Sveikos Norėjau paklausti, kur galėčiau rasti kokybiškų, nesilupinėjančių sidabro, aukso, vario spalvos vinukų didesniais kiekiais, kai taiko nuolaidas? Pvz, po 50, 100vnt ir daugiau? Anksčiau buvo veriu.lt, bet iki Kalėdų sakė nebegaus
O man labai pradejo patikt akmeneliai.com su savo nuolaidom, kaip maxima, kas savaite naujos nuolaidos
Šiandien mano mieste buvo akmeneliu-magija.lt atvažiavę Tai šiek tiek prisipirkau, labai maloniai vyriškis aptarnavo Tiesa, nepasakyčiau, kad pas juos įtin pigu
QUOTE(Besame @ 2010 10 10, 20:17)
Šiandien mano mieste buvo akmeneliu-magija.lt atvažiavę Tai šiek tiek prisipirkau, labai maloniai vyriškis aptarnavo Tiesa, nepasakyčiau, kad pas juos įtin pigu
kas čia per akmenėlių magija? pirmą kartą girdžiu tokią
gal kas turit parduoti toki pakabuka ar zinot kr dar tokiu yra?
QUOTE(wioletine @ 2010 11 17, 15:50)
Jei neklystu, tokių mačiau perliuke
ten ir pirkau, bet jau raudonu nebera
yra Vilniuje tokia labai faina parduotuvyte Pamenkalnio gatveje netoli Art manijos (kitoje gatves puseje), tai ten labai fainom kainom buna akmenuku, ypac apsimoka SW pirkti.
QUOTE(vanda_zydi @ 2010 11 18, 15:10)
yra Vilniuje tokia labai faina parduotuvyte Pamenkalnio gatveje netoli Art manijos (kitoje gatves puseje), tai ten labai fainom kainom buna akmenuku, ypac apsimoka SW pirkti.
Ta parduotuve vadinasi "Malonios smulkmenos"
QUOTE(wioletine @ 2010 11 17, 14:50)
Wioletine paziurek cia, ne toks pat pakabukas,bet irgi raudonas http://www.veriniams...947da45c8e9a567
dekui, bet man butent tokio reikia
Gal nevisai į temą, bet gal gali kas parekomenduoti geras replytes kilputėms daryti, kad greitai neiškliptų