Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Vel diskusija? biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 11 28, 12:45)
Geras klausimas. Susimasciau, kur tos ribos. Juk redaguoti galima dar fotike pries fotografuojant (keiciant saturation, contrast, ikeliant savo curves ir t.t.) ir jau nufotografavus. Galima spausdinant. Galima reminant. Nesvarbu ar tai skaitmena, juosta ar skaidre. Manau reikia palikti sia tema, nes teisybes nerasim smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 28, 12:56)
Kaip Jums tokia nuotraukele?  g.gif

user posted image

Man noretusi, kad vaikutis i mane ziuretu. Del sarpo ir spalvu sutinku su merginom 4u.gif

Atsakyti
labadiena biggrin.gif

ot ir pokalbiai kokie uzvire cia rimti smile.gif tiesa sakant as ir pasigedau cia daugiau nuotrauku, nu bet kai taip apsiniauke nesinori ir man fotografuoti..o va siandien saulyte sviecia mars visi laukan 4u.gif

o del PS as tai nieko pries, man patinka netgi, kai paimi nuotrauka ir is jos kazka geresnio padarai...as irgi db sergu jb ir sharp liga biggrin.gif ivertinkit

o Drubaceles paskutinej noretus daugiau ryskumo ir veiduko..ai ir del rankytes kazkas jau pasake.

Kitu nespejau pamatyt, paslepet doh.gif

Dar Sansaros patiko ta kur i abi kryptis eina vyrukai thumbup.gif o su eziuku man noretus ryskesnio eziuko veiduko, bet kokie ryztingi zingsniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 28 lapkričio 2007 - 13:35
O kaip sita? Pataisiau siek tiek smile.gif

hmmm jau matau, kad blankoka gaunasi, bet priesingu atveju, rankyte labai tamsi iseina. Ka? ir vel nenokybiskas kadras? unsure.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 28 lapkričio 2007 - 13:35
Latoya, žvilgsnis per daug klaidžioja, nes nežinau, kur žiūrėt. ar į vandens lašelius (kurie šiaip yra gražūs, sufokusuoti, ryškūs biggrin.gif ), ar į gėlės žiedą.
Atsakyti
Latoya, man zvilgsnis irgi klaidzioja, bet.... galu gale susiveda i laaabai grazius laselius smile.gif

Ar su blykste juos gaudei ar kaip? Klausiu, nes prie pora dienu pati juos gaudziau, ir nieko nepagavau sad.gif tiesiog per mazai sviesos vonioje, nors papildomai dar buvau atsinesusi lempa. Tiesiog dariau labai trumpa islaikyma ir nuotraukos daugavosi labai tamsios....
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 28, 12:41)
aš, kaip ne kartą pasisakiau, esu grybukas fotografijoje, bet prisipažinsiu, kad šiame fotošopo pasaulyje nedrįstu čia dėti savo nuotraukų, nes PS nesu įvaldžiusi, o ir nelabai noriu įvaldyti jį tiek, kad kardinaliai sugebėčiau keisti nuotraukas.. man jo norisi tik kadravimui, kartais vos vos pakontrastinti ir blogiausiu atveju versti į j/b. todėl sąmoningai nesigilinu labai smarkiai į jo gudrybes, nes žinodama save jaučiu, kad tada imčiau fotkinti fotošopu, kaip fotolama sako.

Man tada kyla klausimas: o kam tu išvis kankiniesi su fotošopu. Tai, ko tau reikia gali padaryti dauguma paprasčiausių programyčių...

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 28, 13:22)
user posted image

Man rodos čia tas atvejis, kai fotografo klaidos joks fotošopas nepataisys. viską gadina fokusas į grindis, o ne į berniuko veidą... Taip pat norisi berniuko žvilgsnio nukreipto tiesiai į objektyvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 28, 14:28)
viską gadina fokusas į grindis, o ne į berniuko veidą... Taip pat norisi berniuko žvilgsnio nukreipto tiesiai į objektyvą smile.gif

na, kad fokusas grindyse nesutinku, bet... gal jo cia visai nera g.gif
ir sutinku, kad geriau butu jeigu ziuretu i objektyva..... Bet neziuri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 28, 12:17)
tiesa sakant as ir pasigedau cia daugiau nuotrauku, nu bet kai taip apsiniauke nesinori ir man fotografuoti..o va siandien saulyte sviecia mars visi laukan 4u.gif

o del PS as tai nieko pries, man patinka netgi, kai paimi nuotrauka ir is jos kazka geresnio padarai...as irgi db sergu jb ir sharp liga  biggrin.gif ivertinkit

o aš tiesą sakant pasiilgstu nuotraukų iš kai kurių dalyvių. Bet manau nuotraukų temoje tikrai nestinga. Nes gi ne bet ką dedam ar ne? o atrinkinėjant nuotraukas juk ne kiekvienądien gaunasi po kadrą, kurį verta iškelti į plačiasias erdves 4u.gif

O tavo ši nuotrauka man jau įstrigo Kūdroje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 11 28, 14:28)
Man tada kyla klausimas: o kam tu išvis kankiniesi su fotošopu. Tai, ko tau reikia gali padaryti dauguma paprasčiausių programyčių...

kabinejimasis ..........
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 28, 14:23)
Latoya, žvilgsnis per daug klaidžioja, nes nežinau, kur žiūrėt. ar į vandens lašelius (kurie šiaip yra gražūs, sufokusuoti, ryškūs  biggrin.gif ), ar į gėlės žiedą.

gera kritika 4u.gif aciu, puoliau karpyt, gal taip greiciau akys susiranda lasiukus? g.gif

user posted image

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 28, 14:28)
Latoya, man zvilgsnis irgi klaidzioja, bet.... galu gale susiveda i laaabai grazius laselius smile.gif

Ar su blykste juos gaudei ar kaip? Klausiu, nes prie pora dienu pati juos gaudziau, ir nieko nepagavau sad.gif tiesiog per mazai sviesos vonioje, nors papildomai dar buvau atsinesusi lempa. Tiesiog dariau labai trumpa islaikyma ir nuotraukos daugavosi labai tamsios....

su blykste, pasiskaiciau pirmas temas, ten buvo rekomendacijos kaip fotografuoti lasiukus, berods 4 temoj 4u.gif

ana istrinu nes istampe puslapi.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 28, 13:11)
sillwio, mane tiesiog įžeidė toks įlėkimas į skyrelį ir užrėkimas "nedirbam, chebra, kas mums daros"... kas nori - tas dirba, kas nenori - turi tam priežasčių vienokių ar kitokių. arba rado kur kitur save realizuot. išaugo iš skyrelio rėmų, bet dėl to niekinti ir kritikuot likusius - nėra etiška, nes ir jie nutils. ar nuo to bus geriau?  g.gif

Kodel tu mano posta priimi kaip niekinima? Kodel kritikuoti likusiu nera estetiska? Del to, kad jie nutils?

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 28, 13:22)
hmmm jau matau, kad blankoka gaunasi, bet priesingu atveju, rankyte labai tamsi iseina. Ka? ir vel nenokybiskas kadras?  unsure.gif  g.gif  smile.gif

Jau viskas pasakyta ir fotolama uzbaige.

latoya, gal taip:

user posted image
Atsakyti
va suradau..atleiskit nezinau ka cituoju berods rsaulyte 4u.gif

"Tokias nuotraukas darant svarbus yra blicas. va as irgi kazak panasaus esu dariusi, tai nustatymai tokie:

islaikymas - 1/60s, diafragma - f5.6, ISO 400 + blicas

kad ryskus butu lasiukas, o ne kranas, pridedu kazka toj vietoj, kur lasiukas bus, sufokusuoju, neatleidziu mygtuko, ir sulaukus lasiuko fotkinu "
Atsakyti