Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau akmenėlių papuošalų gamybai

QUOTE(vilikaa @ 2009 05 15, 15:53)
Laba diena gal kas turit parduoti ar matete kur yra pirkti tokios spalvossvarovski drugeliu 18mm reiktu 3vnt

o cia turbut sito darbelio kopijavimui reikejo drugeliu doh.gif
siaubas kazkoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 25, 10:51)
o cia turbut sito darbelio kopijavimui reikejo drugeliu  doh.gif
siaubas kazkoks  unsure.gif

Kam daryt, jei galima paimt kitos nuotrauka ir siulyti kaip savo biggrin.gif tai gerai,kad savo inicialu dar neuzsirasius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 06 21, 22:51)
Nu nieko sau  doh.gif kazkas dirba, galvoja, o kita paima nuotrauka be jokio vargo ir sazines grauzaties doh.gif

doh.gif
Na bet jau isgasdinot ir pabego lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodo šita moterytė,ne vienos mano darbelį įsikėlus buvo,paprašiau ,kad išrtrintų mano foto,tai išvis albumą pradangino.Manau reik jau gal kokį reidą padaryt per albumėlius lotuliukas.gif O gal dar ką rastum savo bigsmile.gif

O geriausia dabar reik eit pas kaimynes pasižiūrėt kas ką gražaus turi,prisikabini sau albuman ir nereik dirbt,nei investuot daug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 06 25, 14:23)
doh.gif
Na bet jau isgasdinot ir pabego lotuliukas.gif

Na tai parodo , kad ji neturėjo pasiteisinimo jokio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 25 birželio 2009 - 18:18
Iš karto pasakau, kad nepalaikau nė vienos pusės.
Aišku, negerai, kad paėmė tą nuotrauką ir įsidėjo kaip savą, šito nepateisinu, bet, panos atsipeikėkit, koks čia kopijavimas??? Paimti stikliuką ir uždėti kabliukus, manau, kiekviena moka tongue.gif
Atsakyti
Cindy, bet ar tau patiktu jei imtu tavo nuotrauka ,isidetu pas save i albiuma ? mane sis dalykas piktina, o o del tu auskaru, tai sutinku,kad nei kopijuot nera ko...
Atsakyti
Beabejo...daug triukšmo gal visai dėl nieko...bet galėjo paklausti -tiesiog , kur pirkot tokius drugelius ir tiek...
O aš ieškau turkio skaldelės natūralios ax.gif biggrin.gif Gal kur užmatėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 25 birželio 2009 - 19:11
QUOTE(iewuxi @ 2009 06 25, 19:55)
Cindy, bet ar tau patiktu jei imtu tavo nuotrauka ,isidetu pas save i albiuma ? mane sis dalykas piktina, o o del tu auskaru, tai sutinku,kad nei kopijuot nera ko...

Tai aš juk sakiau, kad nepatiktų, ir sakiau, kad NEPATEISINU. Tenorėjau pasakyt, kad net nėra čia ką kopijuoti.
Atsakyti
Diuni naturalios turkio skaldos niekur ir as nemaciau, nes nesenai turejau uzsakymuka su turkio skalda padaryti verinuka, tai neradau smile.gif
Cindy, tai as irgi apie ta pati parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 25, 19:49)
Iš karto pasakau, kad nepalaikau nė vienos pusės.
Aišku, negerai, kad paėmė tą nuotrauką ir įsidėjo kaip savą, šito nepateisinu, bet, panos atsipeikėkit, koks čia kopijavimas??? Paimti stikliuką ir uždėti kabliukus, manau, kiekviena moka tongue.gif

O aš ar sakiau apie kopiją?Man negaila,kad pasiklausė panaudojus mano foto, bet įtariu,kad jau kažkas į lankas bando įtaikyt g.gif Reik skirt darbo kopijavimą nuo foto įsidėjimą pas save albuman ir naudojant kaip savo mirksiukas.gif Beje norint pakabint viena kristalą meno neišlauši ir pas visas jis bus vienodas,nebent drugiui sparną nuspalvot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2009 06 25, 20:43)
O aš ar sakiau apie kopiją?Man negaila,kad pasiklausė panaudojus mano foto, bet įtariu,kad jau kažkas į lankas bando įtaikyt g.gif Reik skirt darbo kopijavimą nuo foto įsidėjimą pas save albuman ir naudojant kaip savo mirksiukas.gif Beje norint pakabint viena kristalą meno neišlauši ir pas visas jis bus vienodas,nebent drugiui sparną nuspalvot lotuliukas.gif

Būtent tu, tai nesakei, tik kažkas minėjo, jog kopijavimas tongue.gif
Atsakyti