Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

QUOTE(zavingoji @ 2009 10 07, 10:17)
sveikutes.
prisijungsiu ir as prie jusu planuojanciu. mes ir su berniuku jau puse metu bandom, bet kazkaip vis nesigauna. ir pozas visokias bandom. tik aisku mano berniukui labai patinka kai as virsuje tai vis bandau ji kalbeti per vaisingas dienas kita poza myletis  blush2.gif plius dar ciklas ilgas ir kojas po visko laikau pakelus, taciau..... dar nieko. lauksim gal pasiseks greitu laiku. smile.gif  smile.gif  smile.gif

Na prisijungsiu ir as 4u.gif
Atsakyti
Na o man niekas nepadeda, nei pozos nei BT, nei folio rūkštis, nzn, ko dar imtis verysad.gif sakiau greitai viskuo nusivilsiu cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
kai pagalvoji kiti neziuredami nei i pozas kruopciai apsiprausdami ir tai pagauna leliuka, o cia viska isbandai ir nieko verysad.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu tavo draugei ;]
Atsakyti
neskaiciau ka prirashet, bet kiek zinau galima ir naturalia poza tik po to gulint pasikishti po strenom pagalve ir pakelus kojas aukshciau palaikyti kokia 10 min 4u.gif
kazkur apie tai skaiciau ankshciau bet nezinau ar tikrai veiksminga smile.gif
Atsakyti
as manau kad vaisinga poza yra ta po kurios pastojama lotuliukas.gif
o jei rimtai tai kiekvienai vis kitaip. Apie koju pakelima ir as girdejau kad padeda ir sako jog misonieriaus poza labiausiai tinkama vaikeliui pradeti ax.gif
Atsakyti
nesu tikra, kad buten gulejimas ant pilvo po visko ir padejo man pastoti, bet taip dariau kiekviena karta, nes gydytoja patare norint pastoti, nes gimda mano buvo pakrypus i nugara rolleyes.gif bet siaip uzteko vieno karto per vaisingiausia diena, per pacia O ir uzkibo bigsmile.gif kadangi mmm buvo nereaguliaros, tai sunkiausia buvo pagauti ta diena, bet BT pagalba viskas pavyko nestuke.gif ir galvoju, kad gulejimas kazi ar turejo itakos, bet ka cia dabar zinosi ax.gif svarbiausia rezultatas nestuke.gif
SEKMES MERGAITES!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2009 10 09, 08:27)
Na o man niekas nepadeda, nei pozos nei BT, nei folio rūkštis, nzn, ko dar imtis verysad.gif  sakiau greitai viskuo nusivilsiu cry.gif  cry.gif  cry.gif

QUOTE(ausrine7 @ 2009 10 09, 10:50)
kai pagalvoji kiti neziuredami nei i pozas kruopciai apsiprausdami ir tai pagauna leliuka, o cia viska isbandai ir nieko verysad.gif

svarbiausia tikejimas, kad kada nors pavyks, jei tikesit tai ir sulauksit nestuke.gif man gydytojai tiesiai sviesiai pasake, kad be vaistu, be gydymo nepastosiu unsure.gif bet norejau dar kelis men pameginti ir tada gydytis, ir stai nestuke.gif nes sirdy labai labai tikejau, kad mums pavyks wub.gif
nepraraskit vilties, ateis stebukliukai pas jusu, tik viskam savas laikas!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 09, 09:27)
Na o man niekas nepadeda, nei pozos nei BT, nei folio rūkštis, nzn, ko dar imtis verysad.gif  sakiau greitai viskuo nusivilsiu cry.gif  cry.gif  cry.gif

QUOTE(Adaja @ 2009 10 29, 18:01)
svarbiausia tikejimas, kad kada nors pavyks, jei tikesit tai ir sulauksit  nestuke.gif  man gydytojai tiesiai sviesiai pasake, kad be vaistu, be gydymo nepastosiu  unsure.gif  bet norejau dar kelis men pameginti ir tada gydytis, ir stai  nestuke.gif  nes sirdy labai labai tikejau, kad mums pavyks  wub.gif
nepraraskit vilties, ateis stebukliukai pas jusu, tik viskam savas laikas!!!  4u.gif

Taip tikrai, svarbu neprarasti tikejimo ir prasyti, kad atsiustu Dievulis nauja gyvybe.
Todel kvieciu prsijungti prie bendro prasymo uz save ir visas drauges cia SM, pazystamas ir nepazystamas seimas, kurios laukia nesulaukia svajones issipildymo.
Taip pat ta paraginikit padaryti ir kitas mirksiukas.gif
NUORODA CIA
Atsakyti
Svarbiausiai myletis, o ne daryti vaika. Dziaugtis vienas kitu ir tuomet viskas bus gerai. Rinkausi pozas, kud neisbegtu, stovejau kaip zvake, kad tik giliau subegtu biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif bet deja deja.... niekada netikejau tokiais niekas kaip prichologinis nusiteikimas, kol patiems mazylis neiskart uzkibo ir tik kai atsipalaidavom ir pradejom myletis, o ne vaikuti daryti, ivyko stebuklas wub.gif .
Atsakyti
Mes irgi jau 2 men. darome ir nieko. verysad.gif Kaskart atrodo, kad tikrai uzkibs blink.gif
Ir dienos vaisingos , ir poza gerai parenkame ir pusvalandi guliu vos ne aukstyn galva ir NIEKO........... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2009 11 11, 19:07)
Mes irgi jau 2 men.  darome ir nieko. verysad.gif  Kaskart atrodo, kad tikrai uzkibs blink.gif
Ir dienos vaisingos , ir poza gerai parenkame ir pusvalandi guliu vos ne aukstyn galva  ir NIEKO........... verysad.gif

o pagal ka spriandziat kad vaisingos dienos? unsure.gif
gal tame problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katrinka: 11 lapkričio 2009 - 18:15
QUOTE(neirida @ 2009 10 11, 19:22)
as manau kad vaisinga poza yra ta po kurios pastojama  lotuliukas.gif 
o jei rimtai tai kiekvienai vis kitaip. Apie koju pakelima ir as girdejau kad padeda ir sako jog misonieriaus poza labiausiai tinkama vaikeliui pradeti  ax.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(DASIK @ 2009 11 11, 18:07)
Mes irgi jau 2 men.  darome ir nieko. verysad.gif  Kaskart atrodo, kad tikrai uzkibs blink.gif
Ir dienos vaisingos , ir poza gerai parenkame ir pusvalandi guliu vos ne aukstyn galva  ir NIEKO........... verysad.gif

tai gal dienos nlb vaisingos vistik 4u.gif mums su vyru asmeniskai gine pasake, kad neieskokit jus cia tu pozu, neskaiciuokit O ir pan., atsipalaiduokit ir tikrai tada pasiseks, nes jeigu uzsiciklinsi, nebejausi malonumo, tai nepastosi, nes psichologinis veiksnys yra stengimasis, kuris tik apsunkina pastojima ax.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Spangalytė @ 2009 11 10, 14:56)
Svarbiausiai myletis, o ne daryti vaika. Dziaugtis vienas kitu ir tuomet viskas bus gerai. Rinkausi pozas, kud neisbegtu, stovejau kaip zvake, kad tik giliau subegtu biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif bet deja deja.... niekada netikejau tokiais niekas kaip prichologinis nusiteikimas, kol patiems mazylis neiskart uzkibo ir tik kai atsipalaidavom ir pradejom myletis, o ne vaikuti daryti, ivyko stebuklas wub.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti