Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 28, 13:31)
na, kad fokusas grindyse nesutinku, bet... gal jo cia visai nera  g.gif
ir sutinku, kad geriau butu jeigu ziuretu i objektyva..... Bet neziuri  rolleyes.gif

fokusas yra į kelnes. dėl to, kad nežiūri į objektyvą, man nekliūna.

QUOTE(latoya @ 2007 11 28, 13:34)
gera kritika 4u.gif aciu, puoliau karpyt, gal taip greiciau akys susiranda lasiukus? g.gif

bent jau man, dabar žvilgsnis krypsta į kairį kampą biggrin.gif man atrodo, kad tu turi apsispręst, ką tu nori parodyt - ar vien lašiuką, ar žiedą biggrin.gif be lašiuko nuotrauka ir būtų visai graži.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 28, 13:28)
Man tada kyla klausimas: o kam tu išvis kankiniesi su fotošopu. Tai, ko tau reikia gali padaryti dauguma paprasčiausių programyčių...

o aš nesikankinu, aš tiesiog stengiuosi jį kuo mažiau naudoti: laukiu kadro, kuriam reikės minimaliai PS smile.gif
namie yra ir ACDSee, I-Photo (bo turim ir Mac'ą) ir pan. dalykai, kurių pilnai pakanka nuotraukų patvarkymui su tokiu mano požiūriu.
o jei kartais ir "pasikankinu", tai labiau iš smalsumo tongue.gif
bet mano požiuriui jis tikrai nėra panacėja.

beje, pasinaudojau Tavo pačiu pirmu ir berods vieninteliu patarimu man - fotografuoti Manual režimu ir šiuo metu naudoju tik jį.
Atsakyti
Silwio aciu 4u.gif dabar tikrai akys mato lasiukus smile.gif bet labai norejau kad ir matytusi pats ziedo visurys, na kad aisku butu kad orchideja... galbut perdaug norejau ir lasiuko ir orchidejos lotuliukas.gif matai kudron idejau serija, ten daugiau orchideju, nu bet kaip atskirai, tavo variantas tikrai tinka thumbup.gif
Atsakyti
nu va. Komentarams dar. Gal netgi labiau šeimos albumui skirta nuotrauka. Tiktų ir Silwio apibudinimui ką matau tą dainuoju smile.gif
Kūdron nesirįžtu kelti, nes ten balai būtų minimalūs, bet nesulaukčiau komentarų ar kritikos. Todėl keliu čia. Įdomi, neįdomi. Nevykusi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 28, 14:41)
bent jau man, dabar žvilgsnis krypsta į kairį kampą  biggrin.gif  man atrodo, kad tu turi apsispręst, ką tu nori parodyt - ar vien lašiuką, ar žiedą  biggrin.gif be lašiuko nuotrauka ir būtų visai graži.

lotuliukas.gif vat ir likau neapsisprendus, nes abieju noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 28, 13:41)
kad ryskus butu lasiukas, o ne kranas, pridedu kazka toj vietoj, kur lasiukas bus, sufokusuoju, neatleidziu mygtuko, ir sulaukus lasiuko fotkinu "

O ne paprasčiau tiesiog sufokusuoti į tą vietą ir išjungti autofokusą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 14:46)
nu va. Komentarams dar. Gal netgi labiau šeimos albumui skirta nuotrauka. Tiktų ir Silwio apibudinimui ką matau tą dainuoju  smile.gif
Kūdron nesirįžtu kelti, nes ten balai būtų minimalūs, bet nesulaukčiau komentarų ar kritikos. Todėl keliu čia. Įdomi, neįdomi. Nevykusi?

mano manymu vykusi, nes labai idomus personazas ir tos spintukes gerai cia, bet ai truputi pasikabinesiu smile.gif desines perdaug, ir langas labai persviestas, akina truputi.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 13:46)
nu va. Komentarams dar. Gal netgi labiau šeimos albumui skirta nuotrauka. Tiktų ir Silwio apibudinimui ką matau tą dainuoju  smile.gif

Atrodo kiek persviesta (gali buti, kad mano darbinis LCD taip rodo); per daug visko, nes objektas (mociute) labai stiprus, plius nuotaikos prideda arbatinis ir samtis. Bandyc kadruot kitaip. Desineje manau nuotrauka galetu baigtis ties popieriniu ranksluosciu, kaireje arbatiniui palikciau daugiau vietos, stalo koju nerodyciau is viso. Manau ji taptu nuotrauka ne tik seimyniniam albumui smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 14:46)

user posted image

ilgai ziurejau ir man ji nelabai. Kazko jai truksta... Arba didesnes tvarkos, arba bardakelio. Arba emocionalesnes moters israsikos.... O gal nusisneku...
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 28, 12:54)
mano manymu vykusi, nes labai idomus personazas ir tos spintukes gerai cia, bet ai truputi pasikabinesiu smile.gif desines perdaug, ir langas labai persviestas, akina truputi.

QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 12:56)
Atrodo kiek persviesta (gali buti, kad mano darbinis LCD taip rodo); per daug visko, nes objektas (mociute) labai stiprus, plius nuotaikos prideda arbatinis ir samtis. Bandyc kadruot kitaip. Desineje manau nuotrauka galetu baigtis ties popieriniu ranksluosciu, kaireje arbatiniui palikciau daugiau vietos, stalo koju nerodyciau is viso. Manau ji taptu nuotrauka ne tik seimyniniam albumui smile.gif

kad peršviesta tai yep. sutinku. Visose penkiose juostelėse ta pati problema. Neturėjau eksponometro. Tai spėliojau.
Čia pilnas kadravimas, spausdinta taip kaip ir juostelėje. Tai arbatiniui vietos daugiau nebėra verysad.gif O iš dešinės pakirpti galima.
Bet jei nukirpsiu stalo kojas, tai ir močiutės kojas teks kirsti. o mane taip veža kaip ji jas susidėjusi patogiai sau sėdi. Na bet reikės pabandyti išsidydinti ir kitaip kadruot
Ačiū.
Tiesą sakant šitą norėjau kelti į kūdrą kaip serija su ta apie makaronų gamyba smile.gif kažkaip į temą pasirodė. Sėdi patogiai ir telefonu diktuoja sūnui ką ir kaip daryti smile.gif bet silpnoka gavosi nuotrauka. Nors užkabint vistiek užkabina. o kitavertus negaliu vertinti objektyviai, paskutinės foto giminaičių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 28 lapkričio 2007 - 14:03
sillwio, nebesiginčysiu. nes vis tiek lieku prie savo pozicijos, kad pasielgei neetiškai. priėmiau tikrai asmeniškai ir asmeniškai tai išgyvenu, tu to nesuprasi ir nepajausi, kaip jaučiau aš. todėl yra beviltiška mėtytis tuo, kas yra įžeidimas, kritika, etiška, neetiška, tik pastaba ar "užvažiavimas" ir t.t. man atrodo žmonės kurie dar pasisako ir deda foto, tikrai stengiasi ir niekint jų komentarus, kad "cto vizu, to poju".... taškas. daugiau komentarų ta tema nebus.

latoya, man ši foto labai patiko. idėja, atlikimu. na prabėga akis ir grįžta prie lašiukų, kurie yra vieninteliai fokuse.

Desiree, man ši foto labai stipri.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 28, 13:46)

o man patinka. tik gal kirpčiau ne taip drastiškai kaip siūlo Sillwio biggrin.gif aš gal kirpčiau ties kriaukle ir daugiau vietos dešinėj g.gif o gal net ir visai nieko nedaryčiau, nes šiaip tokia... na tiesiog nežinau, kaip apibūdint.... žodžiu, patinka ax.gif
Atsakyti