QUOTE(sillwio @ 2007 11 27, 21:35)
Pasigendu čia tavo, valandos, dejavu, bitės, c-girl, wyshnios, fotolamos, žuvialės nuotraukų bei konstruktyvių komentarų. Chebra, kas vyksta? (Sau užduodu tą patį klausimą).
ujaj,kokie zmogai.Labdien.seniai girdetas.o tuo labiau matytas.Va,kad pakliuvau y sita sarasa man pagarba,taciau nelabai cia insimontuoju tarp musu 'liutu'.Kazkaip nilabai susizaidziu su ta sviesa.neturiu tokios dekingos aplinkos,kaip musu portretistes.Gamtos nemoku graziai surezisuot.O,is tikru tikriausio tai jauciuos zalias agurkelis..atsidurus kudroj neatrandu saves..kazkaip bandau ieskot saves.o kol ieskau-nedekingas laikas deliot tai,ka pats sakei rusiskai[neatkartosiu].Vat tavuju darbu pasigendu ne as viena.Ir ne tik cia.Visur
nusibosiu,bet ir tu paciu gerviu jau pasiylgau
beja,nusibosiu ir su tuo vyriskiu anoj temoj,bet ar ne is RAW koregavai,kad kokybe tiek mazai nukentejo cropinant?
QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 22:09)
po tavuju komentaru kaip visada belieka palinkciot galva.jau taip taikliai..silwio,gavai siknon?Dabar prasom chebrantas rodyt,ka turi,ir ka slepi
Sea,labai issiilgom mumi jumi.Prasom dazniau...ir nesikuklint,tikiu,kad turi ka parodyt...
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 11 27, 22:34)
Nu, baigiam pykcius. Juk virtuali erdve,negadinkim cia sau nervu.
nekoks is manes komentatorius,o dar kai paningo isvis neperkandu tai maziausiai galiu ce kist savo duntukus.bet as nebuc as,jei nepasisakyc
1.pirmoji mano akims pasvirus,ja tiesinciau,nors mano akimis ji vykusesne negu antroji.
2.Antrojoj,kaip kad begimas manyc viena svarbiausiu detaliu manyc turetu but koju padetis,man ju labai truksta
nepaisant to,as nenufotografuociau nei taip.Todel tau balionas.
3.sunkiai suprantu,kas cia[galiu tik ysivaizduot],bet tuo ir ydomi,kad ziuriu ir vis sugryztu paziuret,kad atsakyciau y klausima "ir kas cia galetu but?"
[ar ne orchideja?]
Dejavuk ,labai aciu,kad pasidalinai uzkratu
.Viskas jau sedi action'uose,tik kai atsidarau action'us ten ismeta iiilga sarasiuka yvairiausiu 'uzdaviniu',nezinau,ka spaust,kad gauciau tai ko noriu.Tiksliau spaudineju viska,bet negaunu nieko panasau,ka isgavai tu.Niu,bet bandineju.As ten spaudineju viska,ka matau.Pasakyk,galbut yra tik pora svarbiu mygtuku,kuriuos paspaudus nereiketu man ten kankint visu kitu.nes sarasas labai ilgas...
desiree,kokiu perliuku pridejus...cia,kaip kazkas sake,kad californios portretukams neturi jokiu priekaistu- tik susijami uz zandu aikciodama,tai tavuosius darbus pamacius ne kitaip...Taip ir uzsinoriu juostinuko...Pasirodo cia irgi nemenkas uzkratas