Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškau akmenėlių papuošalų gamybai

QUOTE(NeiVile @ 2010 07 02, 22:39)
Sveikos gal kuri uzmatete kur butu pirkti ausiniu iverimu i ausis?Ar is vis ju yra pirkti?

Auksinių turi omeny? unsure.gif Pasidabruotas auksas nebent yra.. o auksinių tai kažin g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 07 02, 23:45)
Auksinių turi omeny? unsure.gif  Pasidabruotas auksas nebent yra.. o auksinių tai kažin g.gif

Taip Auksiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeiVile @ 2010 07 02, 22:39)
Sveikos gal kuri uzmatete kur butu pirkti ausiniu iverimu i ausis?Ar is vis ju yra pirkti?

Manau, galima pasiteirauti juvelyrinėje parduotuvėje. Bet, spėju, kadangi aukso kaina yra laaaaaaaaaaabai nemaža, niekam neapsimoka pardavinėti vien kabliukus, kas gi juos pirks už 70-80 litų už porą g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Gal mane nukreipsite ax.gif Susigalvojau aš padaryti tokį darbelį su stikliukais, bet va net nežinau kaip tiksliai pavadinti doh.gif Gal kuri nors supras ko aš ieškau.
Žodžiu man reikia tokiu spalvotų, plokščių, mažiukų stikliukų. Ne swarovskių, o paprastų. Ir juos noriu priklijuoti. jau kažkur internete radau kad būna klijai stikliukams, bet kur pačių tų stikliukų rasti? Šiandien buvau CDstyle, tai ten arba dideli, arba swarovskiai.
Atsakyti
NeiVile, esu mačiusi sidabrinių paauksuotų. Ir kaina tikrai įkandama

Pažiūrėk štai čia: http://www.akmenelia...119/Puslapis-1/ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, auginu du maziukus sunelius, bet randu laiko paregzt papuosaliukus wink.gif Uzsiimu tuom jau 1,5 metu. Teko pirktis karoliukus ir detales is ivaairiausiu parduotuviu Lietuvoje ir uzsienyje. Siuo metu mano atradimas nauja karoliuku ir detaliu parduotuve www.pakaba.lt Detaliu didelis pasirinkimas, ir kiek lyginau pigiausia. O karoliuku galetu buti daugiau, bet tikiuosi pasipildys ir ateity isliks tokiomis zemomis kainomis. Linkejimai pakaba.lt komandai (jei skaitote) biggrin.gif bis.gif
Atsakyti
O čia kartais ne jūsų parduotuvytė ir yra, kad taip visur reklamą kišat? lotuliukas.gif . Jei rimtai, tai nieko blogo, kad šiek tiek pasireklamuojat, bet man, kaip klientui būtų maloniau, jeigu savininkas tiesiog gražiai pakviestų užeiti mirksiukas.gif . Kainos nėra pigiausios, nežinau su kuo lyginot, jeigu siunčiatės iš užsienio g.gif . Žinoma, nėra ir brangu. Bet kokiu atveju, Jūsų ar ne Jūsų parduotuvytė linkiu sėkmės, ir plėsti asortimentą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieskau "Fimo" modelino likuciu (labai gerai butu balta spalva) ir Swrovski juvelyriniu akuciu.
Su kainom i AZ. 4u.gif
Atsakyti
Gal patarsit, kur galima įsigyt tokių "karulių" kaip ant krištolinių šviestuvų būna g.gif ? Norėčiau didelio lašo formos, geriausia nuo šviestuvo nukabintų biggrin.gif , bet gal būna analogų g.gif ? Jei kas turite parduoti, brūkštelėkit man, o čia lauksiu patarimų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Tai galima pirkti tiesiog swarovskio lašą g.gif
Atsakyti
aš tai stiklinius gan didelius lašus pirkau tavokaroliukai.lt , man atrodo jais dar tebeprekiauja smile.gif
Atsakyti
Ačiū, cindy, Susidėliojusi mozaika, už patarimus 4u.gif

Pabandžiau swarovski pasidairyt, tai jei didesni lašai ir ne vieno reikia, tai labai jau prabanga unsure.gif , nebent ilgiau patyrinėjus atrasiu "taškus" pigiau ar tiesiog kopijas, o "tavokaroliukus" išsisaugojau, kaip variantą bigsmile.gif
Atsakyti