Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Zuvialia teisi - laikom savo nuotraukas, kurias žadam trinti, parą - kaip manot?

pasikartosiu:

user posted image

user posted image

Desiree taisytas variantas:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 lapkričio 2007 - 16:51
Atsiprašau, bet ištryniau, nes nieko per daug gero ir pati nemačiau, tik įmečiau parodyti kaip atrodo dabartiniai pasižaidimai PS.
Kartoju
user posted image orginalas

user posted image PS filtras
Atsakyti
oi, tikrai gera dalyka Zuveliukas parase. Jei neprisedi diena, tai ziurek vakare nuotrauku neber doh.gif

Dejavu, vis noriu taves paklaust - man akyse stovi ta nuotrauka, kur prie kryziu kalno, zmoniu minia, berniukas su raudona striuke ir tas dangus toks dramatiskas... gal prisimeni, kaip tvarkei? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 28, 17:15)

Dejavu, vis noriu taves paklaust  - man akyse stovi ta nuotrauka, kur prie kryziu kalno, zmoniu minia, berniukas su raudona striuke ir tas dangus toks dramatiskas... gal prisimeni, kaip tvarkei? ax.gif  4u.gif

Nieko ten ypatinga, tik diena debesuota pasitaikė. Na ir padariau
HDR per photomatix programėlę.

Dėmesio kas naudoja distancinius. Ką tik gavau vieną kažkokį - nemoku pasijungti. doh.gif Fotolama, gal tu susidūrei?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 17:18)
Dėmesio kas naudoja distancinius. Ką tik gavau vieną kažkokį - nemoku pasijungti.  doh.gif  Fotolama, gal tu susidūrei?

pas mane reikia kelis kart paspaisti autotaimerio mygtuką. vieną kart paspaudus- fotografuoja su taimeriu, antra kartą su distanciniu bet su užlaikymu 2 sek, trečia kartą tik su distanciniu be užlaikymo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 28, 17:29)
pas mane reikia kelis kart paspaisti autotaimerio mygtuką. vieną kart paspaudus- fotografuoja su taimeriu, antra kartą su distanciniu bet su užlaikymu 2 sek, trečia kartą tik su distanciniu be užlaikymo.  4u.gif

o kaip fokusą nusistatyti, maniškis nepagauna sad.gif Kad ir ką darau viskas susilieję
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 17:32)
o kaip fokusą nusistatyti, maniškis nepagauna sad.gif Kad ir ką darau viskas susilieję

tai kad nieko nereik.nustatai autofokusą ant objektyvo ir viskas. tik jei neranda konstrasto, tik tada visai nefotografuoja. o jei nugrybauja, tai bandau su stovu pažiūrėt paspaudus mygtuką ant fotiko,kur fokusuoja. jei matau, kad ne ten - pasuku vos vos.kai randu reikiamą tašką. jungiu distancinį ir fotografuoju.bet vis dažniau ant rankinio, nustatau maksimalų atitolinimą, kiek leidžia objektyvas. tenka apkarpyt,bet bent jau niekas nenugrybauja tamsoj ar prietemoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 17:18)
Nieko ten ypatinga, tik diena debesuota pasitaikė. Na ir padariau
HDR per photomatix programėlę.

Dėmesio kas naudoja distancinius. Ką tik gavau vieną kažkokį - nemoku pasijungti.  doh.gif  Fotolama, gal tu susidūrei?

Aciu 4u.gif

Del distancinio nieko negaliu patart - niekad nesu naudojus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 17:32)

Nikonas fokusuoja prieš fotografuodamas. Kaip pentax nežinau.
Atsakyti
Sveiki, sorry, šįsyk turbūt nuotraukų nekomentuosiu, nes neateina jokios protingos mintys į galvą.
Apsiribosiu kitais komentarais - pirma, man patinka komentarai kaip buože per galvą, tokių ir ateinu tiek paskaityti, tiek savo nuotraukom gauti, pati kol kas stengiuosi tokių nedaryt, per mažas išmanymo lygis. Antra, tikrai gerai būtų, jei nuotraukos išbūtų ilgiau... Ar bent jau nuorodos į nuotraukas. Trečia, PS net neturiu, bet laikau, kad yra dviejų rūšių fotografijos menas, vienas, kai daroma kuo natūraliau, ir antra, kai prisideda dar PS. Savo turimą nuotraukų tvarkymo programėlę kol kas naudoju kadravimui bei šviesinimui-ryškinimui... Be šių dalykų vargu bau pavyktų apsieiti, o širdis linksta prie to, kad būtų nuotrauka iš karto gera (neskaitant kadravimo), matyt, juostinio fotoaparato paveldas... Bet labai gerbiu tuos, kurie sugeba iš paprastos nuotraukytės su PS padaryt šedevrą. Tam reikia, mano galva, kitokio pasaulio matymo, kurio pas mane nerasta smile.gif

Įmetu fragmentą teismui ir buožėms bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 11 28, 19:03)
Įmetu fragmentą teismui ir buožėms bigsmile.gif

Klausimas tau: ką nori parodyti šiuo fragmentu? Ta prasme kuo tau nuotrauka pasirodė įdomi?
Tikiu, kad pamatei kažką labai įdomaus. Tai pagirtina.
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif
na jau puslapiu pripyskinot.... ax.gif ilgas darbas laukia dabar visus perskaityti cool.gif

bet pries pradedama idedu viena man pasirodziusi idomu kadriuka... blush2.gif
tik mane tos mano durys, sienos ir grindys bash.gif viska gadina verysad.gif
bet ziuriu, kad ir kadras paplaukes lyg g.gif kaip jus sakot turbut fokusas bus pavaziaves doh.gif

idejau, bet nebezinau ar palikt doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 28 lapkričio 2007 - 19:43