Labradoriuke, nelabai ismanau senuju tecnolgiju, tad ideto darbo ir viso ilgo gamybos proceso net neisivaziduoju
tad ir komentuoti sunku....
bet paziurejus sias foto as persikeliau i tuos laikus..... o jomis manau to ir siekta
ir pamaciau ne tik sena popieriu, bet ir tu laiku nuotaika, kuria skleide jaunimas... ir tarsi pasenusius drabuzius, kurie tikrai atrodo kaip is tu laiku, bet zinau, kad jie tiesiog igavo tokia nuotaika, nors yra siuolaikiski... taip pat treciojoj nuotraukoj man visa atmosfera tokia kurybine, tokia bohemiska... juodumas tarsi priderintas prie tos senos grubios tamsios technikos...
mano teta mego fotografuoti tai tokio isdykelisko, jaunatvisko ir nuotaikingo stiliaus foto esu macius pas ja labai nemazai... pamenu kaip budama maza tampydavau jos j/b juosteles.. net berasydama atgaminau vonia ir joje sukabintas foto..... tavo nuotraukos tikrai tai padare ir mane nukele tenai.... manau tuo viskas ir pasakyta
californiagirl, akyse matau berniuko siela...... o kai tai pamatai nuotraukoje tada daugiau nebera ka pridurti....
fotolama, visada fotografuodama isivaizduoju savo nuotraukas skleidziancias tokia siluma kaip tavosios...
bet dar ne vienos neteko tokios padaryti..... tad tuoj apims mane neviltis ir rankos nusvirs..........
del foto isemimo... idedu jas cia ir man geda pasidaro.... labai dziaugiuosi kai sulaukiu kritikos.. del to ir dedu....
bet isimu ne del to kad kazkas pamatys (man negaila, tegu ziuri), bet nenoriu kad jos butu kaip blogas pavyzdys kaip fotografuoti nereiketu.... nors suprantu kad ir tokiu reikia...
kai pajausiu kad nors viena foto gali buti kaip teigiamas pavyzdys besimokantiems tuomet ja paliksiu ir tuo didziuosius... bet kol kas
o jus visi savo foto neisiminekite, nes jose yra neatrasti lobynai...