Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(off topic @ 2007 11 25, 23:38)
Jūs čia tyčia ar netyčia taip kalbat? Gal kam ir linksma, bet šiaip nesmagu stebėt kai antroj temoj kažkoks žmonių durninimas gaunas
doh.gif

unsure.gif skaiciau gal 4 kartus ir nesupratau apie koki durninima tu cia rasai unsure.gif

Ir dar - visi kalbat, kad ta drauge i Elina panasi... Nu man kaip cekava, kur jus ja pacia matet g.gif ir as noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 25, 23:31)
Vvvvv, nu žinok mano skoniu geras tavo šitas kadras! gal butaforiją kitą būčiau rinkųsis, bet liux!

labai labai malonus ivertinimas wub.gif
o butaforija turi omeny ta fona? cia zinok klonuojant lovos uztiesala taip gavosi lotuliukas.gif tai ir pavadinau dangum lotuliukas.gif

p.s. Off topic, apie ka tu cia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 26, 00:06)
labai labai malonus ivertinimas  wub.gif
o butaforija turi omeny ta fona? cia zinok klonuojant lovos uztiesala taip gavosi  lotuliukas.gif tai ir pavadinau dangum  lotuliukas.gif
p.s. Off topic, apie ka tu cia?  unsure.gif

biggrin.gif as sutikciau su pupeliuku 4u.gif tik zaisliukas ir apyranke ne mano skoniui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 26, 00:08)
biggrin.gif as sutikciau su pupeliuku  4u.gif tik zaisliukas ir apyranke ne mano skoniui 4u.gif

aaaaaaaa dabar supratau apie ka jus blush2.gif na cia ala fotosesija damiska buvo biggrin.gif ta apyranke ir as nukrapstyt kaip nors noreciau doh.gif nebepatinka ir man ji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 26, 00:06)
Off topic, apie ka tu cia?  unsure.gif

apie draugę. Ir apie tai
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 26, 00:05)
visi kalbat, kad ta drauge i Elina panasi... Nu man kaip cekava, kur jus ja pacia matet g.gif ir as noriu ax.gif

http://www.supermama...?...165905&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 26 lapkričio 2007 - 00:36
QUOTE(off topic @ 2007 11 26, 00:38)
Jūs čia tyčia ar netyčia taip kalbat? Gal kam ir linksma, bet šiaip nesmagu stebėt kai antroj temoj kažkoks žmonių durninimas gaunas
doh.gif

Nu koks skirtumas? rolleyes.gif Nedurninu aš, dėl kitų aš čia truputį maskuojuosi. Be to, manau, kad visi čia supranta kas yra kas tongue.gif . Geai, prisipažinsiu, jei kažkam labai reikia- mokiausi daryt savo autopotretus blush2.gif Nu bet ir nemelavau g.gif . Aš sau- pati geriausia draugė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 26, 00:50)
Nu koks skirtumas? rolleyes.gif  Nedurninu aš, dėl kitų aš čia truputį maskuojuosi. Be to, manau, kad visi čia supranta kas yra kas tongue.gif . Geai, prisipažinsiu, jei kažkam labai reikia- mokiausi daryt savo autopotretus blush2.gif Nu bet ir nemelavau g.gif . Aš sau- pati geriausia draugė unsure.gif

Oi Elina - bigsmile.gif 4u.gif

... o del durninimo, nematau durninimo cia, juk niekam nieko nenutiko. Kam reiks, tas zinos (dabar ir as tame tarpe tongue.gif)
Atsakyti
sveiki,

grįžom namučio. Ryt bandysiu vytis.
Rodos visiems išsiunčiau adresus dėl foto mainų. Jei kas dar negavot šaukit garsiai.
Atsakyti
Elina, man visai patinka fragmentas. tik gal dar žemiau reikėjo pabandyt g.gif

Drumbacele, man labai paskutinė patinka. ir priešpaskutinė thumbup.gif pirmoj vandens faktūra gražiai išėjusi, bet pati nuotrauka nelabai man žiūrisi. antroj tas lapas kaip lapas. dabar žiūriu, kad ir trečioji visai nieko. tik šiek žvilgsnis klaidžioja. pritariu Sansarai dėl rakurso - įdomus, bet kažkas ne taip su kompozicija g.gif

Opa, aš fotkinau be štatyvo.

California, ten fotografuota per pietus unsure.gif bet svarbu, kad patiko biggrin.gif nešiu ryt daryt nuotraukas. vakar prisiminiau, kad jau beveik kaip ir seriją turiu skirtingais metų laikais iš tos pačios vietos. reiks paieškot senų nuotraukų. pažiūrėsiu, kas ten gausis.

vvvvv, man patinka. vaikis toks kaip ir išsigandęs ar be galo nustebęs, įsitvėręs į savo geriausio "draugo" leteną biggrin.gif tik vat ta apyrankė man tai nepatinka.

Elina, nu taip ir galvojau, kad ten tu ... aš dar vakar kūdroj labai įdėmiai apžiūrėjau ir nusprendžiau - arba ten tavo dvynė sesuo, arba ten tu lotuliukas.gif

Desiree, sveika sugrįžus 4u.gif kaip laikais? ax.gif

Atsakyti
desiree, sveika grįžus 4u.gif

aš net neabejojau kad ten Elina nuo pat pirmos foto mirksiukas.gif tiesiog supratau, kad žmgus nori likt neatpažintas viešai, tai ir palaikiau tą maskuotę mirksiukas.gif kodėl gi ne, priežasčių būna visokių 4u.gif

dėkui už nuotraukų pagyrimus blush2.gif žinokit savo šilkiniame vandenyje nematau visiškai nieko ypatingo, neįtikinsit, kad ten kas gero tongue.gif o dėl tų rūkų, su pirmąją daug vargau. karpiau taip anaip ir t.t. ir žinau, jei pasižiūrėjus į originalą nežinai kaip karpyt iš karto,o po to dar sedi dešimtis minučių vis ieškant apakrpymo idealaus- nieko gero ir nebebus jau iš jos. todėl jūs tik palaikėt mano nuomonę, kad pirmoje nieko gero, nes pati jos nepamilau blush2.gif stripuli ačiū už kitą nuomonę, pasižiūrėjau atidžiau, bet nepamilau vis tiek blush2.gif gal po kurio laiko kitaip žiūrėsiu thumbup.gif

Atsakyti
laba ryta. vakar dar spėjau apžiūrėti kelias foto. Bet jau nebepamenu kieno jos buvo. Įspūdį paliko juodai balti gamtos, rūko vaizdai. Tiesą sakant pritrenkiančios scenos.
Taip pat atrodo Bitutės rūkas. Bandau spėti iš spalvų ir kvadratinės kompozicijos. Jei klystu, atsiprašau. Taip pat labai mieli akiai vaizdai. Panorama taip pat super.
Elinos draugės foto buvau mačiusi fotokūdroj. Abejojau dar, bet žiūriu, kad neklydau. Pripažįstu, kolegei nestinga idėjų 4u.gif Nors nelabai galiu komentuoti, nes daugelio tavo nuotraukų nebematau.
Viena akim mačiau Drumbacėlės penkias rodos. Buvau pamiršusi, kad Belmonte taip gražu.
Mačiau Silwio laivą, bet nebekomentuosiu nes ten buvo klausimas apie jį, bet nebepamenu.. Vėliau tikiuosi turėsiu laiko apžiūrėti ir visas kitas likusias. Ir trumpai parašyti.

Džiaugiuosi ND laimėtoja. Pritariu, kad mano foto buvo kiek ne į temą, nors tuo pačiu ir į temą...

O laikomės mes šitaip...
Vyras siūlo važiuoti į Lietuvą vieniems, jis išnaudojo visas atostogas. Bet atidėsiu kelionę. Nesinori su vaiku vienai, gruodžio mėn... Be mašinos, tolokai nuo centro.
Tai vat, šukaliojau šukaliojau kas norės arbatos, o pati neatvažiuosiu.
Atsakyti
Desiree, sveika sugryzusi 4u.gif
Gaila, kad neatvaziuosi, buciau mielai susitikusi su tavim, bet yra kaip yra.

Elina, as turbut priklausau toms kurios aklai tikejo, kad ten ne tu o tavo drauge tongue.gif
Na, jeigu ten tu, tai dar karta priimk komplimenta, kad esi labai grazi moteris, ir labai fotogeniska 4u.gif
Atsakyti