QUOTE(latoya @ 2007 11 28, 12:54)
mano manymu vykusi, nes labai idomus personazas ir tos spintukes gerai cia, bet ai truputi pasikabinesiu
desines perdaug, ir langas labai persviestas, akina truputi.
QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 12:56)
Atrodo kiek persviesta (gali buti, kad mano darbinis LCD taip rodo); per daug visko, nes objektas (mociute) labai stiprus, plius nuotaikos prideda arbatinis ir samtis. Bandyc kadruot kitaip. Desineje manau nuotrauka galetu baigtis ties popieriniu ranksluosciu, kaireje arbatiniui palikciau daugiau vietos, stalo koju nerodyciau is viso. Manau ji taptu nuotrauka ne tik seimyniniam albumui
kad peršviesta tai yep. sutinku. Visose penkiose juostelėse ta pati problema. Neturėjau eksponometro. Tai spėliojau.
Čia pilnas kadravimas, spausdinta taip kaip ir juostelėje. Tai arbatiniui vietos daugiau nebėra
O iš dešinės pakirpti galima.
Bet jei nukirpsiu stalo kojas, tai ir močiutės kojas teks kirsti. o mane taip veža kaip ji jas susidėjusi patogiai sau sėdi. Na bet reikės pabandyti išsidydinti ir kitaip kadruot
Ačiū.
Tiesą sakant šitą norėjau kelti į kūdrą kaip serija su ta apie makaronų gamyba
kažkaip į temą pasirodė. Sėdi patogiai ir telefonu diktuoja sūnui ką ir kaip daryti
bet silpnoka gavosi nuotrauka. Nors užkabint vistiek užkabina. o kitavertus negaliu vertinti objektyviai, paskutinės foto giminaičių...