Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Drumbacele, man tai ryškumo trūksta g.gif spinta už nugaros atrodo ryškesnė už veiduką ir mane tas, šioje foto, erzina g.gif reikia laukt saulėtų žiemiškų dienų, tada šviesos bent pakaks ax.gif o knygelė tai gera, mes irgi ją labai mėgstam vartyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 16:24)
Drumbacele, man tai ryškumo trūksta  g.gif spinta už nugaros atrodo ryškesnė už veiduką ir mane tas, šioje foto, erzina  g.gif reikia laukt saulėtų žiemiškų dienų, tada šviesos bent pakaks  ax.gif o knygelė tai gera, mes irgi ją labai mėgstam vartyti  rolleyes.gif

mes megstam kita wink.gif bet ji jau labai apgrauzta smile.gif tai pozavimui pasirinkom nauja, dar mazai vartyta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 14:18)
Desiree, visaip masciau kaip kirpti, bet nelabai gaunasi kitas variantas, bent jau man, kadangi ten prasideda kiti baldai. o del to kad pilka tai matau sad.gif
p.s. Gal galeciau tau permesti originala? Gal tau gautusi paversti j/b, ir apkirpti kitaip? Gal as tiesiog nematau....

gali atsiųsti. jb galiu pabandyti.
Bet dėl karpymo tai gal nekišiu pirštų. Nes natūrali aplinka yra liuks. Pati būčiau horizontaliai kadravusi.
Man kažkaip paskutiniu metu tokios nuotraukos ir patinka. Kur verda gyvenimas. Gaila tik, kad daugumai žiūrovų ir užsakovų priimtinos nuotraukos vienspalviame fone...
Atsakyti
Sansara abi fotkes smagios, o man žiūrint dar ir juokas suėmė, nes vienoje fotkėje vaikis eina vieną koją iškėlęs, o kitoje- jau kitą. vos ne kaip serija.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 16:27)
gali atsiųsti. jb galiu pabandyti.
Bet dėl karpymo tai gal nekišiu pirštų. Nes natūrali aplinka yra liuks. Pati būčiau horizontaliai kadravusi.
Man kažkaip paskutiniu metu tokios nuotraukos ir patinka. Kur verda gyvenimas. Gaila tik, kad daugumai žiūrovų ir užsakovų priimtinos nuotraukos vienspalviame fone...

Jau siunciu smile.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kad ir kaip atsilikus,po pertraukeles gristu pas jus, nes labai labai pasiilgau 4u.gif
Atsakyti
Dar bandau su šešėliais ir lempom unsure.gif ( blin blush2.gif , tik dabar pamačiau koks MB pilvas blink.gif blink.gif blink.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 27 lapkričio 2007 - 19:59
QUOTE(Sea_ @ 2007 11 27, 19:21)
Sveiki, kad ir kaip atsilikus,po pertraukeles gristu pas jus, nes labai labai pasiilgau 4u.gif

As vis pagalvoju kur tu dingus... rolleyes.gif Labai smagu tave vel cia matyti 4u.gif

Elina, nebutum pasakius, kad ten pilvas, nebuciau supratus...neaisku i ka ten berniukas atsiremes biggrin.gif Man seseliai po akytem nelabai...matosi ilgu ilgu balkstienu seseliai biggrin.gif Ir siaip jei jau matosi tetuko ranka, galetu buti nenukapota per viduri pirstu mirksiukas.gif
Atsakyti
čia šiaip, pasijuokti biggrin.gif . Kokia reakcija būna, kai mama nusireguliuoja fotiką doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vienišybė @ 2007 11 27, 12:43)
Išsiplėčiau truputį. O atėjau paklausti apie monitoriaus kalibravimą. Maniškis skystųjų kristalų ir aš nuolat guluosi, stojuosi, sėduosi, lenkiuosi vis bandydama įsitikinti, kad viską nuotraukoje pamačiau. Bet kalibruoti tai tikrai nesiryšiu, nes žinau, kad nukalibruosiu... Ar apskritai skystųjų kristalų ekranai tinkami darbui su PS ir foto peržiūroms, nes mane jau jis kartais labai sunervina (sedatifo man reiktų)...

Kalibravimas šiuo atveju nepadės. Sėstis, gultis, lenktis reikia, kai LCD monitorius pigus arba gana senas. Matymo kampas pakankamai siauras, todėl žiūrint tiesiai į nuotraukos centrą viskas atrodo tvarkinga, o kraštai jau nebe. Naujuose LCD monitoriuose ši bėda dažniausiai išspręsta.
Asmeniškai aš prie LCD nuotraukoms redaguoti pereisiu dar matyt negreit.

QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 14:37)

"skirtingi požiūriai"

ir dar viena atostoginė. mano "ežiukas rūke"  lotuliukas.gif

Skirtingi požiūriai man atrodo smarkiai peršarpinta, o ežiukas rūke patiko, tik kadruočiau kitaip, kad akcentuot dėmesį į ežiuką, o ne į medžius ir tvartus. Va gal taip

user posted image

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 15:06)
na ir dar viena ikeliu, j/b pameginau

Neblogai.

Patiko Desiree paprastas, bet labai mielas portretas. Gal kiek perlaikyta.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 11 27, 12:42)
4u.gif Laba diena visiems. Griztu atgal po gydytoju maratonu.
Perziurejau tema, o labai pasigendu nuotrauku.Apmazejo ju.

Labas, Uzuolaida*. Smagu, kad grįžai.

Aš irgi pasigendu nuotraukų, taip pat komentarų. Dauguma komentarų apie tai, kas nuotraukoje gerai, o apie trūkumus nutylima. Manau nuotrauka dedama ne tam, kad parodyt kaip gražiai čia visi mokam fotografuot, o sulaukti komentarų dėl trūkumų. Kai nuotrauka gera, pagyrimų negaila, ale pastaruoju metu kažkaip tema man panašėja į tą kitą "что вижу, то пою" ar kaip ten jinai. Per dieną po 5 puslapius, o informacijos tenka paieškoti. Pasigendu čia tavo, valandos, dejavu, bitės, c-girl, wyshnios, fotolamos, žuvialės nuotraukų bei konstruktyvių komentarų. Chebra, kas vyksta? (Sau užduodu tą patį klausimą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 27 lapkričio 2007 - 22:41
QUOTE(sillwio @ 2007 11 27, 23:35)
Labas, Uzuolaida*. Smagu, kad grįžai.

Aš irgi pasigendu nuotraukų, taip pat komentarų. Dauguma komentarų apie tai, kas nuotraukoje gerai, o apie trūkumus nutylima. Manau nuotrauka dedama ne tam, kad parodyt kaip gražiai čia visi mokam fotografuot, o sulaukti komentarų dėl trūkumų. Kai nuotrauka gera, pagyrimų negaila, ale pastaruoju metu kažkaip tema man panašėja į tą kitą "что вижу, то пою" ar kaip ten jinai. Per dieną po 5 puslapius, o informacijos tenka paieškoti. Pasigendu čia tavo, valandos, dejavu, bitės, c-girl, wyshnios, fotolamos, žuvialės nuotraukų bei konstruktyvių komentarų. Chebra, kas vyksta? (Sau užduodu tą patį klausimą).

Pato fotoaparato jau koki menesi rankoje nelaikiau. Ypac po Viktoro ir Vetres nuotrauku bijau fotografuoti biggrin.gif Si sestadieni reikes Vasario 16-osios gimnazijoje vaiku Kaledine eglute lietuviskai spaudai fotografuoti smile.gif Ziuresim, kaip ten bus.
Gal vyrui sia atsakomybe perduosiu biggrin.gif

Ziuriu, cia visus i juodai/balta patrauke smile.gif

Desiree, labai prasom. Del parodu reikia pasiziureti. Leicos galerijoje nuolatos kokios nors vyksta. Dabartine Claxton "Jazzlife" bus tik iki gruodzio 1 d. Paskui bus Jürgen Lecher.
Atsakyti