QUOTE(Vienišybė @ 2007 11 27, 12:43)
Išsiplėčiau truputį. O atėjau paklausti apie monitoriaus kalibravimą. Maniškis skystųjų kristalų ir aš nuolat guluosi, stojuosi, sėduosi, lenkiuosi vis bandydama įsitikinti, kad viską nuotraukoje pamačiau. Bet kalibruoti tai tikrai nesiryšiu, nes žinau, kad nukalibruosiu... Ar apskritai skystųjų kristalų ekranai tinkami darbui su PS ir foto peržiūroms, nes mane jau jis kartais labai sunervina (sedatifo man reiktų)...
Kalibravimas šiuo atveju nepadės. Sėstis, gultis, lenktis reikia, kai LCD monitorius pigus arba gana senas. Matymo kampas pakankamai siauras, todėl žiūrint tiesiai į nuotraukos centrą viskas atrodo tvarkinga, o kraštai jau nebe. Naujuose LCD monitoriuose ši bėda dažniausiai išspręsta.
Asmeniškai aš prie LCD nuotraukoms redaguoti pereisiu dar matyt negreit.
QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 14:37)
"skirtingi požiūriai"
ir dar viena atostoginė. mano "ežiukas rūke"
Skirtingi požiūriai man atrodo smarkiai peršarpinta, o ežiukas rūke patiko, tik kadruočiau kitaip, kad akcentuot dėmesį į ežiuką, o ne į medžius ir tvartus. Va gal taip
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 15:06)
na ir dar viena ikeliu, j/b pameginau
Neblogai.
Patiko Desiree paprastas, bet labai mielas portretas. Gal kiek perlaikyta.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso