Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 11 28, 14:02)
sillwio, nebesiginčysiu. nes vis tiek lieku prie savo pozicijos, kad pasielgei neetiškai. priėmiau tikrai asmeniškai ir asmeniškai tai išgyvenu, tu to nesuprasi ir nepajausi, kaip jaučiau aš. todėl yra beviltiška mėtytis tuo, kas yra įžeidimas, kritika, etiška, neetiška, tik pastaba ar "užvažiavimas" ir t.t. man atrodo žmonės kurie dar pasisako ir deda foto, tikrai stengiasi ir niekint jų komentarus, kad "cto vizu, to poju".... taškas. daugiau komentarų ta tema nebus.

Tu teisi, nesuprasiu. Ne vaiku darzelis cia ir kiekvienas turim savo nuomone. Zmones stengiasi ir dedami nuotraukas i tema "ka matau, ta dainuoju". Gink dieve neniekinu ju (pats negimiau zinodamas, kaip auto perjungt i M), bet cia mokomes, taigi norisi matyt konstruktyviu komentaru, o ne vien wub.gif thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif
Baigiau.
Atsakyti
Taip. ne vaiku darzelis. Bet kad ir kokia suaugusi buciau, esu moteris. Jautri, pazeidziama, emocionali... Dauguma menininku tokie (placiaja prasme)... Tavo komentarai tikrai kartais, kaip su buoze per galva... Galima ir svelniau ta pati pasakyti. Juk siaip jau cia moteru dauguma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 28 lapkričio 2007 - 14:18
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 28, 14:17)
Taip. ne vaiku darzelis. Bet kad ir kokia suaugusi buciau, esu moteris. Jautri, pazeidziama, emocionali... Dauguma menininku tokie (placiaja prasme)... Tavo komentarai tikrai kartais, kaip su buoze per galva... Galima ir svelniau ta pati pasakyti. Juk siaip jau cia moteru dauguma.

Atsiprasau, bet tema baigiau, o tu dar palietei ir lytine diskriminacija smile.gif Geriau patylesiu.
Atsakyti

na baikit baikit. nereikia kalbėti už visus. Man kaip tik reikalingi tokie komentarai, kaip su buože per galvą, kiek įmanoma stipriau.
Tiesą sakant, dėl to čia ir nebekomentuoju, nenoriu ko nors netučia įžeisti. O tų kuriems reikia mano kritikos, (bitutė, sillwio minėjo) pasistengsiu rasti laiko pakomentuoti.

Sansara, baik pykti 4u.gif Pasakyk, kada artimiausiu laiku į mano kraštą atvažiuosi ir einam kartu fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 15:34)
na baikit baikit. nereikia kalbėti už visus. Man kaip tik reikalingi tokie komentarai, kaip su buože per galvą, kiek įmanoma stipriau.

drinks_cheers.gif
Atsakyti

nu čia dabar... unsure.gif bukvaliai su jumis nesutinku schmoll.gif Sillwio vienas iš nedaugelio čia esančiųjų rašo tiesiai šviesiai. be jokių pagražinimų. manau, čia jau "jautriųjų menininkų" problema, kad tos kritikos nemoka priimt.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Tokia realybė - nesu paminėta nei tarp skyrelio VIP'ų, kurių nuotraukas norite matyti, nei tarp gerai komentuojančių, bet dalyvauti vistiek norisi biggrin.gif Neįsižeidžiau - tikrai. Supratau, kad yra kur mokytis ir stengtis. Deja, kaip ir daugumai - hobiui laiko trūksta nors tu ką doh.gif Kai per daug įsijaučiu į fotografiją, gaunu bart nuo šeiminykščių, kad negauna dėmesio. O dažnai tiek gerų kadrų bėga pro mane - nesuspėju gaudyt. Tai va - pasiteisinau, vadinasi biggrin.gif

Dabar, ką mačiau, tai labai įstrigo Desiree nuotraukos. Toje, kur susibūrę vienoj vietoj žmonės - puiki nuotaikinga nuotrauka. Tik tas vyras tolimiausiame plane...nelabai žiūrisi. Antroji irgi man labai patiko ir ten kur peršviestos vietos kažkaip nelabai kliūna g.gif Gal nuotaika pramuša kažkokį kokybės trūkumą g.gif
Moteris virtuvėje - liuks kadras. Kasdieninis, buitiškas, tikras.

latoya, man kažkaip visko per daug tavo nuotraukoje - ir tas lašas ir ta gėlė ir nelabai iš karto gali suvokti, ką norėjai pasakyti savo nuotrauka g.gif
Papildyta:
Norėčiau jūsų nuomonės apie šį portretą g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 lapkričio 2007 - 14:42
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 15:30)
Atsiprasau, bet tema baigiau, o tu dar palietei ir lytine diskriminacija smile.gif Geriau patylesiu.

cia ne jokia lytine diskriminacija, o kulturos ir pagarbos stoka.

QUOTE(bite maja @ 2007 11 28, 15:37)
nu čia dabar...  unsure.gif bukvaliai su jumis nesutinku schmoll.gif  Sillwio vienas iš nedaugelio čia esančiųjų rašo tiesiai šviesiai. be jokių pagražinimų. manau, čia jau "jautriųjų menininkų" problema, kad tos kritikos nemoka priimt.

Nemanau, kad cia problema. Juk visi zmones skirtingi. Ir tiek mano, tiek Silwio tiek visu kitu issakytos nuomones yra ir bus. As esu labai demokratiska, priimu visus zmones. bet jau kaip minejau su ''buoze per galva dauzyti'' nereikia. Gyvenimas ir taip mus visus aukleja.
Atsakyti
Man irgi reikia komentarų "kaip su buože per galvą", nereikėtų, būčiau kitur smile.gif beje savo nuotraukom jų labai pasigendu verysad.gif Dejavu? kodėl nekomentuoji mano nuotraukų? o taip norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 28, 13:40)
Norėčiau jūsų nuomonės apie šį portretą g.gif

šiluma spinduliuoja. Tikriausiai vienas tų darbų, į kuriuos reikia ilgėliau pažiūrėti ir tik tada komentuoti. Dažnai man taip būna. Bet iš pirmo žvilgsnio patinka tas šiltas moters žvilgsnis. Ir šmėžuojanti mergytė. Tarsi jos paties lakiojantys vaikystės prisiminimai..
Gal bučiau horizontaliai kadravusi. Nors kas ten žino.
Viršaus gal kiek daugoka.
Šiaip modelis žavingas

Skubu rašyti, kad komentarų laukiu iš Visų!!!! Sayonara, auuuuuuuuu girdi? ir iš tavęs 4u.gif
ai, nekopijuosiu viso sąrašo iš pirmo puslapio 4u.gif visų visų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 lapkričio 2007 - 15:00
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 28, 14:48)
Man irgi reikia komentarų "kaip su buože per galvą", nereikėtų, būčiau kitur smile.gif beje savo nuotraukom jų labai pasigendu  verysad.gif Dejavu? kodėl nekomentuoji mano nuotraukų? o taip norėčiau ax.gif

na juk sakau, bijau ką nors įžeisti ir pan., (bet įtraukiu tave į savo sąrašą, jei jau toks pageidavimas yra lotuliukas.gif ) Pažadu pasitaisyti nuo šiandien
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 11 28, 15:53)
na juk sakau, bijau ką nors įžeisti ir pan., (bet įtraukiu tave į savo sąrašą, jei jau toks pageidavimas yra    lotuliukas.gif )  Pažadu pasitaisyti nuo šiandien

Kad mane kas įžeistų reikia labai pasistengt tongue.gif O šiuo klausimu, tai jau tikrai neįžeisi mirksiukas.gif

Puriena, man norėtųsi kiek šviesos moters veidui, bet kompozicija, su ta mergaite antram plane labai patinka smile.gif
Atsakyti