Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau akmenėlių papuošalų gamybai

QUOTE(paukštelis @ 2012 06 13, 20:38)
Sveiki, gal kas turite arba žinote, kur galima nusipirkti nedidelių kabošonų BŪTENT tokios formos:
akmuo nesvarbus

user posted image

Čia yar kelių spalvų tokios formos katės akies kabošonų
http://www.gemland.l...?id_category=10
Atsakyti
gal kas matėt kur yra pirkti metalinių kniedžių rūbams dekoruoti? Ko nors panašaus?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bent aš niekur neradau, tai siunčiausi iš užsienio smile.gif
Atsakyti
Gal matėte, kur yra pirkti juodų plunksnų Kaune? 4u.gif Aš vis perku maišais Urmo bazėje žaliojoje galerijoje, bet ten nėra juodų, tik kitų spalvų verysad.gif Mačiau veriniams.lt, bet ten man per didelės ax.gif
Atsakyti
labai reik sidabriniu kryžiuko ir paskirstytojo blush2.gif rožančiui, kur rast ?
Atsakyti
QUOTE(JolkaM @ 2012 08 04, 12:43)
Ieškau juodai rožinio rodonito karoliukų didesnių, jei kas pasiūlyt, geriau i asmeninį. Ačiū

Mielosios, gal kur uzmatet, uzsiparinau beieskodama... verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
norečiau nusipirkt gintaro mažų gabaliukų su skylute...siuvinėjimui...."tavokaroliukuose" gana brangu-vienas karoliukas kainuoja apie 0,58
gal kas žinot kur gaut pigesnių
ačiū iš anksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2012 08 16, 07:49)
sveikos merginos  4u.gif
norečiau nusipirkt gintaro mažų gabaliukų su skylute...siuvinėjimui...."tavokaroliukuose" gana brangu-vienas karoliukas kainuoja apie 0,58
ačiū iš anksto  blush2.gif

paprasyk kad kas nors prie juros tau nupirktu , mano mama pernai Palangoje pirko tai uz maisiuka mokejo apie 10 lt tikia pradurta skaldele
Atsakyti
QUOTE(uudraa @ 2012 08 16, 07:49)
sveikos merginos  4u.gif
ačiū iš anksto  blush2.gif

pirkau lenkuose , tikrai žymiai pigiau nei pas mus , nebent pajūry kažkas kitaip g.gif
Atsakyti
kur nusipirkti keletą vienetų labai stambių akmenėlių(tarkim slyvos dydžio) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 08 16, 13:30)
pirkau lenkuose , tikrai žymiai pigiau nei pas mus , nebent pajūry kažkas kitaip  g.gif

O kur prkote, kokiam mieste ir kokioj parduotuvej ?
Atsakyti
turguje , labai daug prekiaujančių gintaru , tik reik pasiderėti smile.gif
Atsakyti