Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

vakar atrinkinėjau nuotraukas atsispausdinti ant popieriaus, tai pažiūrėjus po kurio laiko pamačiau, kad ir vaiko neblogų foto turiu.. tiesiog pradžioj man visos patinka, o kai pasimiršta, pamatai, kad ir šita nieko, ir šita nebloga... ax.gif o tų, kurias laikiau super ir fokusas nuklydęs, ir išdegę kas blush2.gif na neanalizuodavau tada ir net nežinojau ką analizuot.

iš atostoginių mane žavi labai ši foto. ir jau seniai... negaliu praverst, nesustojus ir nepasigrožėjus eilinį syk ir pavadinimas išplaukia nuo pat pirmo karto tas pats
"skirtingi požiūriai"
user posted image

ir dar viena atostoginė. mano "ežiukas rūke" lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 15:37)

iš atostoginių mane žavi labai ši foto. ir jau seniai... negaliu praverst, nesustojus ir nepasigrožėjus eilinį syk ir pavadinimas išplaukia nuo pat pirmo karto tas pats
"skirtingi požiūriai"
user posted image

Sansara, nereali šita wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 26, 14:46)
štai tokios mūsų lietingos nuotaikos...

user posted image

na ka, atsiradolasiva minutele tai meginsiu pasakoti smile.gif
Man sita nuotrauka kazkokia stebuklinga. Jauciasi, kad vaikutis prie to lango prastovejo nemaza laiko tarpa, spejo nutapsnoti pirsciukais, jauciasi, lyg ko lauktu, kazko mylimo, ir toks jausmas kad nuo lango jis net nesiruosia trauktis. Kazkas ji ten labai sudomino smile.gif Ar tik ne mama su fotoaparatu? wink.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 09:37)

O aš vakar ėjau miegoti ir netyčia užkliuvo žvilgsnis už išdžiuvusios juostelės  lotuliukas.gif  Tai smalsumas nugalėjo ir pradėjau spausdinti.
Štai viena. Paprastas, bet man labai mielas portretas.

user posted image

kaip jau kazkas minejo,labai miela mergaite. Labai silta nuotrauka. Is karto norisi su ja susipazinti artimiau smile.gif Man siek tiek primena senovinius portretus

QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 15:37)

"skirtingi požiūriai"
user posted image

ir dar viena atostoginė. mano "ežiukas rūke"  lotuliukas.gif
user posted image

Sansaraaaaaaaaaaaaaaaaa man laaaaabai labai patiko, antra labiau nei pirma, bet abi superines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ziurint i antra, net jaudulys sueme kazkoks, lyg verk uzsinorejo.... Vienas maziulis keliauja ruko apgaubtu keliuku...... Super!!!
Atsakyti
ir nesupykit, bet negaliu šios neparodyt. tokio dangaus man dar nėra tekę užfiksuoti gyvenime ax.gif todėl šiuo dangum labai didžiuojuos (nors gamta jį sukūrė, tik aš įamžinau lotuliukas.gif) čia viena iš foto, kurių niekada nepraverčiu nestabtelėjus...
prašau nepykt už galbūt subjektyvius jausmus ir foto vertinimus, nes visgi mano šeimyna jose...

user posted image
Atsakyti
"eziukas ruke" wub.gif
dangus irgi labai grazus... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 27 lapkričio 2007 - 15:05
QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 13:37)
"skirtingi požiūriai"

ir dar viena atostoginė. mano "ežiukas rūke"  lotuliukas.gif

jausmingos nuotraukos. O rašai atostogų.
Kai peržiūriu savo atostogų nuotraukas tai.....
Labiausiai iš visų užkabina skirtingi požiūriai. Norisi tele bim bam niūniuoti. "Mane barė mane barė, nebegrįšiu niekad namo....." Labai išraiškingas tavo vaikutis.

Ežiukas rūke, norisi didesnės nuotraukos. Viena tų, kuriose norisi matyti mažiausias detales. Atspausdinta didesnė turėtų neblogai atrodyti.

O trečiojoje dangus išties gražus. Bet nuotrauka turiniu mane mažiausiai iš trijų parodytų kabina.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 15:36)
pradžioje paaikčiosiu, koks mielas vaikas  4u.gif  Pirmiausia, labai liuksiški drabužiai fotografavimui  4u.gif Ta prasme spalvotom nuotraukom / liuks spalvos. Jei verstum į juodai baltą, būtų taipogi liuks.
Būčiau pasukus mažulį šviesos link.
Labai gražiai sudėjęs kojytes sėdi. Mielas momentas.
dar turiu naujienų, kad vistik būsiu Lietuvoje. Kažkaip problemos po vieną nevaikšto. Klaikūs kažkokie metai. Baigtųsi jie greičiau.
Jei vis dar bus norinčių, aš labai mielai susitikčiau ir susipažinčiau su jumis.  4u.gif

ACIU 4u.gif rengiau tai specialiai taip ax.gif tik atsikele vaikas po pietu miego, ir is kar i fotosesija pateko smile.gif Na o pasukti i sviesa nelabai gautusi, nes ziurejom rusiskus multikus, islaikymas tik 1/15 s buvo.. Reikejo kad ramiai pasedetu

desiree, po tamsos visada ateina sviesa wink.gif Viskas bus gerai!
As busiu is tu kur nori susimatyti ir su tavim ir su visomis kitomis fotografemis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 15:56)
ir nesupykit, bet negaliu šios neparodyt. tokio dangaus man dar nėra tekę užfiksuoti gyvenime  ax.gif todėl šiuo dangum labai didžiuojuos (nors gamta jį sukūrė, tik aš įamžinau  lotuliukas.gif) čia viena iš foto, kurių niekada nepraverčiu nestabtelėjus...
prašau nepykt už galbūt subjektyvius jausmus ir foto vertinimus, nes visgi mano šeimyna jose...

user posted image

Labai grazus dangus wub.gif

na ir dar viena ikeliu, j/b pameginau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 27 lapkričio 2007 - 15:09
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 14:05)
ACIU  4u.gif  rengiau tai specialiai taip  ax.gif  tik atsikele vaikas po pietu miego, ir is kar i fotosesija pateko smile.gif Na o pasukti i sviesa nelabai gautusi, nes ziurejom rusiskus multikus, islaikymas tik 1/15 s buvo..  Reikejo kad ramiai pasedetu

išbandytas variantas lotuliukas.gif po miegų jie mažiau judrūs, dar apsnūde... Aš taip pat po miego fotografuoju.
Tik 1/15 tai jau sunkoka būtų ir apsnūdusiam fotografuoti...
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 14:22)
Ikeliu dar viena... Kazkaip siandien visa diena fotoaparato is ranku nepaleidziu  blush2.gif

sioje mane labiausiai pakerejo spalvu suderinamumas.. thumbup.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 14:36)
Jei vis dar bus norinčių, aš labai mielai susitikčiau ir susipažinčiau su jumis.  4u.gif

na as visada uz pazintis ax.gif blush2.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 27, 14:37)
"skirtingi požiūriai"

si puikiausia! labai lengvai ziurisi ir is kart aisku kas prie ko.....
pavadinimas tiesiai i taikini thumbup.gif priespriesos visame kame... judesy ir sustingime, zvilgsnyje i skirtingas puses... net megzti dalykeliai ir tie skirtingas kuno vietas dengia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 14:06)

pilka. šviesesnės ir kontrasto daugiau.
man patinka nuotraukos namų aplinkoje. šiuo atveju galėjai nenukirpti knygelės krašto. O jei kirpti, tuomet jau daugiau.
Na bet tai tik mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 27, 16:16)
pilka. šviesesnės ir kontrasto daugiau.
man patinka nuotraukos namų aplinkoje. šiuo atveju galėjai nenukirpti knygelės krašto. O jei kirpti, tuomet jau daugiau.
Na bet tai  tik mano nuomonė.

Desiree, visaip masciau kaip kirpti, bet nelabai gaunasi kitas variantas, bent jau man, kadangi ten prasideda kiti baldai. o del to kad pilka tai matau sad.gif
p.s. Gal galeciau tau permesti originala? Gal tau gautusi paversti j/b, ir apkirpti kitaip? Gal as tiesiog nematau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 27 lapkričio 2007 - 15:23
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 27, 15:06)

spalvotas variantas man artimiau ax.gif
ir cia daug pasaliniu elementu kliuna... akis taip ir krypsta iziuret kas ant spintos padeta... kas ant knygos nupiesta, kokia vaikucio reakcija.... taip ir begioja mano zvilgsnis.. bet gal tai nera blogai.. g.gif
taip pat uz galvytes tas spintos krastas ja siek tiek pjauna...

ot prisakiau blush2.gif
Atsakyti