QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 23:04)
tavo komentarų tiesą sakant irgi stinga
kaip ir nuotraukų beja
o jei apie komentavimą, realiai sakau, kad to nesugebu. Ir žaviuosi tarkim Ciburaskos, Vvvvv, Dejavu komentarais.
O man išeina arba patinka arba ne. O giliau analizuoti nesigauna.
Stinga, klausima gi uzdaviau tame tarpe ir sau. 5 savaites per komandiruotes fotiko i rankas nepaemiau. Komentuoti tu sugebi, kai nori, kaip ir daugelis beja
QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 23:09)
atleisk, bet priimu asmeniškai.
kada pats įdėjai čia savo foto?
laivelį tik prisimenu, kuris buvo problematiškas. o prieš tai turbūt prieš keletą mėnesių su gervėm PS bandymas...
kiek suprantu iš komentarų pas victor dedi, kodėl negalėtum ir čia to paties kadro galų gale įmesti nesilankantiems ten ir panašiai.
formuot mūsų skonį ir palaikyt lygį?
trūksta nuotraukų tiems, kas jų ir nebededa... akibrokštas ania?
stengiamės iš paskutiniųjų tempt skyrelį. ND nenumirė... (kada sudalyvausi?), variacijas su PS kas savaitę su nauja foto darom (ar bandei?), blog'as užgimė info kaupti....
iš šono lengviausia. ateit pakėlus galvą ir paaiškint CHEBRA FOTO MAŽA. komentarai nevertingi ir t.t. kad tas būtų, naujokai turi mokytis iš patyrusių tai daryt žmonių... trūkumus matyt daug sunkiau, nei pliusus. todėl to reikia mokytis, kai nebeliko iš ko mokytis, tai ir kometarai ėmė prarasti griežtumą.
galų gale ND pakomentuot galėtum.
visi dėjot nuotraukas vienon temon, dabar temos dvi, su savo skirtingais ND. žmonės persiskirstė natūraliai. nuotraukų apmažėjo. kai ko prioritetai persiskirtė... juk ten gaunat rimtos ir autoritetingos kritikos...
supykau....
Sansara, nepriimk tu visko visada asmeniskai. Turbut praleidai mano postus apie isvaziavimus ir grizimus. Pas viktora nuotraukos kiek kitokios ir nesinori ju rodyti cia. Man iki meno dar toli kaip iki menulio, o nuotraukas ten atrinkineju mokslams specialiai. Pvz. tai kas patiko viktorui, kudroj liko nepastebeta.
Nereik asmeniskumu. Nesidrabstyk prasau kaltinimais, kad is sono lengviausia. Klausimas buvo visiems, tame tarpe ir sau. Po tavo posto susidaro vaizdas, kad as vienas del visko kaltas. Apsidairyk prasau, cia ir daugiau nariu yra, kurie turetu ka pasakyti, bet nesako. Man idomu kodel.
P.S. si namu darbu tema dar nesibaige
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 23:17)
Silvio, tavo komentarai po mano nuotraukomis irgi buvo labai issamus. Po viena parasei, kad SITA LEDAS. O po kita - NEBLOGAI.
O as siaip irgi prie tu kurie nemoka komentuoti
nors maniau kad tokiu problemu neturiu, bet kai pasiziuriu kaip kitos panos moka graziai ir aiskiai issireiksti, tai man tiesiog zada uzgniauzia
Na, bet as nesakau kad neismoksiu
Pakomentavau taip, kaip komentuojama pastaruoju metu. Naudos duoda?
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 11 27, 23:34)
Nu, baigiam pykcius. Juk virtuali erdve,negadinkim cia sau nervu.
Dedu pora nuotraku:
Cia nabagui kojas nukapojau. Bet nebuvo galimybes kitaip.
O cia vakarui siek tiek romantikos. Gavu is vyro dovanu:
Pirma ir antra mano galva nepavyko. Antroj matau nuotaika veide, bet noretusi ja matyti aiskiai, t.y. kokybiskesnio panningo. Trecioji patinka, tik man norisi vos vos ryskesniu konturu.
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 27, 23:40)
gal galima greitai techniniu klausimu pasikonsultuoti
Ziuriu viena objektyva (50mm f1,2) ir skaitau Will also mount on digital SLR Nikon D80, D70, D100, D50, D40, but no metering/exposure (work in M exposure mode). Tai bandau suprasti, ar labai tas blogai, kad nebus to metering/exposure?
Objektyvo fokusavimas rankiniu budu. Suprask, negalesiu pasviesin/patamsint nuotrauku? ar kzk kita cia turi omenyje?
Fotolama issamiai papasakojo. Patamsint/pasviesint galesi keisdama islaikyma ir diafragma, bet viska rankomis. Manau prie tokio objektyvo praverstu ir fotoeksponometras, kad ir koks senas rusiskas.
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 28, 04:11)
ujaj,kokie zmogai.Labdien.seniai girdetas.o tuo labiau matytas.Va,kad pakliuvau y sita sarasa man pagarba,taciau nelabai cia insimontuoju tarp musu 'liutu'.Kazkaip nilabai susizaidziu su ta sviesa.neturiu tokios dekingos aplinkos,kaip musu portretistes.Gamtos nemoku graziai surezisuot.O,is tikru tikriausio tai jauciuos zalias agurkelis..atsidurus kudroj neatrandu saves..kazkaip bandau ieskot saves.o kol ieskau-nedekingas laikas deliot tai,ka pats sakei rusiskai[neatkartosiu].Vat tavuju darbu pasigendu ne as viena.Ir ne tik cia.Visur
nusibosiu,bet ir tu paciu gerviu jau pasiylgau
beja,nusibosiu ir su tuo vyriskiu anoj temoj,bet ar ne is RAW koregavai,kad kokybe tiek mazai nukentejo cropinant?
Sarasu nieko nenorejau niekam parodyt (gal kas del to isizeide
). Tai tiesiog pirmi i galva sove vardai, kurie, esu isitikines, turi ka parodyt, bet paskutiniu metu nedaznai pasirodo.
Man pasirode, kad kudroj tu jau atradai save. Ar ne?
As fotografuoju tik RAW. Jei manes vel neisgrus tremtin, greit pasirodysiu su nuotraukom
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso