Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

sveiki,

dabar pas mane laiko stoka, tai prisipazistu, neskaiciau ka cia tiek daug ypatingo priraset blush2.gif

Stai sekant senuoju fotografiju darymo metodu. Daryta Fed 5 ir Nikon F50 fotoparatais juostiniais. Rankiniu budu isryskinta ir rankiniu budu padarytos nuotraukos ant LABAI seno popieriaus. Kaip zinia toks popierius jau yra prarades tikrasias savo savybes.
Pritariu Desire, kad cia nesimato to, kas is tiesu matosi nuotraukoje ant popieriaus thumbup.gif
Laukiu Jusu nuomones:

Cia nuotraukoje as pati smile.gif
user posted image

user posted image

Cia jau mano darbai:
user posted image

user posted image

Drumbacele labai lauke mano situ nuotrauku ir isvaziavo pas mama nebesulaukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 28 lapkričio 2007 - 23:00
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 17:35)
Zuvialia teisi - laikom savo nuotraukas, kurias žadam trinti, parą - kaip manot?

pasikartosiu:

user posted image

user posted image

Desiree taisytas variantas:

user posted image

Na ka. Parasysiu ir as savo nuomone. Pirmas variantas man is visu triju galbut geriausiai ziurisi, taciau ta balta deme tikrai ne vietoj.
Antra - nesuprantu, kuris objektas pagrindinis.
Trecioje (kur Desiree padare), mano nuomone, per daug tamsios spalvos. Kompozicija joje kulisine, zvilgsnis krypsta gilyn i mergaite, kuri siuo atveju turetu buti pagrindinis objektas. Taciau taip nera... unsure.gif unsure.gif

Labradoriuke, ar man atrodo, ar pirmoj nuotraukoj kepure ir kakta isdegus? unsure.gif Atsiprasau, jei klystu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 28 lapkričio 2007 - 23:13
dar dėl nuotraukų dedamų išimamų... Nepykit, bet laikysiu tik parą, kaip buvo pasiūlyta. Jei išties nervina, kad paskui reikia skaityti komentarus, nerandant nuotraukų, tai sakykit. Tada geriau jau ir visai čia nedėsiu. Žinot gi kur kitur galit rasti mano nuotraukų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 lapkričio 2007 - 23:43
Klausykit, paaiškinkit man, kvailam, kas čia per kvaila mada dėti nuotraukas ir netrukus jas išiminėti? Kokia viso to prasmė?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 29, 00:39)
dar dėl nuotraukų dedamų išimamų... Nepykit, bet laikysiu tik parą, kaip buvo pasiūlyta. Jei išties nervina, kad paskui reikia skaityti komentarus, nerandant nuotraukų, tai sakykit. Tada geriau jau ir visai čia nedėsiu. Žinot gi kur kitur galit rasti mano nuotraukų..

Aš pritariu

QUOTE(fotolama @ 2007 11 29, 01:03)
Klausykit, paaiškinkit man, kvailam, kas čia per kvaila mada dėti nuotraukas ir netrukus jas išiminėti? Kokia viso to prasmė?

Fotolama, čia užeina ir nekviestų svečių, kuriems aš, pvz. nenorėčiau rodyti savo vaikų ar "draugės" doh.gif smile.gif . Jau prisirodžiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 28, 23:03)

mano mada, nors jos nelaikau kvaila.
Čia dedu nuotrauką, tikėdamasi gauti komentarų, kritikos. Jos gavusi, nebematau tikslo laikyti nuotraukos viešumoje. Nuotraukose mano vaikas. Todėl, būdama ne tik nuotraukos autorė, bet ir mama, nuotraukas išimu. Darbus, kuriuos noriu laikyti viešumoje, palieku tiek čia, tiek kūdroje, tiek savo internetiniame puslapyje.
Nuotraukų išėmime nematau nieko blogo.

Labradoriuke, norėčiau tas pačias nuotraukas pamatyti spausdintas ant dar nepasibaigusio galiojimo popieriaus. Užkabino tik pirma ir trečia. Bet žiūrint ne į atspausdintą darbą o skanuotą versiją, man atrodo kaip klaidos... Tikiu, kad ant popieriaus turėtų įspūdingiau atrodyt. Nors ir esu švarių detalių mėgėja.

Naranja senokai pas mus buvo... Tiesą sakant norėjau padėkoti. Paskutinėse foto pastebėjau įvarių pastabėlių vieniems ar kitiems įtaką... Rodos ir nuotrauką ųivakar atspausdinau su dinamine kompozicija. Nors ir info nelabai daug radau, tai nežinau kiek teisingai supratau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 29 lapkričio 2007 - 01:04
Na ir pridiskutuota biggrin.gif Is dalies sutinku su sillwio, bet is kitos puses ir is taves noretusi daugiau ax.gif Tiek nuotrauku, tiek kritikos....kiek pamenu apie mano paskutines irgi tik pasakei "puiku"..."neturiu ka pridurti" ar pan. blush2.gif

Nuotrauku pas mane maziau, nes mano modeliai paskutiniu metu is manes, tikraja ta zodzio prasme, tyciojasi doh.gif Pamato fotika ir prasideda akiu vartymas, zvairavimas, liezuveliu kaisiojimas....ir t.t ir pan. blink.gif biggrin.gif
Bet labai malonu perskaityti, kad atsiranda zmoniu kam truksta mano portretuku blush2.gif

Imetu viena portretuka kritikai smile.gif
Uzsisvajojes, niekur neziurintis zvilgsnis, pasineres savam pasauly mano vyresnlis...
user posted image
ISO 800, F1.8, 1/250s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 lapkričio 2007 - 03:14
Labradoriuke,uzkabino tik pati paskutine.Man,kaip 'nesvariu'megejai tai patiko tie neshvarumai...turbut jei galeciau tai visas fotografijas tokias tureciau..Nostalgija sitai'neshvarai'[su plaukiukais,dulkytem]..

Desiree,su vaikiuku ir keliais zmogiukais aplink,kiek pamenu dabar tai pats paskutinis siluetas labai graziai ziurejosi..

Californios mergaite pagaliau atejo..na pagaliau..Vel tavo nepakartojama sviesa ir spalvos.Nezinau prie ko prisikabint..viskas idealu mano akim.Negaliu nepagirt bambyzo,kurio zvilgsnis nuginkluoja paprastumu.O gal ir noreciau tiek pat virsuje erdves,kiek ir apacioje bet nemanau,kad kanors keistu.Puiku. 4u.gif
o del vaipymosi..prajuokinai..nes pati bandziau pagaut viena berniuka,kuris uzmates mane besitaikancia stengesi,kuo ymantriau istampyt veida..kantrybes.tai praeina mirksiukas.gif [tik tos kantrybes tau reikes trigubai... doh.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 29 lapkričio 2007 - 04:19

californiagirl, ar is balos tas grazumas tavo vaiku smile.gif
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 29, 05:16)

O gal ir noreciau tiek pat virsuje erdves,kiek ir apacioje bet nemanau,kad kanors keistu.Puiku. 4u.gif

O man atrodo, kad kaip tik erdves virsuj nereikia. Jei butu erdves, tai tikriausiai zvilgnis pirmiausia kryptu i virsu, o dabar kaip tik is karto norisi ziureti i akis....
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 13:46)
nu va. Komentarams dar. Gal netgi labiau šeimos albumui skirta nuotrauka. Tiktų ir Silwio apibudinimui ką matau tą dainuoju  smile.gif
Kūdron nesirįžtu kelti, nes ten balai būtų minimalūs, bet nesulaukčiau komentarų ar kritikos. Todėl keliu čia. Įdomi, neįdomi. Nevykusi?

user posted image

Idomu kodel tu apie sia nuotrauka taip galvoji???? Man ji labai patinka, mociute stiprus personazas thumbup.gif As kaip ir zivialia cia nieko nekeisciau mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 16:35)
user posted image

user posted image

Desiree taisytas variantas:

user posted image

Nieko nauji nepasakysiu...kol as prieinu visos nuotraukos buna pakomentuotos biggrin.gif Labai geras modelis ir desiree pataisytas variantas man labaiusiai patinka mirksiukas.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 17:09)
user posted image  orginalas

user posted image PS filtras

As apstulbus nuo PS koreguoto varianto. Labai patinka thumbup.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 28, 20:49)

Ech...man mistika tie visi nuotrauku sujungimai blush2.gif Gerai, ypatingai kai pamaciau originala, tai sis WOW bigsmile.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 11 29, 04:16)
O gal ir noreciau tiek pat virsuje erdves,kiek ir apacioje bet nemanau,kad kanors keistu.

Man asmeniskai erdves virsuje tikrai nereikia mirksiukas.gif Va matau ir sapokliaka ta pati parase ax.gif Aciu uz nuomone, maliuonu wub.gif biggrin.gif
Zuvialiok, spejau tavo serija su masiniuku pamatyti...dabar tiksliai nepamenu kas ir kaip, bet zinau, kad pirmoji foto istrigo, kur vyrukas pasiliejes tolumoj. Siaip bendrai paemus, gal kiek tamsokos visos nuotraukos buvo g.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 29, 07:34)
californiagirl, ar is balos tas grazumas tavo vaiku smile.gif

....is prigimimo blush2.gif biggrin.gif Aciu 4u.gif Bet vaiku grozio prasom nemineti, nes yra kam tas nepatinka

Labradoriuke, nepyk, bet man neaa blush2.gif Patinka juostiniai kadrai, bet tos pasenusios iki negalejimo juostos man ne cool.gif
Papildyta:
Tiesa, gal kas zinosit atsakyma i mano klausima ax.gif As neturiu pilnos PS versijos, o tik Adobe PS Elements...Vis ziuriu i jusu visus HDR ir pvz. paskutini purienos darbeli kuri pataise desiree sujungdama is 2 sluoksniu...ir taip noreciau zinoti kaip tai daroma blush2.gif Bandau atrasti tai pas save, elementuose, bet niiirandu blush2.gif Gal kas turit Elements ir zinot kaip tai padaryti? O gal tai tiesiog taip pat daroma, kaip ir PS??? Gal kas galetumet trumpai papasakoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 22:25)
Foto, kurią rodai, visiškai originali. Tik sumažinta ir pašarpinta. Diena buvo žiauriai apniukus.

prisimenu aš tą foto. kažkada ND lyg tais buvo, jei neklystu. man ji nereali thumbup.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 22:30)
supratau Bite maja ir Sillwio.... is senu kadru nieko gero nepesiu  doh.gif

manau, kad vis tiek galima bandyt. aš vis dar atrandu kažką naujo iš atostogų nuotraukų ax.gif .

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 29, 03:04)
Imetu viena portretuka kritikai smile.gif 
Uzsisvajojes, niekur neziurintis zvilgsnis, pasineres savam pasauly mano vyresnlis...

patinka spalvos, veido išraiška, bet man kadravimo gal kiek kitokio norisi g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Iš karto surašau, ką norėjau ir jungiu darbus, bo terminai spaudžia..

Ooo, California, jau buvau pasigedusi tavo portretukų ax.gif šis tikrai nuostabus, oo spalvos, šviesa! Ech, kad pas mane tokios būtų rolleyes.gif matyt tikrai gražių spalvų pasaulyje gyveni.. bigsmile.gif O dėl vaikų grožio, tai mane pačią nervina, kai labai jau akcentuoja vaiko grožį, mano atsakymas būna - nieko, išaugs tongue.gif

Sillwio - darbas nieko, spalvos irgi, antroje gal kiek per daug išryškintos, bet manęs "nekabina", kiek nuobodokas..

Bitele - smagumėlis tavo nuotraukos apdirbimas thumbup.gif pati mėgstu taip pažaisti rolleyes.gif bet tuo viskas ir užsibaigia..

Vis nepaminiu Desiree su moterim nuotraukos - man labai patinka! Patinka nuotraukos, kuriom gali kurti istoriją. Ir nieko nekarpyčiau schmoll.gif

Labradoriuke - mane nea, na gal trečia kiek, bet irgi tik iš bėdos... na ir kas kad juostiniai kadrai, na ir kas kad spausdinta ant seno popieriaus, tai žavesio nuotraukom neprideda. Kūdroj buvo labai geras komentaras, neberandu jo.. - svarbu rezultatas, nesvarbu kaip jis pasiektas, jei rezultatui pasiekti padeda senas popierius/juosta/pinhole ar dar kas nors, tai valio! Tačiau mano skoniu šioje situacijoje, tai nė kiek nepadėjo - patys kadrai nekabina.. o jei rodoma tik technika, na tai nematau nieko ypatingo unsure.gif uf kaip čia aš taip, kaip su buože per galvą biggrin.gif
Atsakyti