Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Labas vakaras 4u.gif
nebežinau ar galiu dar čia pasisakyti unsure.gif , nes tikrai jau nutolau nuo foto šiek tiek unsure.gif (tai yra skyrelį seku kasdien, bet nesijaučiu galinti komentuoti kai pati neturiu ką parodyti unsure.gif ) na tikiuosi kada sugrįžt ir su foto wub.gif

Vienok kadangi dabar palietėt temą apie spalvas, prie kurios dabar pati daug dirbu, tai norėčiau pakomentuot ir paklaust g.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 20:28)
Mokausi pažinti spalvas iš naujo smile.gif Ką manot apie tokį variantą? Originalas ir ką pridirbau:

user posted image

user posted image

man atrodo, kad su smilga pačia viskas tvarkoj, o vat fonas tiek viršuj tiek apačioj per daug išryškintas g.gif Ypač žydra spalva palieka kažkokia nenatūrali ir iškrenta iš konteksto . Mano akiai kažkaip taip atrodo smile.gif

Ir dar Silwio, norėčiau paklaust apie vieną foto iš tavo albumo, būtent dėl spalvų , nes labai krito į akį ta foto smile.gif Ar galiu čia parodyti kuri g.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 28, 21:19)
aš vis sukau galvą, ką tu ten su PS darai savo nuotraukoms. o šiandien parašei, ką darei su Purienos nuotrauka. na, tai kažkaip ir pabandžiau tą patį padaryt tik spalvotą variantą  blush2.gif
su spalvų ryškumu gal tikrai šiek tiek persistengiau.
adjust>focus>unsharp mask. tada beveik visada vienodai nustatau:
intensity > tarp 40 ir 55
radius > 5
threshold > 4
mano akiai idealiai šarpina  biggrin.gif

O šarpini jau sumažintą?

Pabandžiau, tikrai gerai. Ačiū.

Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2007 11 28, 21:27)
Vienok kadangi dabar palietėt temą apie spalvas, prie kurios dabar pati daug dirbu, tai norėčiau pakomentuot ir paklaust  g.gif
man atrodo, kad su smilga pačia viskas tvarkoj, o vat fonas tiek viršuj tiek apačioj per daug išryškintas  g.gif Ypač žydra spalva palieka kažkokia nenatūrali ir iškrenta iš konteksto . Mano akiai kažkaip taip atrodo  smile.gif

Ir dar Silwio, norėčiau paklaust apie vieną foto iš tavo albumo, būtent dėl spalvų , nes labai krito į akį ta foto   smile.gif Ar galiu čia parodyti kuri  g.gif

Šovė mintis, kad per LCD gal atrodo kitaip. Reikės ryt darbe pažiūrėt. Mėlyna labai švelni. Mažinant intensyvumą ji tampa pilka, o tai negerai, bent jau man. Ačiū už nuomonę.

Žinoma gali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 28 lapkričio 2007 - 21:48
Na tikrai, Bite, originalas nesukelia tokio įspūdžio, kaip pataisytas variantas. Vieta tai faina nufotkinta. Kaip aš pasigendu tokių vaizdelių Lietuvoje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 lapkričio 2007 - 21:49
Sveikos,
patarkit kur daryti foto didėlesnio formato. vilniuje.
noriu padovanoti įrėmintas 3 foto paveikslo rėmuose, triptikas viename kūne biggrin.gif
reikia geros kokybės 4u.gif
Atsakyti
na as su paskutiniu kadriuku siandien... blush2.gif
neskaitant bardako uz nugaros ar kadras vertas demesio? g.gif
tiesa bandau vis dar mokytis su j/b FS... bet ziuriu mano vaikas visad pilksvas gaunas... matyt kazka dar ne taip darau g.gif

user posted image

bijau ir klaust, bo dar neissiaiskinau ar nepapuolu i ta kategorija su savo foto - "shto dvigajetsa to i fatagrafiruju" ar kazkaip ten panasiai ax.gif
Atsakyti
bitele,kokios spalvos bigsmile.gif labai graziai viskas susigroja.Ir tas vamzdis man kaip buves ir ta backa.Ir tiesa,ta kacioka ir as pastebejau tik originale hihihi.gif.Gal kad spalvos pataisytame variante uzgozia puki baltaji.

desiree,per skubejima prazioplinau nuorodas..begu ieskot. [geda peleda man]..Niu zinok,pagalvojau,kad tavo posta paskaiciau,o tik paskuj ykeliai nuorodas.Tikrai.Kaip pirma kart matau jas bigsmile.gif taigi va,
Berniukas su mergyte labai viskas ziuris.ir zvilgsniai abieju ziuris,nors noreciau berniuko demesio siektiek y mergyte,gal ta tamsesne berniuko veido puse siektiek pasviesinciau.Nors visumoj portretukas man su sklandancia gera nuotaika,kuri jauciasi mergaites veide ir saules apsviestame berniuko veidelyje.Tiesa tamsioji puse[maziau apsviesta]to nekalba,nes net ir berniuko kumstukas sugniauztas tamsoje bigsmile.gif
portretukas su vyruku...pakomentuosiu veliau..siektiek skubina mane...
moteryte virtuveje jau komentavau,kad nieko nekeisciau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 21:32)
Papildyta:
Šovė mintis, kad per LCD gal atrodo kitaip. Reikės ryt darbe pažiūrėt. Mėlyna labai švelni. Mažinant intensyvumą ji tampa pilka, o tai negerai, bent jau man. Ačiū už nuomonę.

Nea, ji ir atrodo švelni, bet kažkodėl man ji nesipaišo čia. Gal ta žydra galėtų būti tokia su šiek tiek violetiniu atspalviu g.gif Čia aš taip mąstau, pagal tą aną užduotį kitoj temoj. Ta žydra yra šalta spalva, ir man lyg norėtųsi kad ji būtų ne tiek šalta unsure.gif tuo labiau kad ir pačioj smilgoj yra violetinės spalvos . Bet kokiu atveju labai būtų įdomu ir norėčiau išgirsti profesionalo nuomonę smile.gif

O kita foto va ši
user posted image

Įdomu kiek ji nutolusi nuo originalo ir kas jai buvo daryta g.gif

Dabartinėj kokia yra, tai spalvos man nerealios thumbup.gif vis žiūriu ir žiūriu į ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 21:32)
O šarpini jau sumažintą?

Pabandžiau, tikrai gerai. Ačiū.

šarpinu originalą, o tada jau su PS mažinu.

QUOTE(Leita @ 2007 11 28, 21:49)
Sveikos,
patarkit kur daryti foto didėlesnio formato. vilniuje.
noriu padovanoti įrėmintas 3 foto paveikslo rėmuose, triptikas viename kūne biggrin.gif
reikia geros kokybės 4u.gif

aš šiandien parsinešiau nuotraukas iš Kodak procentro (Savananorių pr., prie Hyper Rimi). šiaip likau patenkinta jų darbu.

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 21:58)
na as su paskutiniu kadriuku siandien...  blush2.gif
neskaitant bardako uz nugaros ar kadras vertas demesio?  g.gif
tiesa bandau vis dar mokytis su j/b FS... bet ziuriu mano vaikas visad pilksvas gaunas... matyt kazka dar ne taip darau  g.gif

mielas kadras šeimos albumui, bet daugiau nežinau, ką pridurt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 21:58)
na as su paskutiniu kadriuku siandien...  blush2.gif
neskaitant bardako uz nugaros ar kadras vertas demesio?  g.gif
tiesa bandau vis dar mokytis su j/b FS... bet ziuriu mano vaikas visad pilksvas gaunas... matyt kazka dar ne taip darau  g.gif
bijau ir klaust, bo dar neissiaiskinau ar nepapuolu i ta kategorija su savo foto - "shto dvigajetsa to i fatagrafiruju" ar kazkaip ten panasiai  ax.gif

Bitė parašė jau. Gal kokį high key butų galima išlaužt.

QUOTE(Smiltis @ 2007 11 28, 22:09)
Nea, ji ir atrodo švelni, bet kažkodėl man ji nesipaišo čia. Gal ta žydra galėtų būti tokia su šiek tiek violetiniu atspalviu  g.gif Čia aš taip mąstau, pagal tą aną užduotį kitoj temoj. Ta žydra yra šalta spalva, ir man lyg norėtųsi kad ji būtų ne tiek šalta  unsure.gif tuo labiau kad ir pačioj smilgoj yra violetinės spalvos . Bet kokiu atveju labai būtų įdomu ir norėčiau išgirsti profesionalo nuomonę  smile.gif

O kita foto va ši

Įdomu kiek ji nutolusi nuo originalo ir kas jai buvo daryta  g.gif

Dabartinėj kokia yra, tai spalvos man nerealios  thumbup.gif vis žiūriu ir žiūriu į ją  wub.gif

Matysim ir profesionalo nuomonę.

Foto, kurią rodai, visiškai originali. Tik sumažinta ir pašarpinta. Diena buvo žiauriai apniukus.
Atsakyti
supratau Bite maja ir Sillwio.... is senu kadru nieko gero nepesiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 22:25)
Foto, kurią rodai, visiškai originali. Tik sumažinta ir pašarpinta. Diena buvo žiauriai apniukus.

na va, dar vienas pavyzdys kad galima ir reikia fotografuoti net ir blogu oru mirksiukas.gif Atrodo kaip nutapyta wub.gif Parašysiu ryt į AŽ dėl jos, labai norėčiau panaudot ją savo vienam darbui apie spalvas unsure.gif
Atsakyti
Mielieji,
Jau buvo apie tai kalbeta, bet vel sugrisiu - gal galima butu nuotraukas, kurias dedat komentarams palikti ir netrint? va, pabuvau be kompo 3 valandas - 2 lapai teksto (pagal mano nustatymus) ir dalies nuotrauku nebera. As suprantu vaikai, artimieji, nude eksperimentai - nesinori laikyt... bet va tokie maniakai/ziopliai kaip as, kur is jusu nuotrauku mokinas, nebeturi "natur produkto" apie kuri kalbama...
Na nepalikit ant ledo...
ax.gif 4u.gif
Atsakyti