Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Laba,

gerai kad uzsukau, tokiu graziu nuotrauku prikelet thumbup.gif

Elinos drauges, Off Topic nuotrauku nematau.

Bites majos labai patiko trecioji, kur su upe. Ir pirmos dvi labai jau namu ilgesi uzastrino doh.gif Labai tie raudoni stogiukai ruke graziai ziurisi.

QUOTE(Sansara @ 2007 11 25, 10:53)
ir mano šilkinis vanduo 

Sansara, kriokliukas labai. O is ruku labiausiai istrigo antra ir trecia. Tokias nuotraukas ant sienos kabint.

Drumbaceles 4 ir 5 thumbup.gif 5 traukia minimalizmu, o 4 labai jauki.

Sakykit, o jus va sitas nuotraukas su statyvais fotkinot? Klausiu ir BitesMajos, Sansaros, Drumbaceles. Pajutau, kad fotiko nenulaikau, todel daznai ir fokusas nuplaukia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 24, 13:32)
o cia i temos pabaiga idesiu jums savo DJ meski  hihihi.gif kazkuo man si foto miela... tokia seimos albumui

Fonas man nelabai patinka, o šiaip nuotrauka žavinga.

QUOTE(Sansara @ 2007 11 24, 17:24)
na ir mano RŪKAI. man sepijos ir medžių periodas  lotuliukas.gif bet sepijų neturiu drąsos dėt, tik viena pati grožiuos  blush2.gif todėl jb variantai  mirksiukas.gif

Man antra thumbup.gif Tik dar kirpčiau tą didelį medį dešinėje.

QUOTE(bite maja @ 2007 11 24, 20:25)
šiandien aš ir grožėjausi rūku. tik ne gamtoj, bet mieste  ax.gif
taigis

Bite, pirma ir trečia thumbup.gif Visos trys tinka ant sienos. Šaunuolė

QUOTE(Pienės_Pūkas @ 2007 11 24, 21:02)
Aš labai mėgstu fotografuoti gamtą smile.gif

Aš irgi smile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 11 25, 14:08)
O čia beveik netaisyta

Įdėjų turi. Atlikimas dar šlubuoja. Nefotografuoti tokio modelio, nusikaltimas smile.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 25, 20:09)
Sveikuciai smile.gif
ikeliu savo nuotraukytes is siandienos fotosesijos belmonte. Laukiu kritikos/ Labai idomu kaip jums jos atrodo kompozicine prasme.

Paskutinė ledas.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 24, 05:59)
silwio,isduok paslapti savo paskutiniuju bandymu pas victor'a temoj.cia su Lense correction,ar kazkaip kitaip ta zmogeli priartinai?labai ydomu,nes niekaip neatitraukiu akiu.Atrodo,kaip du skirtingi kadrai.Vienas su muiline,kitas su gera optika..neuzmigsiu dabar..  bigsmile.gif  biggrin.gif

Iškirpau tiktai. Pataisiau kiek spalvas, pašviesinau veidą, patamsinau antrą planą ir uždėjau vinjetę. Atsiprašau, kad sugadinau miegą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 25, 20:50)
Sakykit, o jus va sitas nuotraukas su statyvais fotkinot? Klausiu ir BitesMajos, Sansaros, Drumbaceles. Pajutau, kad fotiko nenulaikau, todel daznai ir fokusas nuplaukia.  unsure.gif

krioklius - su stovu. viską kitą - be. na dar su šeimyna - taip, kad kadre visi būtume, bet jų čia nededu blush2.gif
Atsakyti
dar viena draugės foto. Nu nieko gero, ania? unsure.gif Kirpt turėjau, nes veiksmas- vonioje blink.gif , ten- geriausias apšvietimas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 25, 21:23)
dar viena draugės foto. Nu nieko gero, ania? unsure.gif  Kirpt turėjau, nes veiksmas- vonioje blink.gif , ten- geriausias apšvietimas doh.gif

Truputėlį gaila kairės kojos mirksiukas.gif Pamėgink tą patį, tik dieną kambary prie natūralaus apšvietimo.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 25, 21:50)

Sakykit, o jus va sitas nuotraukas su statyvais fotkinot? Klausiu ir BitesMajos, Sansaros, Drumbaceles. Pajutau, kad fotiko nenulaikau, todel daznai ir fokusas nuplaukia.  unsure.gif

tik su statyvu ir su laikmaciu. Nes tekanti vandeni fotografavau su ilgu islaikymu, jei be statyvo tai ne tik vanduo bet ir visa kita plaukia wink.gif O

QUOTE(Elina @ 2007 11 25, 22:23)
dar viena draugės foto. Nu nieko gero, ania? unsure.gif  Kirpt turėjau, nes veiksmas- vonioje blink.gif , ten- geriausias apšvietimas doh.gif

user posted image

As nespejau pamatyti sad.gif
a jau matau smile.gif
fainumelis smile.gif tik aisku jei kabientis, tai plyteliu grindys nelabai, noretusi vientisumo, na o kad jau teko koja kirpti tai ir nesikabinsiu prei jos wink.gif koki filtraa uzdejai, atrodo kaip piesta?

p.s. kad jau isgyret mano nuotrauka, tai i avatara isikeliau net tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 25 lapkričio 2007 - 22:35
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 25, 23:29)

As nespejau pamatyti sad.gif

Kad nieko gero schmoll.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 25, 23:29)
koki filtraa uzdejai, atrodo kaip piesta?

Pamiršau kokį dėjau blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 25, 21:23)

user posted image

Kudroj spejau pamatyti jau...buvau isitikinusi, kad cia tu pati g.gif Panasios kokios blink.gif Sillwio jau pasake- gaila kaires kojos, ber siaip sumastymas patinka thumbup.gif lauksim kitu bandymu mirksiukas.gif

Drumbacele, laaabai patiko tavo vandens nuotrakos thumbup.gif Saunuole 4u.gif

Bites majos naktiniai Vilniaus vaizdai swoon.gif Su mielu noru tokius ant sienos kabinciau, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 lapkričio 2007 - 22:43
labas vakarelis 4u.gif

niu mergytes ir berniukai kiek sauniu nuotraukyciu per paskutines dienas pridejot thumbup.gif
ne vienos kol kas nepakomentuosiu, nes perziurejau prabegom, bet uzkabinusiu tikrai buvo daug thumbup.gif labai labai saunu!

o as dar zaidziu su senais kadrais blush2.gif

pabandziau pakopijuot matyta foto su balioneliu blush2.gif
tik mano erdve visa klonuota... bet cia as velgi mokausi dirbt FS blush2.gif

erdves padariau labai daug, matyt kazkam jos pasirodys tikrai per daug, bet mane ta su balioneliu suzavejo ir ta tema pritaikiau siai... nes labai jau gilus vaiko zvilgsnis buvo ir norejau jam suteikt erdves... ax.gif
tiesa fonas netycia gavosi dangaus imitacija hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 25 lapkričio 2007 - 22:51
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 25, 22:41)
Kudroj spejau pamatyti jau...buvau isitikinusi, kad cia tu pati g.gif  Panasios kokios blink.gif 

Kaip veidrody turbūt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, olialia kokių gražių nuotraukų pamčiau blink.gif aš tai jaučiu švikas bus iš mano pasivaikščiojimo verysad.gif

Bitelės visos super thumbup.gif ant sienos!

Drumbacele - paskutinė super, nors visos gražios, antroji ir man nelabai įdomi, nors atlikta nepriekaištingai

Sansara - rūkai super thumbup.gif ir kriokliai, nebeatsirenku kuri ten silpnesnė, bet visos žiūrisi mirksiukas.gif

Elina, nu ta tavo labai gerai draugė mirksiukas.gif tai supermodelis thumbup.gif man patiko ta kur grūdo pridėjai, na galo jo ir nereikia, nebežianu ką ten taisyčiau, nes nebematau nuotraukos, bet kai tokį gražų modelį šalia turi, tai pasipraktikavus manau greit ir kokybę kitą pamatysim mirksiukas.gif kitų nuotraukų nematau verysad.gif

Vvvvv, nu žinok mano skoniu geras tavo šitas kadras! gal butaforiją kitą būčiau rinkųsis, bet liux!

Aš dirbu darbais užsivertus, tai tik prabėgom peržvelgiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 25 lapkričio 2007 - 23:34
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 25, 23:31)
Elina, nu ta tavo labai gerai draugė

Jūs čia tyčia ar netyčia taip kalbat? Gal kam ir linksma, bet šiaip nesmagu stebėt kai antroj temoj kažkoks žmonių durninimas gaunas
doh.gif
Atsakyti