Bandžiau surast dydžių lentelę burdamoden psl. nu niekaip nerandu blyn
Ten kur duoda parsisiųst kelis modelius, kaip man sužinot kiek medžiagos reikės suknelei?
Dilditele, to failo, kurį parsisiunti, gale yra puslapis su visomis instrukcijomis. Ten parašyta ir kiek medžiagos reikia.
Aga ne visi dieną mato, tik spėjau parašyt ir pamačiau.
QUOTE(Vaida @ 2006 04 28, 16:27)
Laba diena. As nelabai moku siuti. Na nebent jau viskas sukirpta, tai siules susiuti moku. Noreciau suzinoti kaip kerpat iskarpas, kaip reikia kirpti medziaga, skersai ja padejus, vertikaliai ar horizontaliai, kad siuvinys graziai kristu ir siunant neibanguotu ir neirtu.
reikia iškarpas dėti taip, kad į ilgį eitų medžiagos išilginis siūlas. Nežinau ar čia iškiai parašiau na, negalima išmėtyti iškarpų bet kaip, nes audinys skirtingai tempiasi į skirtingas puses ir taip išmėčius gal sutaupytum audinio, bet siuvinys skersuotųsi ir negulės gražiai. Na ir pagaliau nuo rašto priklauso - jei audinys raštuotas tai reikia kad vienoda kryptis visų detalių būtų.
Aišku, būna ir tokių siuvinių, kur specialiai kerpama iš įstrižo audinio, bet tada tas dalykas jau būna paminėtas aprašymuose ar pan.
Cia ne visai i tema... bet gal zinot, kur rasti aplikaciju rubams pavyzdziu? Mane domintu pvz. suniukas.
Mielos klaipėdietės, mėgstančios siūti , turiu milimetrinio popieriaus ruloniuką, ir jis man visai nereikalingas... Gal kuriai nors jo reikėtų ? Iš bėdos būtų įmanoma pristatyti ir į Vilnių, bet tada jau reikėtų derintis prie manęs ir kai ten būsim pasiimti.
O jei sugalvotumėte per savaitę, manau, kad galėčiau įduoti vienai supermamai ir pastaroji atvežtų į Vilnių greičiau
O jei sugalvotumėte per savaitę, manau, kad galėčiau įduoti vienai supermamai ir pastaroji atvežtų į Vilnių greičiau
Merginos, gal kur matet burda 2006 Nr.2???? nu jau baisiai prisireike
QUOTE(tokom @ 2006 05 19, 19:29)
as turiu
galiu paskolint gal ..
QUOTE(Pusnė @ 2006 05 19, 21:40)
Pusne, jei nerasiu tai tada teks pas tave kreiptis