QUOTE(californiagirl @ 2007 11 29, 03:04)
Imetu viena portretuka kritikai
Uzsisvajojes, niekur neziurintis zvilgsnis, pasineres savam pasauly mano vyresnlis...
ISO 800, F1.8, 1/250s
Kalifornijos mergaite, tu WB koreguoji ar tavo Canon automatinis WB taip puikiai susitvarko? Nes odos atspalviai tavo nuotraukose visąlaik be priekaištų...
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 29, 04:16)
Labradoriuke,uzkabino tik pati paskutine.Man,kaip 'nesvariu'megejai tai patiko tie neshvarumai...turbut jei galeciau tai visas fotografijas tokias tureciau..Nostalgija sitai'neshvarai'[su plaukiukais,dulkytem]..
Tai nusipirk iki 100Lt juostinį aparatą, nusipirk pasenusių juostelių, išryskintas išplauk kietame vandenyje, išdžiovink su likusiais ant juostelės lašais, po to dar pabraižyk juostelę ir labai pigiai ir be didesniu pastangų gausi norimą efektą
Dabar dėl nuotraukų dėjimo:
Elina, šitas forumas yra viešas, todėl nekviestų svečių čia nebūna. Visi čia ateina su vienodom teisėm. Jei rašai čia ir dedi nuotraukas, tai tikėkis, kad skaitys ir žiūrės nuotraukas visi, pradedant tavo kaimyno paaugliu vaiku ir baigiant tavo bendradarbės vyru
Šnekant apie nenorėjimą rodyti kai kam savęs ir vaikų... O kaip darote su išėjimu iš namų? Juk gatvėje irgi ne tie žmonės gali jus pamatyti?
Desiree, taip tavo teisė su savo nuotraukomis daryti ką tik nori, bet aš visvien negaliu suvokti to nuotraukų išėmimo. Na taip, tu mama, fotografuoji savo vaiką. Na ir kas tam vaikui atsitiks, jei jo nuotrauką kas nors pamatys? Gal iš tikrųjų jau geriau išvis nuotraukų nedėti, nei įdėti ir neužilgo jas išimti.
O dabar kelios nuotraukos be pretenzijų į meną, iš serijos что вижу, то и пою. Nebijokit, greitai neišimsiu, nors esu tėtis, o nuotraukoje mano vaikas
Prieš porą savaičių mūsų vaikas pirmą kartą gyvenime susidūrė su sniegu
Labai patiko bėgioti po jį.
Tortukas 2,5 metų proga
O čia tiesiog rytinis portretukas.
Jei kam įdomu nustatymai, tai visose nuotraukose EXIF paliktas.