Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(debesuota @ 2005 09 10, 08:48)
tai ar papasakos man kas nors, kiek kainuoja tas popierius iškarpoms ir kur jo būna pirkti?

Aš senukuose pirkau mokėjau 10lt.plotis 1m.O kiek ten jo prisukta tai nežinau,bet nemažai.
Atsakyti
gal kas galit padeti smile.gif
noriu savo mazyliui pasiuti striuke ziemine,
ne karta esu tai dariusi ir gana neblogai gaudavosi, tik va beda ta kad nebemoku pati konstruoti iskarpu.
taigi noreciau kad kas padetumet rasti 104cm ugiui reglano rankovemis sriukes iskarpa.
gal kokia Klaipediete turi zurnaliuka, tai as mielai ji pasiskolinciau blush2.gif
o gal kokia nuoroda kas zinot internete smile.gif kur butent iskarpos vaikams.
aciu
Atsakyti
QUOTE(godaiva @ 2005 09 14, 23:36)
gal kas galit padeti  smile.gif
noriu savo mazyliui pasiuti striuke ziemine,
ne karta esu tai dariusi ir gana neblogai gaudavosi, tik va beda ta kad nebemoku pati konstruoti iskarpu.
taigi noreciau kad kas padetumet rasti 104cm ugiui reglano rankovemis sriukes iskarpa.
gal kokia Klaipediete turi zurnaliuka, tai as mielai ji pasiskolinciau blush2.gif
o gal kokia nuoroda kas zinot internete smile.gif  kur butent iskarpos vaikams.
aciu

čia jau buvo įdėta šita nuoroda, pakartosiu:

Siuvimas

Puslapio apačioje ieškok. Geri aprašymai.
Atsakyti
Patariu kita siuvimo zurnala su iskarpom - Шик, irgi rusiskas, bet modeliai asmeniskai man kur kas labiau patinka, nei Burdoj rolleyes.gif Labai geri paaiskinimai irr kainuoja jis pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2005 09 20, 11:37)
Patariu kita siuvimo zurnala su iskarpom - Шик, irgi rusiskas, bet modeliai asmeniskai man kur kas labiau patinka, nei Burdoj rolleyes.gif Labai geri paaiskinimai irr kainuoja jis pigiau thumbup.gif

man tai Burdoj modeliai labiau i mada negu tavo minimam zurnale, bet cia aisq skonio reikalas ax.gif
tik pamirsai pamineti, kad siame zurnale, skirtingai negu Burdoj, drabuziu iskarpos pateikiamos ne visu dydziu, o tik kai kuriu verysad.gif jis kainuoja zymiai pigiau, bet jo naujesniu numeriu rasti praktiskai nera sansu.....
Atsakyti
O ar bandet siuti svarkeli pacios?
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2005 09 20, 11:07)
O ar bandet siuti svarkeli pacios?

Esu švarkeliu siuvimo maniakė smile.gif Nieko kito nesiunu tik švarkelius. Iškarpas imu iš Burdos.
Atsakyti
Labai norėčiau pasisiūti skraistę. Atrodo toks paprastas dalykas, tačiau nerandu tokios iškarpos, pagal kurią norėčiau pasisiųti. sad.gif
Gal jūs turite ar žinote kur tokių galima būtų pasižiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
lankiausi jusu nuridytose svetainese bet niekaip nerandu lekalu:( gal galit padet?
Atsakyti
QUOTE(krilila @ 2005 12 23, 21:18)
lankiausi jusu nuridytose svetainese bet niekaip nerandu lekalu:( gal galit padet?

Aš nevargčiau ir neieškočiau,o nusipirkčiau "BURDĄ" arba paieškočiau knygynuose įv. senumo "BURDŲ",kol rasčiau ko man reikia.
man tai atrodo daug paprasčiau ir suprantamiau.
Atsakyti
QUOTE(Laimuxė @ 2005 08 24, 13:28)
Na va, grįžau po atostogų  cool.gif . Vėl siūlau atiduoti "Burdas". Iš viso jų yra 16, nuo 95 iki 98 m., yra visi iškarpų lapai. Jei būtų daugiau norinčių, padalinčiau  tongue.gif. Čia kažkas minėjo, kad senesnėse "Burdose" iškarpos "sumaltos". Ten tik paprasčiausiai į vieną lapą daugiau jų subraižyta, gal sunkiau nusikopijuoti. Siūlau prieš kopijuojant, apvedžioti jas su kokiu nors flomasteriu smile.gif .

Labas rytas po svenciu smile.gif

Labai noreciau Burdu. Gal tu Vilniuj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabri: 28 gruodžio 2005 - 08:41
Sveiki. labai norėčiau pasisiūti skraistę- paltą. Gal kas turite iškarpas? Gal žinote kur jas gauti? Kiek tokiam paltui reikėtų medžiagos?Labai ačiū.
Atsakyti