Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 15:40)
gavosi pilkai juoda, bet nuotaika matosi, ir kaip kadruočiau matosi  4u.gif

man šita daug geriau žiūrisi, tik dar veidą kiek pašviesint norėtųs.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 15:40)
gavosi pilkai juoda, bet nuotaika matosi, ir kaip kadruočiau matosi  4u.gif

Yep, matau istorija.

Beja, o gal tavo varianta palikt spalvota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 28 lapkričio 2007 - 15:47
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaah pavyko išgelbėti kadrą.

ir pačiai save paneigti, kokia aš natūralistė lotuliukas.gif O dar norėjau organizuoti savaitę nuotraukų be PS prisilietimo lotuliukas.gif

Silwio, nežinau kaip būtų su spalvom. Reiktų tada mokančiam su PS tvarkyti nuotrauką. Šiaip Purienos varianto spalvos tai geros. Gaila į jb versti.

Puriena, palikti nuotrauką ar išimti?

Drumbacele, jei manai, kad reik pailset nuo SM. Pailsėk. Tik neilgam. Grįžk su nuotraukom. o ir kitą savaitę aš Lt būsiu. nepražiopsok susitikimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 lapkričio 2007 - 15:54
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 15:48)
Puriena, palikti nuotrauką ar išimti?

Išimk, nes ir aš išimsiu. Šauniai padirbėjai. Geras dalykas tas PS, kad ir kaip jį koneveiktum rolleyes.gif Bet, gi su PS dirbant irgi reikia pamatyti kadrą(ar istoriją, anot sillwio). Man dar mokyit ir mokytis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 lapkričio 2007 - 16:00
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 15:43)
blink.gif  clap_1.gif  thumb_yello.gif  4u.gif
Jamam šitą kadrą biggrin.gif

kodėl aš jo nematau????? verysad.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Bitute, nes išėmiau nuotrauką. ax.gif ne aš autorė. Galiu persiųsti Purienai o ji spręs rodųti dar čia ar ne. O gal išsisaugojai pas save PC?
Ir tai kažkaip nedrąsu kišti pirštus prie kitų nuotraukų...
Atsakyti
Bite, galiu įdėti, jei būsi eteryje. Va, spalvotų nepavyks taip greit pašalint, nes iš fotobuketo ištrynus, SM dar kažkiek laiko rodo.
Papildyta:
Desiree, o kaip tu tvarkei tą foto? Bandau pakartot. Man kažkaip nelabai pavyksta. Sluoksniais gal tvarkei?
Atsakyti
Niu va.perskaiciau 10puslapiu vien tik komentaru su nuotraukom,kuriu jau nera.Nezinau,kaip jums,bet man tai atrodo velniskai neveiksminga..Net nesinori skaitinet.o iskart spaust paskutini puslapi,kuriame GALBUT spesi pamatyt koki kadra...Neturiu galimybes praleisti SM daug laiko.Ytariu,kad dauguma musu taip pat.O atejus dienai ypusejus cia jau nebematau prasmes..nesupykit,bet tiesiog didelis nusivylimas uzplusta,kai tiek daug snekat,analizuojat,dedat bandymus,o tu net negali ysivaizduot apie ka kalba eina...noreciau pasiulyti bent diena palaikyti darbus...

Aciu del nuomoniu,kas ne taip manosiose..Jusu paskatinta istryniau savasias...Zalia veiduka pati padariau..Kazkodel man atrodo kad butent toki as jy maciau tadien...Pataisytos spalvos praranda savo zavesi.man kaip niekad grazu biggrin.gif

neturiu ka komentuot...tiesa spejau uzmatyt desirees moteryte virtuveje,man labai patiko...ir ta buitis ir ta kojyte.Nieko nekeisciau.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 15:23)
Desiree, o kaip tu tvarkei tą foto? Bandau pakartot. Man kažkaip nelabai pavyksta. Sluoksniais gal tvarkei?

su dviem sluoksniais. viename nuėmiau kiek kontrasto ir patamsinau o kitą pašviesinau. Sulipinus abu kartu padidinau kiek kontrastą.

uff susigėdau. trinu savo nuotraukas labai dažnai. Kažkaip nesusimąsčiau kad tikrai turėtų nervinti skaityti ir nematyti nuotraukų.
pasitaisysiu. Čia nuorodos į mano šmėžavusias nuotraukas
http://i146.photobuc...Unbenannt-3.jpg
http://i146.photobuc...kinas/Dami1.jpg
http://i146.photobuc...inas/img106.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 lapkričio 2007 - 16:35
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 28, 16:24)
Niu va.perskaiciau 10puslapiu vien tik komentaru su nuotraukom,kuriu jau nera.Nezinau,kaip jums,bet man tai atrodo velniskai neveiksminga..Net nesinori skaitinet.o iskart spaust paskutini puslapi,kuriame GALBUT spesi pamatyt koki kadra...Neturiu galimybes praleisti SM daug laiko.Ytariu,kad dauguma musu taip pat.O atejus dienai ypusejus cia jau nebematau prasmes..nesupykit,bet tiesiog didelis nusivylimas uzplusta,kai tiek daug snekat,analizuojat,dedat bandymus,o tu net negali ysivaizduot apie ka kalba eina...noreciau pasiulyti bent diena palaikyti darbus...

Jo. Buvau pamirses parasyt sita beda.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 16:26)
su dviem sluoksniais. viename nuėmiau kiek kontrasto ir patamsinau o kitą pašviesinau. Sulipinus abu kartu padidinau kiek kontrastą.

tai sakot savaitė be PS hihihi.gif

bet tikrai Žuvialia yra teisi. aš besilankydama n kartų per dieną čia nespėju visų nuotraukų užmatyt ax.gif o kas rečiau ateina.... negražu taip, negražu... nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 15:26)
uff susigėdau. trinu savo nuotraukas labai dažnai. Kažkaip nesusimąsčiau kad tikrai turėtų nervinti skaityti ir nematyti nuotraukų.
pasitaisysiu.

na va.man suzibo siokia tokia viltis..
Kazkodel senasias temas kartais paskaitinedama ir matydama ne tik komentarus galedavau pasimokinti.Galvoju,kad gerai,kad moderatoriai to dar neuzmate..nes kazin ar issaugotu temas is kuriu nelabai ka pasiimsi..liudna..

o kur califronios portretukai pradingojo??man ju ce truksta..

o dejavuk,aciu uz issamu paaiskinima,bandysiu analizuot,kas ten kaip..
Atsakyti