Įkraunama...
Įkraunama...

Iškarpos rūbams

QUOTE(dėja @ 2005 08 23, 23:12)
O gal kas naudojotės šia programa:

http://www.osinka.ru...ing/View32.html

na man niekaip neišeina atsisiųsti,nebent aš kažka ne taip suprantu g.gif .

JUMI, o gal žinai kaip atsispausdinti tas iškarpas blush2.gif

Kazkaip neprireike spausdinti man tu iskarpu,nes naudojuosi Burdose esanciomis.
Kelis kartus teko didelio formato lapus atsispausdinti, doh.gif bet ejau mieste i kazkokia kompiuterine firma doh.gif
Atsakyti
Na va, grįžau po atostogų cool.gif . Vėl siūlau atiduoti "Burdas". Iš viso jų yra 16, nuo 95 iki 98 m., yra visi iškarpų lapai. Jei būtų daugiau norinčių, padalinčiau tongue.gif. Čia kažkas minėjo, kad senesnėse "Burdose" iškarpos "sumaltos". Ten tik paprasčiausiai į vieną lapą daugiau jų subraižyta, gal sunkiau nusikopijuoti. Siūlau prieš kopijuojant, apvedžioti jas su kokiu nors flomasteriu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vilnietė @ 2005 08 24, 16:28)
Na va, grįžau po atostogų  cool.gif . Vėl siūlau atiduoti "Burdas". Iš viso jų yra 16, nuo 95 iki 98 m., yra visi iškarpų lapai. Jei būtų daugiau norinčių, padalinčiau  tongue.gif. Čia kažkas minėjo, kad senesnėse "Burdose" iškarpos "sumaltos". Ten tik paprasčiausiai į vieną lapą daugiau jų subraižyta, gal sunkiau nusikopijuoti. Siūlau prieš kopijuojant, apvedžioti jas su kokiu nors flomasteriu smile.gif .

Labai patogu iškarpas iš Burdų daryti tušiniu ant polietileno (to, kur šiltnamius daro).
Nusiperku kokį porą metrų turguj (tikriausiai ir senukuose yra), plotis 6 m, ilgam užtenka.
Iškarpų lapai nė kiek nesugadinti, atrodo kaip nauji. thumbup.gif
Atsakyti
  Labai patogu iškarpas iš Burdų daryti tušiniu ant polietileno (to, kur šiltnamius daro).
Nusiperku kokį porą metrų turguj (tikriausiai ir senukuose yra), plotis 6 m, ilgam užtenka.
Iškarpų lapai nė kiek nesugadinti, atrodo kaip nauji. 

Labai super idėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirma @ 2005 08 24, 16:34)

aciu uz ideja!!!
Atsakyti
QUOTE(Kirma @ 2005 08 24, 15:34)

MINTIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš bandžiau naudoti iškarpoms agroplėvelę(polietileną)-nepatiko.Labai akys pavargo,kol įsižiūrėjau ar viską nukopijavau,ar kas nepamiršta,o be to ir tušinuko brūkšnys labai plonas.Aš vistik patarčiau nusipirkt iškarpų popieriaus.Man tenka daug siūti,jis greit baigiasi,tai aš taupau naujas iškarpas darydama iš kelių senesnių.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 09 03, 18:57)
Aš bandžiau naudoti iškarpoms agroplėvelę(polietileną)-nepatiko.Labai akys pavargo,kol įsižiūrėjau ar viską nukopijavau,ar kas nepamiršta,o be to ir tušinuko brūkšnys labai plonas.Aš vistik patarčiau nusipirkt iškarpų popieriaus.Man tenka daug siūti,jis greit baigiasi,tai aš taupau naujas iškarpas darydama iš kelių senesnių.

kur ir kiek ?biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu pradėjom kalbą apie popierių,tai aš pirkau senukuose ruloną,plotis 1 metras.Ir jeigu braižau iš Burdos,tai su tokiu ratuku nukopijuoju.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 09 03, 20:57)

kam kas patogiau - aš naudoju riebų tušinuką thumbup.gif
Kokiose parduotuvėse to popieriaus būna?
Nors cry.gif į mūsų "gatvę" tokių neužveža.
Atsakyti
tai ar papasakos man kas nors, kiek kainuoja tas popierius iškarpoms ir kur jo būna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2005 09 10, 10:48)
tai ar papasakos man kas nors, kiek kainuoja tas popierius iškarpoms ir kur jo būna pirkti?

Aš jo randu kanceliarinėse prekėse,taip pat būna mokyklinėse prekėse.Atrodo kaip popierius kepimui,tik aišku kitokie išmatavimai ir kaina.Būna metro pločio -ir 10,ir 20 ilgio,visaip.
Atsakyti