Cia labai didele paslaptis, nes ...................juk lietuviais esame mes gimę.................
QUOTE(awietea @ 2009 06 08, 20:34)
Cia labai didele paslaptis, nes ...................juk lietuviais esame mes gimę.................
Jei jau esat gera lietuvė, tai prašom, pasidalinkit patirtim Kur jūs perkat karoliukus Lenkijoj?
Manau, jei niekas neatsakė, tai niekas neperka tiesiogiai iš Lenkijos, o siunčiasi
pasidalinciau jei zinociau, tikrai
esu girdejus , kad perkasi ir tiesiogiai, bet neisduoda kur , negi gaila?
QUOTE(awietea @ 2009 06 08, 20:46)
pasidalinciau jei zinociau, tikrai
Kas sakė, kad pirkosi, tai reikėjo tų ir paklaust:)
ko jau cia pykstates? Tiek to, rasiu gal kaip nors pati
QUOTE(121akela @ 2009 06 09, 13:58)
ko jau cia pykstates? Tiek to, rasiu gal kaip nors pati
niekas nesipyksta, kalbamės...
QUOTE(vilikaa @ 2009 05 15, 21:00)
nera tokios spalvos
Yra akmeneliai.com - cia peridoto drugeliai
QUOTE(vilikaa @ 2009 05 15, 16:53)
Laba diena gal kas turit parduoti ar matete kur yra pirkti tokios spalvossvarovski drugeliu 18mm reiktu 3vnt
Tarp kitko ,kaip sekas vogt nuotraukas is kitu??Sita yra is mano albumo,tik jau apkarpyta ,kad nesimatytu mano uzraso
Kad pasiskolintu tik kristalo parodymui ,tai man negaila,bet kai įžūliai dar įsideda sau puslapin ,tai viršūnė
tai jau nebepirma analogiska istorija su mineta biseriautoja:(((((
as aplamai nelabai suprantu kaip gali sauti i galva toks dalykas?
tai mazdaug gal nieko savo nekuriam, palandziojam po neta, randam uzsienio saituose nerealiu darbeliu, uzsirasom savo nica--ir siulom pirkejam --jei kas susidomes-tada ir padarysim....labai patogu.....laiko ir pinigu sanaudos minimalios.....
QUOTE(cawx @ 2009 06 21, 21:34)
tai jau nebepirma analogiska istorija su mineta biseriautoja:(((((
as aplamai nelabai suprantu kaip gali sauti i galva toks dalykas?
tai mazdaug gal nieko savo nekuriam, palandziojam po neta, randam uzsienio saituose nerealiu darbeliu, uzsirasom savo nica--ir siulom pirkejam --jei kas susidomes-tada ir padarysim....labai patogu.....laiko ir pinigu sanaudos minimalios.....
Nu nieko sau kazkas dirba, galvoja, o kita paima nuotrauka be jokio vargo ir sazines grauzaties
QUOTE(iewuxi @ 2009 06 21, 22:51)
Nu nieko sau kazkas dirba, galvoja, o kita paima nuotrauka be jokio vargo ir sazines grauzaties
oho...jeigu ištiesų taip yra, blogai , labai blogai...
Baisiai negraziai kazkas naudojasi kitu darbu