Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 14:52)
šiluma spinduliuoja. Tikriausiai vienas tų darbų, į kuriuos reikia ilgėliau pažiūrėti ir tik tada komentuoti. Dažnai man taip būna. Bet iš pirmo žvilgsnio patinka tas šiltas moters žvilgsnis. Ir šmėžuojanti mergytė. Tarsi jos paties lakiojantys vaikystės prisiminimai..
Gal bučiau horizontaliai kadravusi. Nors kas ten žino.
Viršaus gal kiek daugoka.
Šiaip modelis žavingas.

4u.gif
Žinai, aš ir kadravau horizontaliai biggrin.gif Tik pakarpiau stipriai. pasirodė , kad kad kadre visko per daug. Jei įdomu, galėčiau ir horizontalų variantą įdėt.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 14:34)
Tiesą sakant, dėl to čia ir nebekomentuoju, nenoriu ko nors netučia  įžeisti. O tų kuriems reikia mano kritikos, (bitutė, sillwio minėjo) pasistengsiu rasti laiko pakomentuoti.

ir mane i sarasus trauk 4u.gif

zinau, kad retai nuotraukas dedu dabar - laiko stoka, o gal daugiau kazkoks apmirimas - fotografuoju, bet visos nuotraukos seimyniniam albumui tinkamos, tai cia net nerodau smile.gif bet jei idedu, tai laukiu nuomones - nepatinka, tai tikiuosi kad ir pasakysit - ''wyshnia, sita klijuok i albuma, jei tau patinka'', arba net nieko galit nesakyt (susiprasiu mirksiukas.gif ), jei manot, kad kazkas gal ir nieko, bet kazkas ne taip - noreciau taip ir isgirst, butu liuks dar, jei atrastumet laiko parasyt, kas ne taip 4u.gif

Dabar nekomentuoju, prisesiu vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 14:53)
na juk sakau, bijau ką nors įžeisti ir pan., (bet įtraukiu tave į savo sąrašą, jei jau toks pageidavimas yra    lotuliukas.gif )  Pažadu pasitaisyti nuo šiandien

Dejavu, tiesą sakant, aš galvoju, kad tu tai mane ignoruoji ax.gif O "įžeidimų" aš nebijau, nes mes juk nesistengiam čia įžeidinėti viens kito, o tik kritikuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 lapkričio 2007 - 15:02
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 14:40)
Norėčiau jūsų nuomonės apie šį portretą g.gif
user posted image

Ta šviesi dėmė kairėje labai blaško dėmesį. Pirmiausia akys krypsta į ją. Tik paskui į modelį. Dar kiek paklaidžiojęs akimis pamačiau ir šmėžuojančią mergaitę. Skirtingai nei Desiree man šitoks balaganas fone ne prie širdies.

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 13:59)
4u.gif
Žinai, aš ir kadravau horizontaliai biggrin.gif  Tik pakarpiau stipriai. pasirodė , kad kad kadre visko per daug. Jei įdomu, galėčiau ir horizontalų variantą įdėt.

aha. įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 28, 15:03)
Ta šviesi dėmė kairėje labai blaško dėmesį. Pirmiausia akys krypsta į ją. Tik paskui į modelį. Dar kiek paklaidžiojęs akimis pamačiau ir šmėžuojančią mergaitę. Skirtingai nei Desiree man šitoks balaganas fone ne prie širdies.

Pritariu, plius negaliu surasti jokio loginio mergaites buvimo kadre paaiskinimo.
Atsakyti
Šiaip labai ačiū už komentarus - malonu jų sulaukti 4u.gif

Štai horizontalus variantas

user posted image

Ir štai dar vienas variantas, kuris man būtų labiausiai prie dūšios, bet ryškumas nugrybavęs...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 lapkričio 2007 - 15:12
aš ne iš tų žmonių, kurie įsižeidžia nuo komentaro mano nuotraukai, kai kritika yra pagrista. visi esat jau kritikavę mano nuotraukas ir tikrai nei vienam į akis nešokau po tokio komentaro. aš neįsižeisiu ir už pasakymą kad nuotrauka visiškas sh, jei tikrai taip manot 4u.gif dejavu maloniai prašom komentuoti ir mano nuotraukas su buožėmis. o link tavęs turbūt negreit važiuosim, gal tik apie kalėdas-naujuosius, o tada ne fotografavimai galvoje mirksiukas.gif

dėl purienos foto, tai blaško šviesa už nugaros. mergaitę pastebėjau paskutinę.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 28, 16:00)
ir mane i sarasus trauk 4u.gif

zinau, kad retai nuotraukas dedu dabar - laiko stoka, o gal daugiau kazkoks apmirimas - fotografuoju, bet visos nuotraukos seimyniniam albumui tinkamos, tai cia net nerodau smile.gif bet jei idedu, tai laukiu nuomones - nepatinka, tai tikiuosi kad ir pasakysit - ''wyshnia, sita klijuok i albuma, jei tau patinka'', arba net nieko galit nesakyt (susiprasiu mirksiukas.gif ), jei manot, kad kazkas gal ir nieko, bet kazkas ne taip - noreciau taip ir isgirst, butu liuks dar, jei atrastumet laiko parasyt, kas ne taip 4u.gif

Dabar nekomentuoju, prisesiu vakare ax.gif

as ir nesakau, kad reikia meluoti, ir kur negrazu sakyti kad grazu, kad patinka. Bet mandagumas dar niekam nepakenke. Atviru pasisakymu ir as laukiu.
Jautriai as reaguoju siandien, ir matau, kad esu nesuprantama. Tai geriau pailsesiu nuo SM kuri laika.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 14:52)
Skubu rašyti, kad komentarų laukiu iš Visų!!!! Sayonara, auuuuuuuuu girdi? ir iš tavęs 

lotuliukas.gif gerai jau gerai smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 14:59)
Žinai, aš ir kadravau horizontaliai biggrin.gif  Tik pakarpiau stipriai. pasirodė , kad kad kadre visko per daug. Jei įdomu, galėčiau ir horizontalų variantą įdėt.

aš irgi norėčiau horizontalų kadravimą pamatyti, nebijočiau labiau kirpti rankos ir vaikučio vis tik kadre nenorėčiau, nes nuima nuo objekto akcentą. patinka šiltos spalvos.

žinok, horizontalusis variantas man žymiai priimtinesnis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 28 lapkričio 2007 - 15:20
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 14:09)
Pritariu, plius negaliu surasti jokio loginio mergaites buvimo kadre paaiskinimo.

dėl baltos dėmės atitraukiančios dėmesį lieka pritarti jums abiems. Bet nemanau, kad reikia ieškoti loginio mergaitės buvimo kadre paaiškinimo. Manau šitaip nuotrauka gali patikti arba ne. Vėlgi skonio reikalas. Man tarkim be mergaitės tai būtų tiesiog eilinis portretas. Šiltas portretas. Bet nieko daugiau nepasakantis. Su mergaite kadre galima atleisti fantazijai vadeles...
Na va, štai ir istorija. Mergaitė pasirodo slėpėsi. o antrojoje foto matosi jau įsidrąsino...
Horizontalus variantas man labiau patinka. Norėtųsi kažkaip ir tą židinį išsaugoti kadre. Jei neatsitiktinis o spec. ruoštas kadras tai dar padirbėčiau ieškodama kito fotografavimo kampo. Ir kairioji pusė kiek per šviesi. Tada gal vakarop fotografuočiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 lapkričio 2007 - 15:20
4u.gif Na ir diskusijos cia biggrin.gif

Pirmiausia apginsiu savo nuotraukas lotuliukas.gif Fotografavau maratona. Ir nenorejau eiliniu nuotrauku. Bandziau panninga ir kelios nuotraukos man paciai atrodo vykusios (cia ir vieno fotoreporterio nuomone) smile.gif . Gilios prasmes jose, zinoma, nera ir nebus. Gal tik tai, kad vienas is begiku uzeme prizine (ar arti jos) vieta Frankfurto maratone.
Nuotraukos PS netaisytos. Reiktu patiesinti.

As irgi prie tu pusiau naturalisciu. Kazkaip baisiai tingiu knaisiotis po PS. Bet kiekvienas.

Puriena, labai silta nuotrauka. Tik, mano akiai, per sunki desine puse. Joje dominuoja tamsiai ruda. Atsvertis kaireje lyg ir butu vaikutis. Bet jis per lengvas, sviesus.

Desiree, apie tavaja nuotrauka neturiu nuomones. Benz jau kol kas.
Atsakyti