugelį blush2.gif tai tapo masine problema. iki tol, viena ištrinta nuotrauka tikrai nieko per daug nesunervindavo, net nesijausdavo nuotraukų gausoj g.gif kaip spręst, galva neveikia. gamtos vaizdeliai - ne išeitis. siųst visus į kūdrą žiūrėt nuotraukų - irgi ne pati geriausia išeitis. ten komentarai kitokie, arba jų visai nėra. blogas lygiai toks pats viešas, tai jokio skirtumo tada nematau ar ten dėt, ar čia. g.gif passw uždėjimas ant ND albumo irgi negelbsti ir iš ten išimama...

įdedu vieną foto komentarams. dėl jb nesmerkit - lietuva visa ruda be sniego tuo metu buvo, o mano vyro kepurė raudona per kilometrą akis spigina. norėjau tai paslėpt. (bet liga ton pusėn krypsta) lotuliukas.gif man ji įstrigus atmintin. tikiuos ir jūs rasit ką gero, bet priimama visa kritika blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Labradoriuke, nelabai ismanau senuju tecnolgiju, tad ideto darbo ir viso ilgo gamybos proceso net neisivaziduoju blush2.gif tad ir komentuoti sunku....
bet paziurejus sias foto as persikeliau i tuos laikus..... o jomis manau to ir siekta 4u.gif ir pamaciau ne tik sena popieriu, bet ir tu laiku nuotaika, kuria skleide jaunimas... ir tarsi pasenusius drabuzius, kurie tikrai atrodo kaip is tu laiku, bet zinau, kad jie tiesiog igavo tokia nuotaika, nors yra siuolaikiski... taip pat treciojoj nuotraukoj man visa atmosfera tokia kurybine, tokia bohemiska... juodumas tarsi priderintas prie tos senos grubios tamsios technikos...
mano teta mego fotografuoti tai tokio isdykelisko, jaunatvisko ir nuotaikingo stiliaus foto esu macius pas ja labai nemazai... pamenu kaip budama maza tampydavau jos j/b juosteles.. net berasydama atgaminau vonia ir joje sukabintas foto..... tavo nuotraukos tikrai tai padare ir mane nukele tenai.... manau tuo viskas ir pasakyta mirksiukas.gif

californiagirl, akyse matau berniuko siela...... o kai tai pamatai nuotraukoje tada daugiau nebera ka pridurti....

fotolama, visada fotografuodama isivaizduoju savo nuotraukas skleidziancias tokia siluma kaip tavosios...
bet dar ne vienos neteko tokios padaryti..... tad tuoj apims mane neviltis ir rankos nusvirs.......... verysad.gif

del foto isemimo... idedu jas cia ir man geda pasidaro.... labai dziaugiuosi kai sulaukiu kritikos.. del to ir dedu....
bet isimu ne del to kad kazkas pamatys (man negaila, tegu ziuri), bet nenoriu kad jos butu kaip blogas pavyzdys kaip fotografuoti nereiketu.... nors suprantu kad ir tokiu reikia...
kai pajausiu kad nors viena foto gali buti kaip teigiamas pavyzdys besimokantiems tuomet ja paliksiu ir tuo didziuosius... bet kol kas doh.gif

o jus visi savo foto neisiminekite, nes jose yra neatrasti lobynai...
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 29, 12:18)
įdedu vieną foto komentarams. dėl jb nesmerkit - lietuva visa ruda be sniego tuo metu buvo, o mano vyro kepurė raudona per kilometrą akis spigina. norėjau tai paslėpt. (bet liga ton pusėn krypsta)  lotuliukas.gif man ji įstrigus atmintin. tikiuos ir jūs rasit ką gero, bet priimama visa kritika  blush2.gif

man šiek tiek per daug erdvės. pabandyk nukirpt dešinę ir viršaus šiek tiek. ir noriu daugiau takelio matyt.
Atsakyti