Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau akmenėlių papuošalų gamybai

O akmenėlių nori tik swarovskinių?
Atsakyti
Ar yra i bamba pirkti auskaru kad galeciau prikabinti akmenuka?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 02 11, 21:20)
Ar yra i bamba pirkti auskaru kad galeciau prikabinti akmenuka?

Kažkokių įvėrimų į bambą mačiau akmeneliai.com.
Atsakyti
IESKAU DETALIU ROŽAMČIO GAMYBAI ax.gif 4u.gif GAL UZMATET KUR KOKIU DETALIU? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeiVile @ 2010 02 14, 18:32)
IESKAU DETALIU ROŽAMČIO GAMYBAI  ax.gif  4u.gif  GAL UZMATET KUR KOKIU DETALIU? blush2.gif  4u.gif

sujungimų mačiau kažkada rankdarbiai.com, bet kai pačiai reikėjo, jų ten dar nebuvo, tai pirkau Gedimino prospekte mugėje smile.gif o kryželių gražių sidabrinių yra Aušros Vartuose smile.gif o jei ne sidabrinių, tai rankdarbiuose irgi buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 02 16, 14:36)
sujungimų mačiau kažkada rankdarbiai.com, bet kai pačiai reikėjo, jų ten dar nebuvo, tai pirkau Gedimino prospekte mugėje smile.gif o kryželių gražių sidabrinių yra Aušros Vartuose smile.gif o jei ne sidabrinių, tai rankdarbiuose irgi buvo  mirksiukas.gif

Stewie, patinka man Jūsų darbai. 4u.gif

Mamukai, o čia bendraujate tik apie pardės, ar ir apie patį procesą? Kur naujokėms šiame reikale rašyt? Ar čionainas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 16 vasario 2010 - 20:34
Labai reikia gintaro , kur patartumėte nusipirkti ?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 02 17, 16:29)
Labai reikia gintaro , kur patartumėte nusipirkti ?

Kauno Urme ko tik norite galima rasti, jei nenorite iš internetinių parduotuvių užsiskinėti ir laukti. Gintaro mačiau vienoje parduotuvėlėje traukinuke prie vakarinės galerijos, ten ne tik gintaro rasit, kurio kaina ne itin kanda, bet ir daug detalių bei visokių akmenėlių. Labai puikus ir didelis akmenukų pasirinkimas yra Daiwa Boutique vakarinės galerijos pradžioje, šiuo metu tai mano mėgstamiausia apsiprekinimo vieta; nemažai stiklinių ir kristalizuotų karoliukių bei pačių kristalų yra pas vieną vaikinuką tame pačiame traukinuke, tik tolesniame vagonėlyje; milžiniškas biserio pasirinkimas, sidabrinės detalės ir originalios kamėjos yra vienoje parduotuvėlėje prie pat perukų/bižuterijos parduotuvės, tiksliau negaliu nupasakot, nes ten tik kartą bebuvau, per brangu; yra Auksvora parduotuvėlė, prie įėjimo į 5 paviljoną, daug kristaliukų, akmenukų (juostų), detalių. Taipogi originalių detalių yra parduotuvėlėje šalia suvenyrų ir marškinėlių parduotuvių vakarinės galerijos gale, įėjimas iš kairės pusės nuo sendaikčių pusės. Gal būt yra ir daugiau tų parduotuvėlių, bet visų tikrai nežinau ir neieškau, nes esu patenkinta aukščiau išvardintų krautuvėlių siūlomu asortimentu:] Jei dar turite kokių klausimų, klauskite, pasistengsiu atsakyti ir patarti:]
Atsakyti
QUOTE(Photophrenic @ 2010 03 02, 19:12)
Kauno Urme ko tik norite galima rasti, jei nenorite iš internetinių parduotuvių užsiskinėti ir laukti. Gintaro mačiau vienoje parduotuvėlėje traukinuke prie vakarinės galerijos, ten ne tik gintaro rasit, kurio kaina ne itin kanda, bet ir daug detalių bei visokių akmenėlių. Labai puikus ir didelis akmenukų pasirinkimas yra Daiwa Boutique vakarinės galerijos pradžioje, šiuo metu tai mano mėgstamiausia apsiprekinimo vieta; nemažai stiklinių ir kristalizuotų karoliukių bei pačių kristalų yra pas vieną vaikinuką tame pačiame traukinuke, tik tolesniame vagonėlyje; milžiniškas biserio pasirinkimas, sidabrinės detalės ir originalios kamėjos yra vienoje parduotuvėlėje prie pat perukų/bižuterijos parduotuvės, tiksliau negaliu nupasakot, nes ten tik kartą bebuvau, per brangu; yra Auksvora parduotuvėlė, prie įėjimo į 5 paviljoną, daug kristaliukų, akmenukų (juostų), detalių. Taipogi originalių detalių yra parduotuvėlėje šalia suvenyrų ir marškinėlių parduotuvių vakarinės galerijos gale, įėjimas iš kairės pusės nuo sendaikčių pusės. Gal būt yra ir daugiau tų parduotuvėlių, bet visų tikrai nežinau ir neieškau, nes esu patenkinta aukščiau išvardintų krautuvėlių siūlomu asortimentu:] Jei dar turite kokių klausimų, klauskite, pasistengsiu atsakyti ir patarti:]

dėkui , daugelį šių parduotuvių žinau , bet gintaro mačiau tik pas vieną , traukinuke prie 5 sandėlio
o kur ta parduotuvė tiksliau , vakarinė galerija tai ta kur nuo saldainių fabriko ? pradžioje kažkaip neužmačiau jokios parduotuvės , čia būtu 1 sandėlys ?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 03 02, 20:58)
dėkui , daugelį šių parduotuvių žinau , bet gintaro mačiau tik pas vieną , traukinuke prie 5 sandėlio
o kur ta parduotuvė tiksliau , vakarinė galerija tai ta kur nuo saldainių fabriko ? pradžioje kažkaip neužmačiau jokios parduotuvės  , čia būtu 1 sandėlys ?

Net nežinau, kaip čia tiksliau paaiškinti. Vakarinė galerija, tai pirmasis pastatas po kaire puse užėjus pro pagr. vartus. Žodžiu, tas pats, kuriame yra visos pagrindinės mano išvardytos parduotuvėlės + traukinukas:] O Daiwa Boutique parduotuvėlės numeris, jei neklystu, yra 105, tarp pirmo ir antro sandėlio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Photophrenic @ 2010 03 05, 14:24)
Net nežinau, kaip čia tiksliau paaiškinti. Vakarinė galerija, tai pirmasis pastatas po kaire puse užėjus pro pagr. vartus. Žodžiu, tas pats, kuriame yra visos pagrindinės mano išvardytos parduotuvėlės + traukinukas:] O Daiwa Boutique parduotuvėlės numeris, jei neklystu, yra 105, tarp pirmo ir antro sandėlio  mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif

gintaro radau Suvalkuos turguje , ir tikrai pigiau nei pas mus
Atsakyti
o tai gal suvalkų turguj yra karoliuku vėrimui?
Atsakyti