Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

o mes pozas ivairias isbandom, bet kazkodel per vaisingas dienas norisi suniuko pozos blush2.gif gal tai pades ir mums greiciau pasikviesti leliu ax.gif ir visada paguliu dar pagalve pasidejus po uzpakaliu, o kai netingiu tai dar kojas uzkeliu ir atsiremiu i siena blush2.gif jau ipratau telika ziureti aukstyn kojom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2007 11 27, 14:01)
visada paguliu dar pagalve pasidejus po uzpakaliu, o kai netingiu tai dar kojas uzkeliu ir atsiremiu i siena  blush2.gif

Ir aš girdėjau, kad kojas ir užpakalį pakelti reikia. Mano viena draugė planuodama leliuką taip darė ir gandras atskrido labai greitai biggrin.gif
Atsakyti
Nagi visi žinduoliai, išskyrus jūrų, poruojasi taip vadinama ,,šuniuko" poza. Tai gal ji ne šiaip yra ,,vaisingiausia".
O man asmeniškai, kaip tik ši poza mažiausiai patinka, gal todėl ir mum nieko nesigauna? lotuliukas.gif Na, ką reikės pratintis ir turės patikti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2007 11 27, 19:59)
Nagi visi žinduoliai, išskyrus jūrų, poruojasi taip vadinama ,,šuniuko" poza. Tai gal ji ne šiaip yra ,,vaisingiausia".
O man asmeniškai, kaip tik ši poza mažiausiai patinka, gal todėl ir mum nieko nesigauna?  lotuliukas.gif  Na, ką reikės pratintis ir turės patikti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Na is tiesu poza "suniuku" manau turi racijos. Dar esu girdejusi, kad ne tik kojas iskelus arba pagalve pasikisus galima paguleti, o tiesiog ant pilvuko, po to kai vyras baigia is nugaros. wub.gif
Sekmes... mirksiukas.gif
Atsakyti
isijunksiu i jusu diskusija,nes mes irgi ketiname tapti tevais biggrin.gif seip man sake kad bus sunku pastoti , nes neregualiai sergu verysad.gif dar labai nebandem, g.gif beja girdejau kad kuo labiau stengsies ir bandysi,nieko neiseis schmoll.gif nu bus matyti ar gausis mums kas ar ne? ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man asmeniškai, kaip tik ši poza mažiausiai patinka, gal todėl ir mum nieko nesigauna?  lotuliukas.gif  Na, ką reikės pratintis ir turės patikti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man irgi nelabai patinka schmoll.gif O idomu, kaip poza kai moteris is virsaus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 11 28, 16:43)
drinks_cheers.gif Man irgi nelabai patinka schmoll.gif O idomu, kaip poza kai moteris is virsaus? doh.gif

Manau, kad sita visai netinkama, jei sunkiai sekasi pastoti schmoll.gif Bandykit kokia kita biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruti @ 2007 11 27, 23:50)
isijunksiu i jusu diskusija,nes mes irgi ketiname tapti tevais biggrin.gif seip man sake kad bus sunku pastoti , nes neregualiai sergu  verysad.gif  dar labai nebandem, g.gif  beja girdejau kad kuo labiau stengsies ir bandysi,nieko neiseis schmoll.gif  nu bus matyti ar gausis mums  kas ar ne? ax.gif  thumbup.gif

Mes irgi jau 2 meteliai kaip neplanuodami gyvenam taip savo malonumui nesisaugodami ir galvojom jei bus nestuke.gif tai bus gerai. Bet, deja, kol kas nieko unsure.gif (nors dar prieš tuos du metus kaip kokie paugliai bijojom net pagalvoti apie nėštumą). pozos budavo įvairios, daugiausia misionieriaus.

QUOTE(Adalija @ 2007 11 28, 18:43)

Na o va visai neseniai atrodom šitą būdą ir jis visai nieko blush2.gif , pasirodo. Tik deja, kaip sakoma yra mažiausiai vaisinga doh.gif Tad teks pereit prie ,,šuniuko" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2007 11 28, 19:49)
Mes irgi jau 2 meteliai kaip neplanuodami gyvenam taip savo malonumui nesisaugodami ir galvojom jei bus  nestuke.gif  tai bus gerai. Bet, deja, kol kas nieko  unsure.gif  (nors dar prieš tuos du metus kaip kokie paugliai bijojom net pagalvoti apie nėštumą). pozos budavo įvairios, daugiausia misionieriaus.
Na o va visai neseniai atrodom šitą būdą ir jis visai nieko  blush2.gif , pasirodo. Tik deja, kaip sakoma yra mažiausiai vaisinga  doh.gif Tad teks pereit prie ,,šuniuko"  ax.gif

nu kazkaip suniuko poza nelabai man patinka g.gif nors kai jau norisi to leliaus tai pasirengusi bet kam rolleyes.gif problema db tame kad esu 4menesius be brangiojo, verysad.gif tai kai snekames telefonu, pagrindine tema musu kaip darysim leliu kai grys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2007 11 28, 17:46)
Manau, kad sita visai netinkama, jei sunkiai sekasi pastoti  schmoll.gif Bandykit kokia kita  biggrin.gif  4u.gif

Na dar visai neseniai prradejome dirbti antro nestumo linkme blush2.gif MAnau reiks kombinuoti lotuliukas.gif
Atsakyti

na, mano katė ne šuniuko poza, o kačiukus vedė lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Adalija @ 2007 11 28, 17:43)

žemė tada traukia grikiukus ir jei lengvai gali išbėgt doh.gif rašo, kad reik vengt pozų, kai moteris viršuj ir pozų stovint. o labiausiai reik vengt 69 lotuliukas.gif
Papildyta:
aš gana skeptiškai žiūriu į kojų užkėlimą pasimylėjus. man nepadėjo schmoll.gif vieną kartą nesėkmingai pastojau po visai paprasto ir nepatogaus greituko doh.gif taip klišai biggrin.gif netikiu, kad reik stovėt žvakės poza ar dar geriau ant galvos, nes jei gamta būtų mus taip sutvėrus, senai būtų žmonija išnykus lotuliukas.gif
Atsakyti