Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Pupeliuk, juk ne tik fotolamą nervina nuotraukų išėmimas smile.gif
Juk galima rasti sprendimą. Aš nežadu neišiminėti nuotraukų. Sunku pažadėti, net parą laiko jų neišimti. O kūdroje juk lankosi veik visi čia besilankantys. Taigi kaip ir nieko nesikeičia. Išiminėju nuotraukas ir ten smile.gif Kas suspės ir turės noro, pakomentuos. Kas nespės, tam nereikės skaityti puslapių su komentarais nežinia kokiom nuotraukom. Manau visai teisinga.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 10:58)
Pupeliuk, juk ne tik fotolamą nervina nuotraukų išėmimas  smile.gif
Juk galima rasti sprendimą. Aš nežadu neišiminėti nuotraukų. Sunku pažadėti, net parą laiko jų neišimti. O kūdroje juk lankosi veik visi čia besilankantys. Taigi kaip ir nieko nesikeičia. Išiminėju nuotraukas ir ten  smile.gif  Kas suspės ir turės noro, pakomentuos. Kas nespės, tam nereikės skaityti puslapių su komentarais nežinia kokiom nuotraukom. Manau visai teisinga.

Matyt... verysad.gif
Atsakyti
Visas vaizdas toks, tariant nelabai koks svarus, del popieriaus. As eksponavau po didintuvu, o grupiokai jas ryskino/fiksavo (tirpalai ir gi jau gera desimtemeti pilstomi, perpilstomi tikriausiai biggrin.gif , kai paklausem, kodel mum violetine juosta gavosi isryskinta (is JB), tai atsake, kad del tojog labai senas fiksazas - kiek senas nezinau)) ir jie su gnybtukais neatidziai baksnoja per nuotraukos emulsija, po to dar prasuko emulsija i bugna ir gavosi toks variantas suraizytas, sudraskytas, kad kosmaras doh.gif O dar kai popierius gera desimtmeti skaiciuoja ir n kartu pasibaiges galiojimas, tai toks ir variantas biggrin.gif Man jos tiesiog kazkuo mielos - primena tevu laikus smile.gif Ir cia pirmieji bandymai - todel ir blynai prisvile biggrin.gif
Kompiuterini varianta gelbet geriausiu atveju iseitu su PS.

Namie reikia susirinkti didintuva, nuotraukos dziovintuva issitraukti nusispirkti ryskalo ir fiksazo ir namie padirbti (y)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 29 lapkričio 2007 - 10:20
QUOTE(fotolama @ 2007 11 29, 09:02)
O dabar kelios nuotraukos be pretenzijų į meną, iš serijos „что вижу, то и пою“. Nebijokit, greitai neišimsiu, nors esu tėtis, o nuotraukoje mano vaikas smile.gif

labai torčiukas patiko. tik gal tikrai šiek tiek ryškumo zonos didesnės norisi. bet šiaip smagiai.
man jūsų šeimos nuotraukos visada šilumą skleidžia. labai malonu į jas žiūrėt.

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 29, 09:12)
Ka noretum pakeisti??? ax.gif

aš savo kompe stipriai apkarpiau iš visų šonų biggrin.gif . man geriau atrodo ax.gif ir dabar tos svajingos akys išryškėjo dar labiau.

QUOTE(Leita @ 2007 11 29, 09:13)
ačiū už pagalba mirksiukas.gif

hm... seniai man čia reikėjo užeiti, puikių vaizdų čia yra thumbup.gif

prašom jungtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokio dydzio nuotrauka reikia padaryti, kad siusti Desire sugalvotame zaidimuke? Kaip iforminti? Ir ka kitoje puseje uzrasyti?
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 29, 11:29)
Kokio dydzio nuotrauka reikia padaryti, kad siusti Desire sugalvotame zaidimuke? Kaip iforminti? Ir ka kitoje puseje uzrasyti?

na ne 9x13 biggrin.gif o visa kita kiekvieno fantazija manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 29, 10:29)

Kiek suprantu, griežtų reikalavimų formatui nėra. Mes darysime A4.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 28, 22:50)
Laukiu Jusu nuomones:

Smagu valdyti visa procesa. Romatika. Su nuotraukom persistengei. Senumas ir subraizymai patys savaime nepadaro nuotrauku kazkuo idomesnemis. Mal labiau atinka desiree stilius, svaru ir tvarkinga.

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 29, 03:04)
Na ir pridiskutuota biggrin.gif  Is dalies sutinku su sillwio, bet is kitos puses ir is taves noretusi daugiau ax.gif  Tiek nuotrauku, tiek kritikos....kiek pamenu apie mano paskutines irgi tik pasakei "puiku"..."neturiu ka pridurti" ar pan. blush2.gif
Imetu viena portretuka kritikai smile.gif 
Uzsisvajojes, niekur neziurintis zvilgsnis, pasineres savam pasauly mano vyresnlis...

Is mano puses bus smile.gif Jei tik neisvaziuosiu vel kur nors.
Portretas kaip visada - "puiku" ir "neturiu ka pridurt". Tikrai smile.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 29, 08:35)
Sillwio - darbas nieko, spalvos irgi, antroje gal kiek per daug išryškintos, bet manęs "nekabina", kiek nuobodokas..

Galbut nuobodokas, ale siuzetas toks. Labiau pasizaidimui spalvomis.

QUOTE(fotolama @ 2007 11 29, 09:02)
O dabar kelios nuotraukos be pretenzijų į meną, iš serijos „что вижу, то и пою“. Nebijokit, greitai neišimsiu, nors esu tėtis, o nuotraukoje mano vaikas smile.gif

Techniniam atlikimui jokiu priekaistu nera. Kaip visada.

QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 09:58)
Pupeliuk, juk ne tik fotolamą nervina nuotraukų išėmimas  smile.gif
Juk galima rasti sprendimą. Aš nežadu neišiminėti nuotraukų. Sunku pažadėti, net parą laiko jų neišimti. O kūdroje juk lankosi veik visi čia besilankantys. Taigi kaip ir nieko nesikeičia. Išiminėju nuotraukas ir ten  smile.gif  Kas suspės ir turės noro, pakomentuos. Kas nespės, tam nereikės skaityti puslapių su komentarais nežinia kokiom nuotraukom. Manau visai teisinga.

Ne tai kad nervina. Tiesiog kai neturi laiko ir bandai vytis jus, labai sunku skaityti diskusijas apie kazka, bet nezinoti apie ka. Tuomet tenka praleisti. Tuomet nematau prasmes skyreliui vadintis "mokomes fotografuoti". Iseina, kad mokosi tie, kas tuo metu on-line.
Dekim tada tokias, kuriu nereiketu isiminet.
Atsakyti
Maniškė tikriausiai gausis 18x18.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 29, 10:29)

As atspaudziau A4.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 29, 09:38)
Dekim tada tokias, kuriu nereiketu isiminet.

sutinku. Dėsiu tas, kurių neišimu. T.y. gamtos fotografijas smile.gif o aš ją labai dažnai fotografuoju lotuliukas.gif

Gal tuomet ir į temos pirmojo psl. taisykles įrašyti reikėtų, kad dedam tas nuotraukas kurių neišimsim 4u.gif

O šiaip manau, mokosi tie, kurie deda savo nuotraukas. Iš kitų nuotraukų galima aišku pasimokinti, bet jei savų nedėsi......
Todėk nesutinku su pasakymu, kad mokosie tie, kas online.
Atsakyti
klausykit, o tai kai dėl susitikimo darom? kada, kur? aš tik dabar suvokiau, kad šeštadienį jau gruodis blink.gif lotuliukas.gif

o aš vakar parsinešiau savo mainų nuotrauką ax.gif gavosi 15x15.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 lapkričio 2007 - 10:52