Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

oj,kaip smagu,kad suregavot y manasias asaras.Puolu taukst,kad labai patiko Purienos merginos portretas su ta mergaite.Desirees pataisytas variantas ziurisi geriausiai.Sakyciau portretas baugus man su ta mergyte isblukusia,bet labai limpa..o dar tas sviesos zaismas ant mergtes krentantis..niu as ziuriu ir man siurpuliukai laksto.kazkaip veikia foto. 4u.gif O strazdaneles,kaip grazuuu...

Dejavuko kryziai pasendinti wow,kaip graziai pasimurzine...as gal kiek pabandyciau pakirpt apacios,bet man rodos tada foto praranda gyli?Tada viskas tinka.irgi tokia baugoka patapo nuo to filtro.

stripuli,a ce ne puodo dangtis?Jei taip,tai man regis tinka temai -fragmentas mirksiukas.gif

vvvv,aga kadriukas siektiek paplaukes..gal kiek pilkokas,bet progresas man jau patinka.Nezinau gal todel kad j/b..nesu megeja tu ruzavumu ir 'cemciu lemciu',kuriais apkraunami mazyliai,tai ir nekomentuodavau nesupyk,o sitas man jau liuks...nezinau,bet kadriukas atrodo,kaip vienas priesais veidrodi,jei ne kojyciu padetys cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 28 lapkričio 2007 - 19:50
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 20:35)
Klausimas tau: ką nori parodyti šiuo fragmentu? Ta prasme kuo tau nuotrauka pasirodė įdomi?
Tikiu, kad pamatei kažką labai įdomaus. Tai pagirtina.

Iš esmės sėdėjau prie kompo, dirbau, ir pamačiau, kad lempa kažkaip įdomiai atsispindi kompaktinio disko dėkle... Iš pradžių bandžiau daryt fragmentą - lempos atspindys ir skrituliukas dėkle šalia vienas kito, atseit, apskritimai, šviesa ir tamsa, bet bedarant vienas kadras gavosi ir toks - lempa, spindinti iš skrituliuko... Man asmeniškai tai pasirodė įdomu smile.gif Toks netikėtumas, ir tiek.
Atsakyti
Zuvialia, del cemciu lemciu tu teisi blush2.gif matyt viskam savas laikas biggrin.gif ateina... praeina.....

pabandziau dar pasiltint siek tiek kadra, bet va paplaukimo tai jau su niekuo neispesiu doh.gif
na grudo siek tiek uzdejau... gal tai sioks toks sprendimas paslepti neryskuma? g.gif

user posted image
Atsakyti
vvvvv be grūdo man buvo geriau 4u.gif
O tas neryškumas ne toks ir stiprus...
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 11 28, 19:53)
Iš esmės sėdėjau prie kompo, dirbau, ir pamačiau, kad lempa kažkaip įdomiai atsispindi kompaktinio disko dėkle... Iš pradžių bandžiau daryt fragmentą - lempos atspindys ir skrituliukas dėkle šalia vienas kito, atseit, apskritimai, šviesa ir tamsa, bet bedarant vienas kadras gavosi ir toks - lempa, spindinti iš skrituliuko... Man asmeniškai tai pasirodė įdomu smile.gif Toks netikėtumas, ir tiek.

Smagu, kad matai netikėtus dalykus. Su nuotraukos idėja dar reikėtų padirbėti. Fragmentas puikus, bet neįdomus.

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 20:10)
pabandziau dar pasiltint siek tiek kadra, bet va paplaukimo tai jau su niekuo neispesiu  doh.gif
na grudo siek tiek uzdejau... gal tai sioks toks sprendimas paslepti neryskuma?  g.gif

Pirma buvo geresnė. Fonas blaško. Dėmėsį turėtų prikaustyti daiktas, į kurį vaikai žiūri. Deja jį patį įžiūrėti sunkoka nespalvotoje nuotraukoje. Balta berods siena kairėje manau nereikalinga.
Reikėtų kito kampo. Gal vaikus arčiau sienos susodint.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 20:42)
idejau, bet nebezinau ar palikt  doh.gif

user posted image

susileidžiu dėl dvynukų doh.gif biggrin.gif . Pas tave, vvvvv, irgi- dvyniai? wub.gif
Taip noriu jums parodyt porą nuotraukyčių ( "draugės" autoportr.) bet negaliu doh.gif . I nagai niežti, taip noriu nuomonės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 28 lapkričio 2007 - 20:29
Mokausi pažinti spalvas iš naujo smile.gif Ką manot apie tokį variantą? Originalas ir ką pridirbau:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip gražu, Sillwio. Man beveik originalas labiau limpa. Toks daugiau žiemiškas variantas. Tas pilkumas ramina...
Ir foto formatas man pirmosios- mielesnis. Muset, būsiu pati pavargusi jau nuo PS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 28 lapkričio 2007 - 20:33
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 20:25)
Pirma buvo geresnė. Fonas blaško. Dėmėsį turėtų prikaustyti daiktas, į kurį vaikai žiūri. Deja jį patį įžiūrėti sunkoka nespalvotoje nuotraukoje. Balta berods siena kairėje manau nereikalinga.
Reikėtų kito kampo. Gal vaikus arčiau sienos susodint.

aciu 4u.gif mokinsimes toliau 4u.gif

tiesa praleistos temos pradzia jau perskaiciau.... tai norejau pasakyti, kad man labai reikalingi tavo komentarai su kazkokiu ten daiktu per galva blush2.gif
zodziu kai pasakoma tiesiai sveisiai yra IDEALU! nes kitaip neismoksim mirksiukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 28, 20:26)
susileidžiu dėl dvynukų doh.gif  biggrin.gif . Pas tave, vvvvv, irgi- dvyniai? wub.gif

nea.... tiesiog draugaujam su bendraamziais mirksiukas.gif

Papildyta:

Sillwio, II variante mane zavi spalvos fone labiau nei pats objektas.... nors ne.. traukia abu... be galo...
dvelkia romantika...... labai moteriska foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 28 lapkričio 2007 - 20:40
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 20:28)
Mokausi pažinti spalvas iš naujo smile.gif Ką manot apie tokį variantą? Originalas ir ką pridirbau:

man patinka. tokios švelnios, pastelinės spalvos, o buvo tokios murzinos.

o čia mane Desiree įkvėpė ax.gif šiek tiek sluoksniai pažaidžiau, pakontrastinau. na ir va rezultatas. ar labai persistengiau? unsure.gif šią minutę mane rezultatas tenkina. ryt gal jau kitaip atrodys...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 28, 20:31)
Kaip gražu, Sillwio. Man beveik originalas labiau limpa. Toks daugiau žiemiškas variantas. Tas pilkumas ramina...
Ir foto formatas man pirmosios- mielesnis. Muset, būsiu pati pavargusi jau nuo PS

Ačiū už nuomonę, ale man originalas blankokas smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 28, 20:38)
aciu  4u.gif mokinsimes toliau  4u.gif

tiesa praleistos temos pradzia jau perskaiciau.... tai norejau pasakyti, kad man labai reikalingi tavo komentarai su kazkokiu ten daiktu per galva  blush2.gif
zodziu kai pasakoma tiesiai sveisiai yra IDEALU! nes kitaip neismoksim  mirksiukas.gif
nea.... tiesiog draugaujam su bendraamziais  mirksiukas.gif

Papildyta:

Sillwio, II variante mane zavi spalvos fone labiau nei pats objektas.... nors ne.. traukia abu... be galo...
dvelkia romantika...... labai moteriska foto  mirksiukas.gif

Nedaužau aš su niekuo per galvas smile.gif Nesulauksi smile.gif Komentarų jo.

Moteriška sakai g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 11 28, 20:49)
man patinka. tokios švelnios, pastelinės spalvos, o buvo tokios murzinos. 

o čia mane Desiree įkvėpė ax.gif šiek tiek sluoksniai pažaidžiau, pakontrastinau. na ir va rezultatas. ar labai persistengiau?  unsure.gif šią minutę mane rezultatas tenkina. ryt gal jau kitaip atrodys...

Mane šiandien irgi tenkina smile.gif Šiaip iki mano idealo dar reikėtų mėlyną lietvamzdį pašalint (nes jis mano galva per aukštai) ir mėlyną statinę. O gal ir ne. Pridengiau juos ir nuotrauka prarado nuotaiką. Palik taip. Labai įdomiai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 20:52)
Ačiū už nuomonę, ale man originalas blankokas smile.gif

o čia tikrai originalas? kaip tu čia taip sugebėjai ištraukt smilgos detales? unsure.gif
Atsakyti